531 comments found

How do you remove the duplicate images from the category pages?

http://anniversarypapergifts.com/paper/traditional-paper-gifts/
GoodLayers

ok, please go to archive.php on line about 71-71

try to remove this code

                    // Blog thumbnail media
                    $thumbnail_type = get_post_meta( get_the_ID(), 'post-option-thumbnail-types', true);
                    print_gdl_blog_thumbnail( $thumbnail_type, $item_size );

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

I have one question, is there a way to enable the “reader” feature while browsing in Safari on iOS? Letters are so small to read.

GoodLayers

hm,

I’m not sure what is reader feature… I’m afraid we don’t have that…

BTW, we have a responsive feature for this theme… Can you try to open iOS with this link? > http://themes.goodlayers.com/bangkokpress/

Thanks for interest :)

alexgab
This is my favorite template of yours. It has everything I need, except for the reader feature. Check for this samples. This is on Safari iOS 6. Sample 1 shows the Reader button. Sample 2 shows how it strip out the site to reveal only the text. https://dl.dropbox.com/u/10193740/sample1.PNG https://dl.dropbox.com/u/10193740/sample2.PNG
GoodLayers

ah, really sorry but we don’t have it :/

I’m not sure if there’re any plugin that do this or not…

Hi, are you preparing a wp 3.5 version of the theme or exists an update?

GoodLayers

Hi,

if you’re using the latest version of this theme. You’re okay for WP3.5 ;)

GoodLayers

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user

Yes, if you install the theme after wordpress is ok. But if You upgrade wordpress after installing theme it crash!

Need help with small issue :( author i med you about my problem please get in touch with mail.

thanks

JulieCPH Purchased

Hi, I’m having some problems uploading a logo. Do you need a specific type of file or? Something. Best Julie

www.shabbyshik.com

GoodLayers

Can you please move to the support forum? :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

zagazu Purchased

Hi the facebook widget isnt working for me. My Facebook URL is facebook/motoshopp and it gives me this error “Could not retrieve the specified page. Please verify correct href was passed in.”

Please help

GoodLayers

Can you please post this on the forum? Our dev will have a look.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
zagazu Purchased

HI! I have tried everything and followed all the instructions you sent me, but after creating my account on the GoodLayers forum it still says I am not a member. I have my purchase code. Please let me know how to proceed.

THANK YOU

GoodLayers

Please make sure that you followed this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

If you already followed but still doesn’t work, please send your purchase license and your themeforest username(Username that purchased item!) to ‘support@goodlayers.com’. We’ll do that for you.

Thank you! :)

mcodola Purchased

Hello. I have two problems with this theme. I have added a dropcap in the beginning of the text, in the first letter. It’s ok but in the thumnail (in home page) this letter disappears. The system doesn’t replace the dropcap to the letter that had to be in the thumbnail. How can I resolve this?

Second one, In the mobile verson I cannot read the title of the Big Slider. I can see the picture but not the title inside the picture. Is important because the big Slider is the main issue of the page and using the mobile it’s not possible to read it.

Please, I need this solutions

Thank you.

GoodLayers

Can you please post support forum? Our dev will have a look at that.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi, I seem to be having trouble setting two different items on a page to the same category. If I set a post-slider item to ‘category 1’ and then create a blog item and set this to ‘category 1’ ... the post-slider changes to ALL.

Is that correct or a bug? Thanks

GoodLayers

Hi,

Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

Default-user

Hi, Was just about to message you and was setting up a test page with the problem … but for some reason it is working this morning? Strange! Anyway thank you for your quick reply …best wishes

GoodLayers

Oh aright ;)

If you got any further questions, just post to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi, How do I get a button to open in a new window?

I’ve tried this and it doesn’t seem to work:

[button color="#COLOR_CODE" background="#COLOR_CODE" size="small" src="PLACE_LINK_HERE" target="_blank"]ADD_BUTTON_CONTENT[/button]

Have I got it correct?

GoodLayers

please go to ‘include/plugin/shortcode-generators.php’ on line about 285

    return '<a href="' . $src . '" class="gdl-button shortcode-' . $size . '-button" style="color:' . $color . '; background-color:' . $background . '; border-color:' . $button_border . '; ">' . $content . '</a>';
to
return '<a href="' . $src . '" class="gdl-button shortcode-' . $size . '-button" style="color:' . $color . '; background-color:' . $background . '; border-color:' . $button_border . '; " target="_blank">' . $content . '</a>';

it won’t apply that attribute, you need to hard coding.

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user

Thank you I will give it a go

iguales Purchased

Hi, i have a problem with facebook thumbnail (share post), it grab the images from my footer and no from my post. I have 3 logos in the footer (partners) and those are the images options to share, i have a post with an inside post thumbnail type (image) and a image on the post and no luck.

