206 comments found

PLEASE ALEX , CAN YOU ANSWER ANY OF MY EMAILS ? I JUST INFORMED ENVATO OF THE NON -COMMUNICATION ISSUE I AM HAVING WITH YOU .

Anybody fix the cycle slider or the Product titles showing up double?????

Thank you for your the great theme!

I have uploaded a small logo. I know want to delete it. However, when I click delete it does not delete it. If I try to delete is from cache it works.

I need to know 2 things:

1) Since the “Delete” button for small image is not working, what is an alternative method to delete it.

2) Looks like the CSS for it is cached. Which JS file or CSS creates the style for it?

Fayecita Purchased

I have just bought your theme but ity is not installing in Wordpress – says the style.css is missing but it’s in there just obviously not linked to properly somewhere. I will try to revert back to a previous version of Wordpress to see if that helps but I’m very very unhappy that I’ve just spent a lot of money on something that won’t even install!!!\

Themes-Dojo

Hi,

Have you unzipped the folder downloaded from ThemeForest? There are documentation files, content xml files and the theme?

Alex

Default-user
Fayecita Purchased

Ah thanks Alex I just assumed that the zip I downloaded was exactly what needed to be uploaded as with other themes I’ve downloaded not that the theme zip was contained within the themeforest zip download. It’s installed fine now :)

Themes-Dojo

Yeah, it’s done in this way as there needs to be documentation.

If you need more help don’t hesitate to contact me.

Alex

Alex, Still no response on the Cycle slider and the product titles showing up double. PLEASE HELP !!!

Candisellis, i had the same problem and found this link for the solution.

http://forum.jigoshop.com/kb/faq/double-product-title-on-product-page-upon-upgrade-to-13

you can edit this likely from your editor in the “single-product.php”.

Wow, thanks, mjwalters79, that fixed it!!

ANYBODY FIX THE CYCLE SLIDER NOT WORKING ??? it seems like Alex is not going to help!

Alex, if you read this…the cycle slider does not start automatically and the first slide (as well as every other slide) is blank. Could you PLEASE , PLEASE help!!??

Candisellis -

The Cycle slider does not work properly on WordPress 3.4.2 (the latest version). I got it to work on older Versions 3.3.1 in my lab, so will have to downgrade the main site.

I can see the translation is ready, If my I ask you something I would like use qTranslate plugin to make website in two languages – does the theme will be compatible with this plugin ?

thank you waiting for a reply

Themes-Dojo

Hi,

I’m sorry but I didn’t test it with qTranslate.

Alex

Hi Alex,

First, I want to say that I really like your theme. It was my top choice amongst many that I looked at when trying to decide on one for my site.

The bad news is that I’ve just finished going through all of the comments here in search of some help and there are a number of issues with your theme that still haven’t been addressed.

For instance, a couple of issues that I’m having that others are having as well included:

1. The Cycle slider doesn’t rotate slides automatically & the number of slides that show is dependent on the number of blog posts showing, instead of being able to have as many slides as we want showing.

2. There is no file called main.css, only two files called style.css, one of which is blank and the other is not. I have tried in all of those files to increase the height for the logo up top from 27px to at least 150px, but nothing works.

There are many more issues that have been reported, but with no clear answers from you. For those of us building sites for clients or even for ourselves, having better, faster and more consistent support from you is extremely important. Please answer all of our unanswered questions on here so that we can all learn and get the help we need.

Furthermore, as one of the many people who have purchased your theme, I think I speak for all of us who are seeking help when I say that we need some prompt assistance from you in terms of a theme update that finally fixes all of the problems that have been reported in these 9 pages of comments. Also, the theme should also be made compatible with the latest version of WordPress.

Thank you very much for your time.

Hey guys,

Found a fix for Cycle Slider, though it’s still not automatically transitioning (woking on that) - Modify Index.php (under the theme root /) for the section of cycle slider. Noe that I removed – the_content(); in order to use echo $post->post_content; and then it displayed on load and no blank slides.

