1442 comments found

Mossy17 Purchased

Twitter widget broken? How can this be fixed?

Thanks.

drtade Purchased

twiiter widget problem

To get the slider working (How i got it working):

A lot of people are trying to use the tags ‘featured’ or ‘feature’. Don’t use these tags as what I have discovered is that the slider is picking these posts up from the tag slug. If you go to the Tags page under Posts in your admin section you will see that the slug is ‘featured-2’ instead of ‘featured’. I don’t know why this is happening but use a completely different tag such as ‘featuredpost’ and then you will notice the slug remains the same and the slider will start working.

Cheers

anjanesh Purchased

Im testing this at http://popsplat.co.in. Nothing comes up under Latest Reviews in the Sidebar. There is one review though – at http://popsplat.co.in/2012/10/11/this-is-how-movies-should-be-reviewd/

Should I be adding some sort of tag/category etc ?

anjanesh Purchased

Sorry, its working now.

mcardlej Purchased

The twiter widget is broken. How can we fix this?

Hello,

I tried to post it to your support desk but it has some problems.

I want to edit colors of these blocks, what can I need to do for it?

http://www.oyungunlugu.net/colors.jpg

Thanks!

agent314 Purchased

Any response on the Twitter problem? Is the developer of this theme still around?

derekjh Purchased

All of the sudden the “featured image” box and functionality disappeared from my site. I tried installing multiple plugins to get this back on and this doesn’t show up any more. my site is nocoastbias.com.

twitter widget has a problem on the demo

anjanesh Purchased

Twitter widget is broken. Says :

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /path/test/wp-content/themes/popsplat/framework/widgets/tweets-widget.php on line 48

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /path/test/wp-content/themes/popsplat/framework/widgets/tweets-widget.php on line 50

I’m having the same issue as derekjh as far as the “set feature image” option just vanishing from both the side panel on the “add post” screen and from the little mini window that pops up when adding an image to a post. I don’t know what to do and this is really a hindrance with me posting to my site every morning promptly at 9:45 am. Please please please find a solution as soon as you can…it would mean the world to me!

janosben Purchased

Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /chroot/home/janosben/fotomesek.hu/html/wp-content/themes/Avenue/framework/widgets/social_counter_widget.php on line 80

Egneuno Purchased

@jansoben Yeah, that’s the response from the server when you apply the changes suggested at the support site to fix the Twitter issue

There isn’t a response yet.

Oh yes, they don’t work Sat-Sun, foolish me

Could you please provide me with the demo content file so i can have the same as the demo and work from there. Its a xml file to import.

Is there a plug-in for this style of page? http://themes.themesector.com/?theme=avenue What I mean is the recent posts, how it has the read more, line breaks, and pictures to the left. I really like the way this looks and can’t figure out how to get that activated in the theme. Someone please help!

DARKF3D3 Purchased

How can i remove the 2px margin around the images?

gtarek Purchased

Hey, I saw other people posting about the twitter widget problem. I have a serious problem. It used to work, now it doesn’t and it gives me this”

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /home/marvin/public_html/wp-content/themes/Avenue/framework/widgets/tweets-widget.php on line 48

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/marvin/public_html/wp-content/themes/Avenue/framework/widgets/tweets-widget.php on line 50

Follow me on Twitter

Can you please fix the problem and let me know? I have to deliver a website and that’s the last item that’s holding me back. Thank you very much for your help!

erkib Purchased

@Torrecus – Thanks a bunch, It fixed it, I messed around with it too much so it didnt work properly in the beginning, did what you said and now it works.

Hi there, w3 total cache is not working with this theme. How can i fix this?

by
by
by
by
by
by