10046 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Elite Author
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 500 and 999 users
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
+1 more

Great work ! congratulations :)

ThemeFusion

Thank you very much :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years

Hey guys, keep up the great work. I have a question for you.

On this page when you scroll down and there is more content the ajax loading image displays properly http://theme-fusion.com/avada/timeline-full-width/

SCREENSHOT: http://i.imgur.com/BAYmGlG.png

however on here it does not http://theme-fusion.com/avada/blog-grid-full-width/

SCREENSHOT: http://i.imgur.com/bAdmY3P.png

ThemeFusion

Hey!

Hmmm, never noticed that before. We’ll check this out for our upcoming update v3.2.2.

Is this happening on your site too? It might only be a cache issue with W3TC.

Either way, we will check it out, added to the list!

Default-user

Great, I’m glad I could help. Test it on your site with W3TC and see what comes up.

ThemeFusion

Yep, will do.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I have uploaded a custom font to the theme editor’s typography options and have uploaded all of the appropriate files (.woff, .ttf, .sbg, .eot.

When I am viewing my website in different browsers or on tablets, the typography is not consistent throughout. How can I assure that my font will show up the same across all browsers and devices?

Thanks in advance!

ThemeFusion

Hey!

Hmmm, it should be consistent for all headers/menu text if all four font files are uploaded.

Have you tried to remove them and upload again? Are you using a cache plugin? If so, please make sure to clear your site cache and browser cache.

If the issue continues, please signup and post on our support forum and include all the details including the name of the font and the devices that do not display it correctly. If its only on mobile devices, then it might be an issue with the mobile browser not being able to display that particular font, that is possible as every mobile browser is different.

Create a new topic with the above info, then post a second reply with your username/password and mark it as a “private” reply so only we will see those credentials and will be able to login and check the issue.

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

Thank you, we look forward to serving you!

Default-user

Are you only able to upload one font variant? I have uploaded multiple versions (i.e., regular, semibold, bold, etc) to my server directly through FTP. Is this not working because I didn’t go through the typography options from the theme editor?

I would prefer to use different variants for different applications. How can I got about achieving this?

ThemeFusion

Hey,

Currently our custom font only has one variant, and you need to uplaod all four font files via theme options. http://theme-fusion.com/avada-doc/special-features/custom-font-museo-slab/

In the future we are going to allow custom font uploaders for all sections and more than one.

Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years

I also noticed that on this page here http://theme-fusion.com/avada/praesent-et-urna-turpis-sadips/#prettyPhoto[gallery213]/1/ the facebook like button’s right edge does not display properly.

SCREENSHOT: http://i.imgur.com/lGpuIGW.png

Additionally, is there a way to disable that facebook like button completely? I already have another wordpress plugin that calls the facebook api and I’ve learned in the past that when two or more plugins/themes automatically call the facebook api that there will immediately be conflicts. Thanks :-)!

ThemeFusion

What browser are you viewing that in?

I see this … http://d.pr/i/ERbP

Yes you can disable it via theme options on the light box tab, http://d.pr/i/gcF8 :)

Let me know which browser you see that in, I’m unable to reproduce this.

Default-user

Hi, regarding your first response, I am using Firefox 24.0

Regarding your second response, so upon unchecking Social Share, does it simply just not insert that code or does it also disable even the loading of any facebook api’s? Thanks.

ThemeFusion

We use prettyPhoto lightbox which is pretty standard. But if the button is disabled, which is what happens when you check that box, then nothing will load as the button cannot be clicked.

  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Power Elite Author
  • Referred between 500 and 999 users
  • Power Elite Author: Sold between 2 000 000 - 4 999 999 dollars
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 10 and 49 items

Hello Everyone :)

All Support Is Handled On Our Forum, See Links Below.
Pre-Sales Questions Are Handled Here In The Comments

……………………………………………………………………………………………………………

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

View Our KnowledgeBase

View Our Online Documentation

View Our Training Videos

……………………………………………………………………………………………………………

Thank you, we look forward to serving you!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
porlan Purchased

I have a problem with pluggin addthis. The twitter button is not working. If I desactivate main-min.js script is working fine, so the problem is that javascript. can you herp me?

ThemeFusion

Hey,

Most likely its conflicting with the built in twitter feature. We would need to see this on your site and see if its theme related. If the issue persists, please post this up on our support forum and our support team will take good care of you. Create a new topic with the above info, then post a second reply with your username/password and mark it as a “private” reply so only we will see those credentials and will be able to login and check the issue.

Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hey, I purchased this and wanted to view a topic on the forum but it says i need the purchase code, where can i find it??

thanks

ThemeFusion

Hey!

Click the “Whats This” link on the signup page and you will see this :)

http://d.pr/i/o3X9
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

I’m having some issues with the shortcodes. The slider shortcode was working and now it’s not. I input the code manually (it worked) then it disappeared and only left the URL’s in its place. When I select the Avada shortcode button>select a shortcode> then no options show up. Any help would be great.

ThemeFusion

Hey,

Hmmm, what do you mean no options show? Do you mean only for the slider shortcode?

Either way, we would need you to post on our support forum so we can investigate. Also see this post

If the issue persists, please post this up on our support forum and our support team will take good care of you. Create a new topic with the above info, then post a second reply with your username/password and mark it as a “private” reply so only we will see those credentials and will be able to login and check the issue.

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi there, we can not access the wp-admin when this theme is activated now for some reason…If we activate another theme from the database everything works fine so it must be an issue with the theme. Can you please help me out with this issue ASAP!

Thanks

ThemeFusion

Hey,

Yes we can certainly look at it, but we cannot do it here in comments. We need to do it on our support forum where we can get login information. Please signup and post on our forum with all the details.