Any idea?

Sorry for my bad english xD and good luck!

GoodLayers

Hi,

Can you please post this on the support forum? Our dev will have a look at that..

Cheers! :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

8buds Purchased

Hi!

I really like your premium theme. I was just wondering about one thing: where can users change their profile pcture? The picture is shown beside comments of users, but I can’t find any options for this file.

Thank you, Julian

GoodLayers

Hi,

you need to assign email that registered account on WP with this site > https://en.gravatar.com/

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

HELLO, I just bought your theme with wp 3.5 and in admin post, i loose the text editor and loose the “clic” (I cannot change screen option for exemple). My blog works perfectly with other theme, just with your I got this problem…Do you have any issue for that ? Thankx in advance. Plugin : adrotate, askimet, amazon, google analytic, statpress, pagetree, instantupgrade, maintenancemode, wp postrating…but if i desactivate all, the problem in wp-admin/post.php is the same with your theme.

Hi, can i change the theme to RTL ?

yaniv

GoodLayers

Hi,

you have to change code directly,, we don’t have an option in admin panel for this…

Thanks for interest :)

eota Purchased

Hello! I have purchased and installed the theme and I have an issue. Whenever I enable the Top Navigation, the sidebar disappears from the homepage. When I disable it, the sidebar reappears. Any idea what can be the problem? Thanks in advance

GoodLayers

hm,

that’s weird.. Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

Darxey Purchased

Hi,

Can the Carousel slider display the featured images of latest posts from a certain catagory automatic? I want to update my website daily, it is to much work to change it manual every time.

Can you please explain me how to fix it?

GoodLayers

Hi,

yes, it actually does that way ;)

GoodLayers

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

My social counter returns this error message for the RSS feed:

Warning: SimpleXMLElement::__construct() [simplexmlelement.—construct]: Entity: line 2: parser error : attributes construct error in /home/breathei/public_html/wp-content/themes/bangkokpress/include/plugin/custom-widget/social-counter/scw_stats.class.php on line 27

GoodLayers

Can you please post this and your site url on the forum please?

Our dev will have a look.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi,

Great theme! Keep it up. I have a pre-purchase question:- On iPad, in the Portrait mode, the Main Navigation wraps into a new row. You can view that on an iPad and in this iPad Simulator http://alexw.me/ipad2/

Do you have a resolution for this issue?

Regards,

GoodLayers

Hi,

yep, you can put css code to make menu smaller so it won’t go through the new line ;)

Thanks for interest :)

Default-user
Ridivi Purchased

Thank you. I purchased your theme today. Can you help with the CSS code for this?

PS: I have used the same profile name in your support forum. Why is PURCHASED tag not appearing next to my profile name here? Would you know? I can give details of my order.

Thank you.

GoodLayers

Hi,

I already saw your purchased badge :)

please try to go to ‘stylesheet/layout.css’ on line about 32.

add this code in that case


        .sf-menu li a {
padding: 8px 15px 9px 15px !important;
}

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hello, Does the theme have a Built-in Related posts feature ?

Thank you

GoodLayers

Hi,

sorry but this theme doesn’t have it :/

You may need to use an external plugin instead….

Thanks for interest :)

andycake Purchased

Hi, I’m having an issue setting up items on my homepage. In my page options I have set up one blog post to pull just two items from a catagory. No problem there I set it to the catagory and it pulls in the two recent items from that catagory as I asked it to. When I set up another to do the same as above but from another catagory it always defaults to ‘all’ in the choose catagory dropdown menu. This means I get the two recent items I’ve posted along with a row of buttons to navigate through all material on the site…these buttons also affect the other items on the homepage. This isn’t a consistant problem though. I have set up two blog items to just pull one item and these work ok. This is really getting on my wick as it’s wasting time I don’t have to spare. Please advise…thanks

GoodLayers

Hi,

did you change category name? or you category contains any special character? Please try to rename it and also make sure that its slug is the same.

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
andycake Purchased

Category name is fine and slugs match too

GoodLayers

Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

Thanks so much! :)

Hi there, I have some questions: 1. Can i create sidebars? 2. Can i assign diferent sliders for different pages? 3. Do you have any showcase i can use to show my client how fully customized the theme is? 4. Does this theme has a page builder included? Thanks Sofia

GoodLayers

Hi,

1. yes, please see the doc we provided. After download the package from themeforest. Extract it. Then you will see the folder ‘document’ Open the file ‘index.html’ with your browser.

2. yes, see the doc too ;)

3. ah, sorry but we don’t have it. you may check on the support forum. Some customers posted their site.

4. yes.

Thanks!

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

by
by
by
by
by
by