<?php $my_query = new WP_Query(‘post_type=cycle_sldr’); while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); $custom = get_post_custom($post->ID); echo $post->post_content; ?>

<?php endwhile; ?> <?Php remove_filter (‘the_content’, ‘wpautop’); ?>

Hi Agurghis,

I’ve been working on this theme and have noticed the cycle slider doesn’t work. I’ve downgraded to a lower version, as suggested in these comments and that hasn’t worked either.

What are the next steps please? Are you able to login and fix it for me please?

Many thanks

Kim

If you are having problems with the CYCLE SIDER I have a work around!

Firstly install this plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/anythingslider-for-wordpress/

Then go to the new ‘Slides’ tab on the left hand side. Add in all your slides with images and text. You can still use the shortcode that Alex created which is:

<!-- start slide --> <div class="slide slide-imageright"> <div class="text"> <h1>Would You Rather Be Golfing?</h1> Stay entertained with this great gift idea! <a href="#" rel="external">Purchase This Tie</a> </div> <div class="spacer"><!-- --></div> <div class="image"><img src="http://yourdomainname.jpg" alt="" width="525" height="310" /></div> </div> <!-- end slide -->

Next go to the ‘Cycle Slider’ tab. Add one slide and then click the red astrix button next to where you import images above the text editor.

Insert the short code to this slide and press update.

Then go to the slider settings from the AnythingSlider plugin you have just installed. In the Navigation Settings drop down make sure the hash tag button (Display Hash Tags) is set to NO. this is really important. Then untick all the navigation buttons they are not needed.

Then go to your homepage and voila!!

You will then need to go into the style.css and remove the original navigation buttons as they are not needed now.

I have this working on my site now. Its not finished yet so I cant post a link but I will do when the site is live!!

Thanks

Kimberley-Jane www.kimberley-janedesign.co.uk

So… Just updated to wordpress 3.5 and found a problem with this theme. there is some sort of jQuery conflict. It is blocking the standard jQuery of wordpress. Things like expanding tabs and dragging widgets is dissabled. Please Fix. Thank you.

Trudy_91 Purchased

Hi, I’m having trouble changing the language of my shop… (jigoshop) I can see that all the language files are there, but i can’t figure out how to change them on the web…. Can you help me?

This theme does NOT work with Wordpress Updates. Please FIX! I can NOT add new products to my shop!!!!!!!

Themes-Dojo

Hi!

I fixed it, update it vua ftp or clear the cache.

Alex

Panicdots

Clear the cache of what? My browser? That didn’t work.

Panicdots

New images, new products, widgets. None of these work anymore. I’m in a real pickle. It’s be great if you explain what you mean by “fixed it” and “update it” I am not sure what “it” is. My wordpress? My theme? a plugin? What?

This is costing me money for every hour that i have to sit and wait.

ixtrade Purchased

Hello,

In order to fix the last Wordpress version (jQuery, widget drag..) problems…

I did this and it worked!

  1. Download the ZIP file available from your ThemeForest Download Area (Yes, download it again, it’s a different one from other versions)
  2. Extract the “Aventador-e-Commerce” folder and replace the files inside into ”/wp-content/themes/Aventador” website FTP directory.
  3. Clear the cache of you Browser (Chrome, Mozilla, IE, Opera) (Check this for more info: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache
  4. Open your site again! and It works!
ixtrade Purchased

Hello agurghis

I found this when I’m trying to click a TAG link

parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting T_STRING in public_html/wp-content/themes/Aventador/archive.php on line 81

How we can fix that?

Thanks!

I just bought your theme and for some reason the admin bar doesn’t show up on the site when I am logged in. This won’t work for my client! Any thoughts? Also, when I added the logo it also shows up as a post on the home page… ???

Hello? Can you let me know why I can’t see an admin panel on the site when I am logged in?? Anyone else having this problem?

by
by
by
by
by
by