56 comments found

jtrd333 Purchased

I have bought this theme and the featured part of the home page is not working. When I select featured as the category and add a featured images, then publish, nothing shows up on homepage??? Please help.

jtrd333 Purchased

How do I add a logo? The header image does nothing when I hit upload? Also how do I move the menu a little more to the left, closer to the site name/soon to be logo?

Thanks prob last questions but these were the things that were cooperating with me.

negri21 Purchased

Do you have any plans to make this mobile compatible? We purchased this but can not use it. I was hoping there would be a mobile view/version, but it’s not. Please advise.

NerdUno Purchased

Will you kindly document how to create the 4-image + text section at the top of the page so that it looks like your demo page. Thanks.

I registered my widget area in the theme-widgets.php area

register_sidebar( array(
    'name' => __( 'Barrington News', THEMENAME ),
    'id' => 'barrington-news',
    'description' => __( 'Barrington News Widget', THEMENAME ),
    'before_widget' => ' ',
    'after_widget' => ' ',
    'before_title' => '

', 'after_title' => '

' ) );

Now I want to display it below the main image, where do i do that?

4templates

Try adding if ( !dynamic_sidebar( ‘barrington-news’ ) ) { } in header.php before // Figure out what to do with the sidebar

// Check if there is a per page option set
if ( !is_home() && !is_archive() ) {
Mambo24 Purchased

hi!great theme.. thank you.. there’s a problem.. on Safari (iphone) the theme not resize himself and remain small in the middle of the page. This problem don’t appear on android os. It’s theme problem or wordpress problem? there’s something that i can do? thank you! M.

Default-user
Mambo24 Purchased

oh! thank you mate! i know that is not responsive, no problem..but only in safari has this problem (for example not in opera on iOs) url.. blog.genio.ch thank you for your time! ;)

Default-user
Mambo24 Purchased

oh! thank you mate! i know that is not responsive, no problem..but only in safari has this problem (for example not in opera on iOs) url.. blog.genio.ch thank you for your time! ;)

Default-user
Mambo24 Purchased

another question.. how can I delete the white shadow of the text? thnx ;)

diogoar6 Purchased

como lo puedo traducir al espaƱol

diogoar6 Purchased

How do I make the sitemap?

Purchased this theme and love it but I’m having trouble getting the author’s name to show up on a post. Right now it’s just showing my Gravatar icon. How can I fix this?

hello i wood like to know how to make the read more button open the arcticle in a new tab?

The widget area of this template doesnt work. Please provide me with assistance on how to make the widgets work. Thank you!

Hi. The three widgets at the front page below the slider wont show up. What’s seems to be the problem with this?

KinhinCreatives

im customizing the site for rlaperriere account right above me. . you can provide that account the instructions.

KinhinCreatives

fixed now thanks

jmarrec Purchased

Hi,

I am having a lot of trouble with the Galleries (either standard or pop up).

I upload pictures to my page as said, and the gallery of the theme does show up, but below the pictures in full size. So I kind of have them twice!

How can I fix that please?

Also, the menu has some colored items only on the home page, I’d like to keep it on every page. How can I do that?

(page in question: http://www.danserienbroklegereg.org/photos/) Thanks a lot, Julien

4templates

Remove the images from the actual post content. Once you upload them they are automatically detected by the script.

I can’t get the Banner to display the featured posts correctly. I can’t even get it to display photos in it. I don’t know what to do. I am trying to build an academic site.

4templates

Can you contact me directly at doni@arixmedia.com with the site url? Also the best way to contact us is through our ticket system at 4templates.com

How do I change the theme color?

Fixed the theme color issue but now all my featured images appear in posts but not the header. Just blank corrupted images…

4templates

Can you show me your site so i can take a look. Also we do not check this very much, in the future you should open a support ticket at 4templates.com

by
by
by
by
by
by