178 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
jziegle Purchased

apologies! found the documentation. on the right track now…

  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

I am having a issue with some image icons not showing in the following areas: social network module on upper right side,menu small arrows not showing, slide player left or right arrows are missing. I have check all of my servers permissions and ownership this is not the issue. You may view the demo at the following url. http://affordable-webmasters.com/NVCDFA Please reply to this post ASAP .. Thank you

Rifki

Hi,

Check the item FAQ ’s

Rifki

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
ejyle Purchased

I added the / category / postname / to the Custom Structure option under the Peramlinks section. Unfortunately, it works only for posts and your theme doesn’t seem to support categories for pages. What I did was to add categories to pages in the metaboxes.php. Now I can add categories to pages. However, I still can’t make the above mentioned permalink work for pages. It only takes post name and not category. Any help would be highly appreciated?

Rifki

Hi,

Thanks for purchasing!

Do you means permalink structure like this : screenshot.

If so, it should be no problem! I’ve tested using that permalink structure and works perfectly.

Rifki

Default-user
ejyle Purchased

Thanks for your response. I resolved this and I must admit I was not doing it correctly.

I do have two annoying issues right now in addition that I must resolve:

1) My slides don’t work properly. I added slide images and the enabled the slides. The image comes but it shows up in a very odd way and the rest of the content doesn’t show on the home page either. I added only one slide. Is that a factor?

2) I added share icons to pages and posts from the Settings section. While it works great in all the pages with no problem but there is an issue for the Contact page. Since Contact page is based on the page template, the icons show on the top of the page instead of the bottom of the page which of course looks very odd. Any help on this?

Rifki

Hi,

1. If you’ve only one slide the slider will not work properly try to add more slide and if the problem still remains please contact me through my profile page.

2. Do you installed a share plugin? what’s the plugin name? isn’t a theme feature so I can’t figure it out why the problem and how to fix the issue.

Rifki

Default-user
ejyle Purchased

I just knoced off the slider for a while. I think I can live without it for sometime. Any idea how I can insert a static image (without slider) with exactly the same position as the slider takes.

Issues keep coming up a bit. The social icons at top right corner along with the Search box are not appearing in IE 9 but they work fine in other browsers like Chrome and Firefox. Whats the fix for IE 9 ? Not sure if it works for other version s of IE.

Rifki

Maybe you have to clean up your IE cache, it looks fine for me. Here is the screenshot :

IE9 : http://www.rifki.net/files/screenshots/backbone-ie9.png

IE8 : http://www.rifki.net/files/screenshots/backbone-ie8.png

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
schanzer Purchased

Can you tell me how to change:

1) the navigation/menu currently selected from the global color (blue) to it’s own color (blue.) I’ve looked in the CSS but can’t find which is the correct class.

2) The teaser title to it’s own color & font (orange and PT Sans)?

3) The teaser title to a hyperlink?

THANKS !

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
schanzer Purchased

One more request:

I’d like the 1st teaser icon to be “off” by default so that all 6 icons are the same color and none have the hover state until you actually hover over one.

Thanks!

Rifki

Put this code to your custom css field : .teaser.active span.circle{background-color:#999}

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
jjqi Purchased

Hi Rifki

I have two problems that I cannot solve – please help. The development site is: www.web-proof.co.uk

1) I have 3 teasers on my homepage. The first teaser icon on the left is permanently orange and the other two are grey with orange as a hover over. How do I remove the orange from icon 1 or make it consistent and hover over like 2 and 3? 2) I have added a the company logo in the middle of the footer using the widget area. The logo shows on the home page but not on any of the other pages? Why does this happen – How can I fix this?

Thanks

Rifki

Justin,

Thank you so much for purchasing my theme! :)

1. I’m working on a new version of backbone theme it will be available soon. I will make it as your wish. Just wait the new version.. or put this code to your custom css field : .teaser.active span.circle{background-color:#999}

2. Because you placed an incorrect link, http://www.web-proof.co.uk/how-we-work/wp-content/uploads/2012/10/JRS-Logo-Strap.png not found!

