333 comments found

tsworldkr Purchased

I purchased your theme, installed and imported the demo data. Then I found that I can’t see the pages by clicking menu in my explorer8.

But your demo site is working well in my explorer. What is the difference and how can I fix this problem?

http://edgeskin.cafe24.com/wp/ If you need ftp or admin info. I can send it to you by email.

Please let me know soon!!

kayapati

go to wp admin and make permalinks to post

Default-user
tsworldkr Purchased

I did it already but nothing changed

kayapati

I just tested your website in FF & chrome its working fine, can you tell me where you get the issue?

spormeon Purchased

hi

how do i add this to the template so that i can track the contact form send in GA, i tried in send form but doesn’t seem to work unless im doing something wrong, any help would be appreciated

try { _gaq.push([‘_trackPageview’, ’/form-sent-success.html’]) } catch(err) {alert(“There was an error with Analytics\n\n” + err);}

I really need help on this. I have been trying to figure out wordpress for months. My website is almost done now but I can’t get the Blog to work. I spent hours trying to play around and figure it out but at this point I have no clue. I don’t know how to get a new blog post to show up under the blog page. My posts automatically show up in archive rather than the blog. Also when I go to read a post it opens up in a whole new page instead of staying in the website where I want it to. So frustrating. Can you help? Please? Thanks so much. I can show you my web page address too so you can see how it looks right now and where I am stuck. Thanks again.

Default-user

ahhh!! I just figured it out. This took hours lol…I’m just such on amatuer on word press. Thanks for that tip! Is there a way I can contact you other than here if I encounter any other issues? Lastly-the page is kind of slow- when ever I direct people to my site or show them it takes a while for things to load. is there a fix for that? Thanks again!

kayapati

sorry, to get more support from me, please login with the buyer account and post a message here, the purchase tag is not seen at your messages.

Default-user

do you want my word press user name and log in and have you seen my website I directed you to? I’m not sure what other proof you need to know that I have purchased your SPA theme? Do you have an email address? i could send you the email confirmation from theme forest when I purchased the Spa theme.

I seem to have the same problem. I can preview the pages I created, and it looks fine. But when I go back to home page and click on the menu, the menu move upward as it suppose to, however the page content doesn’t show. This happens in both Chrome and IE.

kayapati

did you make permalinks to post?

Default-user

How do you do that?

mackrad Purchased

Nice template! But like above.. the menu does not seem to work.. Offcourse I set the permalinks to post. I think it has to do with a newer version of WP, but I’m just guessing here.

One other question: Is it possible to create a ‘Home’ button in the menu?

If you want to have a looksie: http://www.salonboeque.nl

kayapati

yes, you can do it from Menu Manager, Create Label “Home” and give the link to your website url, and drag it to the menu Manager.

Default-user
mackrad Purchased

somehow a home button opens in a new window.. dont really care about that now because the worst thing is that the pages dont seem to work.. as written in many of the above posts.

kayapati

Try by changing the permalinks from default to post vice versa, some times the .htacess file may be issue.

If still face the issue, email me your wp admin access.

Hello, nice template but i have SEO question, is each link menu make a very new html page? can’t check using show source code, it seems i can see in all page the h1 tag from the home page so wanted to know. thanks

Default-user

Yes ok sorry about html, i knew was php but i mean is google bot will see a different page each time we click on menu ?

Default-user

Please reply me if seo friendly i will buy it asap

kayapati

Yes it works for SEO, but few plugins may not work asi it’s using Ajax.

korinsama Purchased

Hi, i have a question regarding the background slider, in your demo it has a smooth transition in between slides, but when i create mine, it changes without any transition, where can i setup the transition for the slides?

thanks in advance!

korinsama Purchased

me again, also, where’s the Price Table Shortcode like in your demo page? (i didn’t import the XML demo.. maybe i should have but my site is almost done :/) Thanks again!

kayapati

That is not a short code it’s a html , plz refer other old comments for tags, if not find, let me know

kayapati

here is the code for price table:

http://pastie.org/6036590
korinsama
korinsama Purchased

great thanks!

