120 comments found

olivah Purchased

Hi,

I can’t even open the WP after installing this theme. I get this error message: HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfil the request.

one of the previous posts had the same problem.

olivah Purchased

Never mind, I’ve sorted it out. Turns out the theme doesn’t work on WP 3 .4.1 It’s only working on 3.4

My current issue is with the footer. I can’t edit the first column. any guidance?

nafrente Purchased

I would like to have comments showing on pages too but is not showing even when “allow comments” check box is marked. Thanks.

nafrente Purchased

Solved… I added <?php comments_template(); ?> on /library/includes/loop-page.php… Thanks

Ya2Sabe Purchased

designiter,

How can I add a social icon for each team member and not one icon for everyone? Maybe a shortcode to add for each team member?

Thanks

olivah Purchased

This is ridiculous, the author of this theme doesn’t bother answering our queries. Even after we purchase it!

Hi there,

I only want 1 social media icon (the one for linked in) so I left all of the other fields blank. But the RSS icon still appears next to it. How can I make only one icon appear?

Thanks in advance

Never mind, fixed it by changing echo ‘ RSS ’.”\n”; to echo ’<class=”soc_rss” title=”RSS”> ’.”\n”; in st_functions.php

Ok it doesn’t display well. I do have one other question: how can I change the colour of the social icon hover? And how can I add a line to the contact info?

Glez Purchased

Hi I’ve purchased your theme and the ever since I installed this theme my widget section doesn’t show; it’s completely blank, is this a problem your aware of?

I tried installing an older version of the widgets.php file because initially this theme went blank with the 3.4.1 version of wordpress. So what I did is I went back and downgraded and installed the 3.3.2 version and once the theme was already installed and enabled I upgraded via the dashboard to the new 3.4.1 version because there were sections of this theme that were not working until I upgraded it. It’s still not working :(

Thanks!

olivah Purchased

Does anybody know how to change the theme’s logo?

@Glez – As far as I’m aware the theme works well when installed on WP3 .4 only. It still doesn’t work on 3.4.1 so don’t upgrade.

@Oliva Bapia Theme Options -> General Settings->Custom Logo

Could anyone tell me how to add the slider? Can’t find it in the options menu. Thanks!

Hi Guys,

I have recently bought this template and during the tuning I realized a new problem Every page I add content is adds the content from other pages. Its weird I never had this problem in any other templates I tuned so far. Please help me fix this.

Issue: After creating the about us page any page I create about us text is adding.

Regards, Hari

olivah Purchased

Anybody knows how I can add my own newly made PHP template page the existing list of templates?

Thanks.

Hello,

Where is my response for the below mail sent to you. I’m still waiting to hear from you on my query. Please sort my problem. I have already recommended this template for another project.

Regards, Hari

Hi Guys, I have recently bought this template and during the tuning I realized a new problem Every page I add content is adds the content from other pages. Its weird I never had this problem in any other templates I tuned so far. Please help me fix this. Issue: After creating the about us page any page I create about us text is adding. Regards, Hari

Hello I bought the theme, where can I add the login area as we see in the demo? Site: Replica.com.pt thank you

Hello I’m having problems on the site when using internet explorer. any solution?

I’m also having an issue with the widgets section disappearing (in the admin section). It was working, but when i re-activated the theme it just shows a blank white page, nothing renders.

Using 3.4.1. Any idea when this will get sorted as I have a site going live with this in a few days.

Thanks!

olivah Purchased

I’m also having problems with this theme. It is not displaying correctly on mobile phones. everything is released instead of remaining collapsed . I’m having some IE issues too.

@empresa87 – Go to Appearance>widgets on the right side of the screen you should see “pre header column 1, 2, 3, 4. I assume that’s what you are looking for?

@billybobza – I had trouble displaying anything when I installed the theme on WP3 .4.1, so I just installed the whole on 3.4 instead.

I don’t understand why the author is not answering our questions. http://themeforest.net/images/smileys/crying.png

by
by
by
by
by
by