Rifki

Default-user
jjqi Purchased

Hi Rifki – Thanks for the quick response. Both issues now dealt with :-)

Rifki

Justin,

Glad I can help! :)

Rifki

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years

Hello, one quick issue, my homepage teasers (there are 6) display incorrectly in Chrome and Firefox, and display correctly in Internet Explorer, can you help me with this? Not sure why this is so. http://tiny.cc/9i73mw

Rifki

Hi,

That’s fixed on the new version, the new version is available soon, currently in update review queue.

Rifki

  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Bought between 50 and 99 items
  • Referred between 10 and 49 users
  • Indonesia

Backbone v.1.0.2 is Available

Note : Please make sure you’ve a backup files of old version before updating the theme.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
sejohlun Purchased

Hi and thank you for a great theme. I love it!

I have done some modifications in the theme and I wonder how I can apply the new updates without messing with my settings. Is it possible to get a list of the files that have been changed since the last version?

Thanks….

Rifki

Hi,

Replied via e-mail

Rifki

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 10 and 49 users
midsol Purchased

Hello, I bought this item but I’m experiencing some problems with the footer. It seems it cutts off my content for some reason and I just can’t find out why. Is the footer also a huge black part of the page on your screen? http://www.midsol.nl/routebeschrijving

Please let me know

Rifki

Hi midsol,

I think the problem is from the Google Map which is not using the built-in Google Map shortcode.

Rifki

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 10 and 49 users
midsol Purchased

Another question. I also don’t understand why my portfolio items keep giving me a 404. When you click from the homepage on a project, it gives a 404. I really don’t understand why this is.

Rifki

Hi midsol,

Try to re-save the permalink settings on Settings -> Reading

Rifki

Rifki

Opps, Settings -> Permalinks I meant

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello Rifki,

I sm trying to use as .swf as a slider image, is that possible?

thanks in advance M

Rifki

Hello,

Thanks for purchasing the theme! :)

You can’t use .swf for the built-in slider but you can do that by replacing the slider with your .swf object.

Rifki

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years

Hello, Please give some guidance on updating my theme with your latest update. I have almost completed my site and am a little nervous updating the theme risking losing my work? Please help. I must update to fix my teasers on my homepage as you told me earlier.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
jziegle Purchased

hi there, any way to get an icon INSIDE of an accordion title? when i add the shortcode or full code it causes an error (title text does not show).

thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years

Again, I really need help updating the theme, like in my previous comment. Could you at least provide the updated code that fixes the homepage teaser alignment issue that I’m facing on my homepage?? http://tiny.cc/cyuenw -This is really holding me up!

Rifki

Hi Chardkins0n,

Please contact me with subject “Backbone Theme Update” include an access to your WP Dashboard.

Rifki

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Rifki,

I really like this template, but I have a few questions before purchasing.

Is it possible to change the accent colour from yellow to a different colour? Is it possible to amend the heading tags for each of the features (banner, widgets, etc) so they flow from h1 in priority order? What type of widget is used to create the ‘modern design’, ‘structured code’ CTAs on the home page? Do these widgets support shortcodes (i.e. to add buttons).

Thank you,

Martin

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Rifki,

How do I get my e-mail and phone number in the header like on your demo?

Rifki

Hi,

If you’ve updated your theme, in the theme options page there should be an options to add email and phone number.

Rifki

Default-user

How do I update my theme? I wont lose anything, will I?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
cab72 Purchased

Hi Rifki,

Top theme, really smart.

Having small issue – can’t seem to get the shortcodes to work. When I choose a drop-down option the fields remain empty and no code is generated.

Appreciate your help.

C

Rifki

Hi there,

Ah found the bug, it was an incorrect path in the backbone/functions/shortcodes/tinymce.class.php on the line 27 :

wp_enqueue_script( 'select', THEME_DIR . '/functions/admin/javascripts/select-style.js', false, '1.0', false );

Change “admin” to “framework”.

Rifki

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
jziegle Purchased

hi, any chance of getting an answer either way on this? “no” is fine, just would like to know :)

hi there, any way to get an icon INSIDE of an accordion title? when i add the shortcode or full code it causes an error (title text does not show).

thanks!

  • Has been a member for 1-2 years

Hi Rifki, Can you please give me directions on how to update your theme? Thanks, Dave

by
by
by
by
by
by