Hi, i am trying to create a “HOME” link at menu, but nothing happend… (or external link) i did what u said: “Menu Manager, Create Label “Home” and give the link to your website url, and drag it to the menu Manager.” but still not working. Thank you very much

kayapati

Can you show your website?

i am using google chrome…

ihstiv Purchased

Could you please provide the steps to add the images to a portfolio slider? The screencast shows how to add the short code for the slider to a page, but I’m not finding any info on how to get the images added to the portfolio area and my attempts are unsuccessful.. thanks

kayapati

To create Portfolio slider:

Go to “Portfolio > Add New” where you need to add Title of the item, and set a featured image, no need to add body text.

Create multiple portfolio items like this.

Default-user
ihstiv Purchased

Thanks – that did the trick! apologies for not looking in the downloaded files for the documentation.. too used to finding this stuff online!

kayapati

its OK, no problem ;)

ihstiv Purchased

Is there any way to enable ‘fancybox’ on images embedded in pages or galleries? if not fancybox, is there any lightbox plugin or function that will work with this there? I’m not having any luck. thanks

Here’s the dev site: http://www.suppleapothecary.com/new/

Default-user
ihstiv Purchased

Sure – here’s the page URL: http://www.suppleapothecary.com/#!/treatments

kayapati

sorry, right now there is no option like that, we will try add this featured in coming updates.

Default-user
ihstiv Purchased

bummer. ok

korinsama Purchased

I really need help right now, for an unknown reason most of my menu links lost their ”#!” prefix, except for one, therefore my site is not working properly. I tried, reverting the permalinks to default and than back to post (like it was) and it did not work… I also tried recreating the menu from scratch and it didnt work either… I’m confused.. it was working fine, then i changed a menu level (from sub to main) and everything broke except for one menu :/ Thanks in advance!

kayapati

did you select the menu from Left side “Theme Location” Panel in “Appearance > menus”

korinsama
korinsama Purchased

yes i did, but i just found out why it broke, and maybe you can help me with that. (if not no big deal, i’ll work it around)

I wanted a non-clickable/non-link menu item, the one with sub-menus, so i added a custom link to ”#” which works fine but still appears like a link even though you can’t click on it. So i found online that i just had to remove the ”#” afterwards. It indeed works but it breaks all the following menu items… :( is there a way to make a menu item not a link with Ajax? Thanks in advance for any pointers, great theme nonetheless, i love it :)

i cant use portfolio slider as “post” when will you fix it as i see 1 month ago you you said i t will be fixed. waiting your fix. thanks

chrclmnky Purchased

Any updates regarding this issue yet?:

Portfolio slider works just fine when parameter imglink set to “lightbox” and “none” but when set to “post”... the portfolio page won’t show. WTH?

It’s been ages already….. :thumbsdown:

kayapati

sorry, its not yet fixed and its getting issues and will try to fix it up or disable the option to link to post.

ihstiv Purchased

I’m having a hard time figuring out how to change the font color of the phone number that appears at the top right when viewing on an iPad. I’ve even added color:#fff; in-line in the h3 tag that it’s in, but it’s still orange on ipad: http://www.suppleapothecary.com/#!/treatments

any tips?

Thanks

kayapati

try adding like this: #ffffff

I’ve asked before but now I’ve problems with the /#!/ prefix.

I use “Contact form 7”, but when a form is submitted I can’t see the “succeed text” I reloads the page. The visitor wil not now if it is send. When there is a validation error the page also reloads without a reaction.

Also is’nt it possible to make a link in the menu opens in a new window/tab.

Please respond with a good reaction.

kayapati

its getting issue with plugins.

Default-user

That’s a problem. How can I kill the Ajax things. Without Ajax the site loads faster (when I use a direct url the page loads inmediatly, when I use the menu to the same page it takes longer to load.)

Can you or someone else help to delete the Ajax and /!#/ # manager.

ihstiv Purchased

Is there any way to have the page titles show up in the browser title? this is an important feature for SEO. thanks

abonventi Purchased

How can i remove the ”/!#” in my menu bottons? its urgent!!!

Default-user
abonventi Purchased

???

kayapati

Sorry, there is no option like that right now.

Default-user
abonventi Purchased

pfff

How can I link from one page to another? When I want to link from page A to page B nothing happens.

What should I use as the hyperlink in content area? When I use the full link, e.g. http://www.examplesite.com/#!/second-site/ then nothing happens, the site won’t load.

PLEASE HELP ME!!!!!!

thanks

by
by
by
by
by
by