If the issue persists, please post this up on our support forum and our support team will take good care of you. Create a new topic with the above info, then post a second reply with your username/password and mark it as a “private” reply so only we will see those credentials and will be able to login and check the issue.

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

Also, if this has happened before its because you have the same plugins that we include, like layer slider, rev slider or woo slider, etc. If you have those, please deactivate before you install Avada.

We can take a look on our forum.

Thanks

Default-user

I had posted on the support Forum before posting here. Please respond ASAP! This site if viewed by lots of people every day and I can’t have it down for any longer!

ThemeFusion

Yes and we replied, as the steps above describe, we need a lot more information than what was given.

See the thread and follow up there. Also ,please be patient as its the weekend.

Lastly, also see my note above about using the same plugins that we use, that could be the cause and is super easy to fix.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello,

This update messed up the homepage. I had to put the older version back on to fix. Was there a upgrade note that I missed?

ThemeFusion

Please explain what messed up?

Is it simply your shortcodes? then yes, you need to install and activate the Fusion-Core shortcode plugin.

IMPORTANT UPDATE INFORMATION

If the issue persists, please post this up on our support forum and our support team will take good care of you. Create a new topic with the above info, then post a second reply with your username/password and mark it as a “private” reply so only we will see those credentials and will be able to login and check the issue.

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

Thanks!

Default-user

That worked! Thank you.

ThemeFusion

Fantastic :) See you on the forum!

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

Updating killed all my pages….Shortcodes don’t work.

ThemeFusion

Did you install and activate the fusion core plugin? You would of received a notice about it in your admin, its also in our important update info.

IMPORTANT UPDATE INFORMATION

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

I would like to have the user click a button that says “VIEW GALLERY” and the images show up in a lightbox when the button is clicked. How can I activate a lightbox gallery through using the button shortcode?

Thanks for your help.

ThemeFusion

Hey!

Signup and post up on our forum and our support team can answer that one for you.

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

Thank you, we look forward to serving you!

  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Power Elite Author
  • Referred between 500 and 999 users
  • Power Elite Author: Sold between 2 000 000 - 4 999 999 dollars
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 10 and 49 items

Hello Everyone :)

All Support Is Handled On Our Forum, See Links Below.
Pre-Sales Questions Are Handled Here In The Comments

……………………………………………………………………………………………………………

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

View Our KnowledgeBase

View Our Online Documentation

View Our Training Videos

……………………………………………………………………………………………………………

Thank you, we look forward to serving you!

  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Power Elite Author
  • Referred between 500 and 999 users
  • Power Elite Author: Sold between 2 000 000 - 4 999 999 dollars
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 10 and 49 items

Hello Everyone :)

All Support Is Handled On Our Forum, See Links Below.
Pre-Sales Questions Are Handled Here In The Comments

……………………………………………………………………………………………………………

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

View Our KnowledgeBase

View Our Online Documentation

View Our Training Videos

……………………………………………………………………………………………………………

Thank you, we look forward to serving you!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years

is there a non wordpress version

ThemeFusion

No there is not, only Wordpress at this time!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years

is there a non wordpress version

ThemeFusion

No there is not, only Wordpress at this time!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

hi thanks for your awsome support but theres another problem when i try to create a new page it dosent show up i tried created 3 test pages and saved them but none of them showed…

ThemeFusion

Hey,

What do you mean they do not show? Do you mean in the main menu? If so, you need to create a menu and assign the pages to it, unless you have the “Automatically add new top-level pages to this menu” box checked. http://d.pr/i/ra4q

Please see our docs on how to create a menu http://theme-fusion.com/avada-doc/header/setting-up-the-menu/

If the issue persists, please post this up on our support forum and our support team will take good care of you. Create a new topic with the above info, then post a second reply with your username/password and mark it as a “private” reply so only we will see those credentials and will be able to login and check the issue.

Click Here To Create A Forum Account & Get Free Support

Thanks!

  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Europe

Awesome design!

ThemeFusion

Thanks ;)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years

Shortcode update sucks and doesn’t work!!

So frustrated!!!

ThemeFusion

Yes it does work, and works for everyone.

Did you ever think to ask first before getting so upset?

Are you sure you did it right? I imagine you did not follow the directions. You need to install the fusion-core plugin then activate it. you would of received yellow notices in your wordpress admin.

lifeundone

Wow!

Actually, it doesn’t work for everyone! A simple search thru the discussion/support forum proves that.

I have asked for help in the forum but no one will respond. That is frustrating and I’m not the only one. That is why I posted here.

And, for your information I am an advanced user and DID install everything properly. The Core plugin is installed and activated.

You do have a GREAT theme and perhaps the volume of support requests has exploded with all the recent sales. Hopefully you can get caught up on responding to everyone soon. :)

ThemeFusion

Hey,

Yes it does work for everyone. You cannot just look at topic titles and not open them and read them.

Any thread you see on the forum for it not working is either 1) user did not install AND activate the plugin, 2) user has server permission issues and the plugin scripts are being blocked, which is caused by some hosts show follow old practices. Its easily fixed, and its well documented on the forum and in our knowledge base.

And there is no reason to post here if you posted on the forum, especially in the type of comment you posted with no real information and pre frustration. All that will do is slow it down. Forum reply times can take up to 24 hours Mon-Fri, currently its the weekend.

Your thread has not been replied to yet because of the amount of times you bumped it, which will send it back to the beginning of the que. However, it is the weekend, and times will be a little slower.

I’ve followed up in your thread, thank you for your patience.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years

$20,000 in sales in TWO DAYS! Wow!!

ThemeFusion

It’s been a good week :) Lots of new users! We are very blessed and thankful, and will continue to work our tails off for everyone! We have a growing team too, we just brought on two new support developers who we are currently training and are doing a great job. Good stuff :)

by
by
by
by
by
by