328 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi there,

Do u have dummy code from this page? “About US” http://templatesden.com/TF/WPCMS/spa/#!/about-us

I couldn’t find this in the tutorial how to setup it.

Thank you in advance,

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • India

not showing background slider nav buttons

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • India

mostly you have forgot the below lines in index.php

<!-- background slider Start -->

<div id="controls-wrapper" class="load-item">
    <ul id="slide-list">
        <li />
    </ul>
</div>
<!-- background slider end -->
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • India

None of the plugin short codes working.. because of ajax loading

eg: WP Google Maps

Please help me…

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
bondi2026 Purchased

Hello, Is it possible to have a kaya slider for the home page then another another one for the rest of the site or even simple, having kaya slider on the home page then a static background for the rest of the site? Thanks

kayapati

sorry, not possible.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Dear,

I have two questions: 1) how can I add HOME into the menu without opening the link in a new window?

2) how can I add links like www.domainname.com/routeplanner without opening in a new window in a page?

Both are the option “opening in a new blank page” off.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
bondi2026 Purchased

Hello, Can you tell me which plugin can i use to make a custom contact form, i need more fields than the wp normal form. I tried a lot of ajax form..but no one works… :( i’m pretty sure one work with it but didn’t find. Thanks to help me

  • Belgium
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 6-7 years
anymarc Purchased

Hi,

I freshly bought the theme (2 days ago) and I’m trying to just make the text content be displayed but no way, nothing happens:http://www.armonyservices.ch/warmo/

I tried most of the tricks posted by the community and nothing seems to work. Could you please tel me how I can fix this issue?

Rgds

M

kayapati

Did you try by changing the permalinks to post?

Default-user
anymarc Purchased

Yes I did try this…

Default-user
anymarc Purchased

No more clue?

Default-user
anymarc Purchased

Hi Kayapati, because of the 8h time difference between us could you please have the kindness to give me a response even if its to tell me you cannot help me… I’m wasting my time although I was thinking to finish this site fastly. Anyway refund even if I don’t want to, still an option.

kayapati

please email me your wp admin access, I will test it from here.

Default-user
anymarc Purchased

Sorry where can I drop you this email?

Default-user
anymarc Purchased

OK email sent right now!

Default-user
anymarc Purchased

Still waiting. I think you got my email ‘cause of your answer. So lie I told you I didn’t changed anything and it still not working…

Default-user
anymarc Purchased

Hi Kaya, I’ve reinstalled the theme 3 times and guess what… It still not working. Now I’m done, 12h of my time trying to fix a bug that I didn’t payed for and having no support / feedback making me feel like “Thanks for the payment but you are a customer I don’t give a sh*t”. Where is the refund button?

Default-user
anymarc Purchased

No news day 4

kayapati

I can not understand why its not working on your server when its works fine with my server, demo is working fine.

Default-user
anymarc Purchased

I don’t have a clue… And I neither saw any waring on your theme presentation telling me that some servers may not support this theme…

Default-user
anymarc Purchased

By the way, I figure out myself how to fix this issue… A little bit like Microsoft bug, I remove the theme twice, deleted the database second time, and start everything from scratch, old fashion style and I finally succeed. That said it took me almost 2,5 days if I calculated the time trying to seek information / test & learn / being pissed off when my client make me feel guilty regarding the fast execution promise I gave him…

That said, my conclusion is: beautiful theme on paper but totally junk when published and support. Hope it will help you do better next time delivering a finished full robust theme at once!

M

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Dear Kayapati,

I want to let you know that your support for these template is really minimal and bad. U ignore most of our questions and don’t feel to answer us.

Wish people see this before they buy your template, which was my fault.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi I try to set Page layout option to “Full Width” but it change back to “Right Sidebar” every time after I clicked update. What should I do ?

kayapati

yes we need to update it, please be patient till update it.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
bondi2026 Purchased

Hello, I still have a problem with link into the content page, the link shows up on the url adress but the ajax page is not loading. I saw a lot of people get the error Please help

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
bondi2026 Purchased

Hello again, Ok as i see now for a couple of weeks, you only answer to question very easy but NEVER answer to question with a real problem !

So next i will advice envato that your support is really bad and also i already spoke with some of your buyers disappointed, we will make negative comments on all your theme about your support, your sells will really get down.

If you don’t want that, find a solution for all of us about the link inside content that doesn’t work BY THE DAY.

Enzo

kayapati

Sorry, there is no option like that, do you see that option in my demo, this is ajax based website and you can not use it like normal wordpress with all features like in standard one, its best for simple content based websites.

Default-user
bondi2026 Purchased

Sorry for you! but be able to make a link inside a content area is more than BASIC and normal website ! We only want a link possible as the menu, so change the script and make the same as you made for the menu!

kayapati

We will try to add this feature in coming updates, we are planing to make it from scratch removing all bugs.

Default-user
bondi2026 Purchased

Ok good for next buyers but i need it now as it is urgent! i guess the script is not that hard to make the change, it is only about the link, the link on the menu works so make same for the content. Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

HI Kayapati, When I use function “services Box” and use link for jump to another page it will try to open a new page could you tell me how to clicked link and will open on old page only, I saw your the template try to put (target=”blank”) in to HTML code but I don’t know how to disable this one.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
bondi2026 Purchased

Is the update correct the link bug?

kayapati

fixed page layout issues only.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
ttasarim Purchased

Hello Kayapati :) Turkish character problem. Google does not support Turkish characters. Add cufon to my site?

kayapati

I have not tried it, you can try it.

Default-user
ttasarim Purchased

How do I do?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
mackrad Purchased

i dont know what the latest update was for.. my site is still not working..

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Forgive me for being off-topic

But would you be so kind and tell which photo’s/picture collection are you using from Envato (I can guess it’s from their site Graphicriver)

Appreciate your reply Kind regards Charles

kayapati

those are only for demo purpose, you can purchase theme from the owner of the images from photodune, the author url is mentioned in the item description .

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 6-7 years

Hi!

I have created a CUSTOM SIDEBAR using the theme options for SPA. I can drag widgets to it, but when I go to save the page with the new custom sidebar selected, it defaults back to “select”. On the page, it displays an empty page… “Sideabr Widget Area Seleted widget area for this page is empty To edit this sidebar: Go to admin Appearance -> Widgets and place widgets into ”” Widget Area”

How can I change which widget area should display? How can I fix this? Any ideas!? This is happening on both my client’s sites that use SPA, on different hosting companies and servers. Could it be a FTP permissions setting I need to change?

Any help would be great Thanks! DavidB

kayapati

Go to widget and place any widget into sidebar widget area.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Kaya,

for some reason my Kaya slider doesn’t works. Can you check http://osteolavaleb.ca/cms/ and tell me why? I feel like I have tryed everything…

right now All I have is the little icon spinning.

(I can’t find any documentation on your theme. Where can I find it ? )

thanks for your help

kayapati

make sure that the “Settings > Reading” there should not be set static page as front page. it should be post

Default-user

I’m not sure I get your response. It’s set on “Latest posts” but still no luck. Seems to me it’s probably something in Kaya Slider tab but I can’t figure out what exactly.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States
judyasman Purchased

Thanks for all of the support on this. My client loves her new website! http://www.alternatifoc.com/

by
by
by
by
by
by