1079 comments found

Hey,

Great theme. We have it up and running here. 2 issues.

  1. The slider (and page in general) take a while to load. I copied the entire site and got it running on a different server but it’s still slow. Can you take a look and see what might be causing that?
  2. The menu is messed up. And time you hover over a sub-menu, it doesn’t disappear when moving the mouse away. Any thoughts on this? Do we have some setting tweaked wrong?

    Thanks.

Default-user

Thanks. We found the plugin that was causing the issue.

One more question. Our home page shows the slider and blog posts. How can I make that homepage a different page that I have set up?

Default-user

What I meant was, in the menu’s the button “home” is not pointing to any specific page. Can I edit that content that is being displayed? I’m trying not to do a url re-direct this way the plain domain points to the correct content.

MNKY

Go to Settings/reading and set your home page there.

Thank you!

The content in the right sidebar (widgets) doesn’t display on mobile devices. Is there a setting I’m missing?

MNKY

Hi,

Sidebar is hidden in responsive mode, you can disable it or modify mobile css files and remove display:none for sidebar.

Thank you

Hello guys, Excellent theme, but I have a major issue. I get this message:

Fatal error: Cannot redeclare grunion_media_button() (previously declared in /home/content/84/10020884/html/zyovcheva2/wp-content/plugins/jetpack/modules/contact-form/admin.php:14) in /home/content/84/10020884/html/zyovcheva2/wp-content/themes/bigcity/functions/contact-form/grunion-contact-form.php on line 682

I tried finding a solution in the comments and on forums, and also changing the php code, but nothing seems to work. Can you please help?

MNKY

Hi,

Please disable contact form plugin before activating a theme, it uses modified version of it already.

You can also disable theme’s contact form in functions.php by deleting this line:
require_once (TEMPLATEPATH . '/functions/contact-form/grunion-contact-form.php');  
Thank you!
Default-user

Hi, thanks for the fast reply! I actually found the solution on your website and fixed it, but many thanks for your immediate reaction here as well! :) Really cool theme!

Redlost Purchased

Love the theme, ran into a small problem.

I set up my Post Slider just fine. I used two test posts to try it out, used “categories” test, and they showed up beautifully.

However, I’m having trouble removing the posts from the slider! I deleted the category from posts to include, but they’re still there. Once added, do I have to manually exclude posts in that field forever to remove them?

I’d prefer to use the slider to feature different posts as time goes on, but having a big manual exclusion list to achieve that seems a bit clunky.

Am I missing something? :) It even persists if I remove the slider under Big City > Blog options, save, then re-enable it.

MNKY

Once again, you have to use category ID’s not names. “test” is the name or the slug. Id is the number. It could be 5 or 3 for example. To include just enter 5, to exclude -5.

Thank you!

Default-user
Redlost Purchased

Hmm, that’s odd because “test” worked to INCLUDE them, I assumed it would work to REMOVE them.

The posts were still featured in the slider when the “test” category was fully deleted. Deleting the posts themselves did finally remove them from the slider. I’d already deleted the category so I did not try with the ID.

At any rate, thanks for the response.

MNKY

It was because you had only two posts in same category, so the slider just did not take into account wrong parameter and displayed all posts.

Thanks!

Hi,

I’m planning to use this theme for a new site but I’d like to know if an update is on the rail? Which would include new features and theme integration improvment based on the newest version of Wordpress. Codex & functions updated. Bug fixes..

Thank you,

MNKY

Hi,

Yes, we have such plans to make these changes in new version.

But you are also safe to use latest version of WordPress with a themes current version.

Thank you!

Default-user

Thanks and do you have an estimated date of release?

Default-user

Hi, I didn’t get my answer ? ;)

Hi, I have this theme but i have some problems. 1) Recent post slider isn’t look like theme demo. 2) When i go to theme options page i saw a blank menu at the panel. can you help me ? I think because of slider, my server’s processor is always %100 usage. You can check it on : www.protechman.net

MNKY

Hi,

Slider looks strange indeed. Probably there was some custom changes or it is related to the plugin. Try disabling plugins and check slider and theme options.

Also, please contact us from purchased account for further support.

Thank you!

Default-user

I wish but i couldnt do that because i deleted my e-mail which was connected to themeforest. On the other hand,thanks for your respond.Which plugin i should disable ? Because recent-post-slider is a default plugin.

Hello,

I have some issues with accents (in French) in title of post, could you tell me how to fix that please? (Example : ‘CLBRITS’ instead of ‘Célébrités’)

Thanks William.

MNKY

Hi,

You have to choose cufon font that supports these characters. Or you can disable cufon font replacement.

Thank you!

Possible to make the site fit in the resolution? It seems that the width is way too wide.

MNKY

Hi,

You should update to latest version which is responsive.

Thank you!

You should use latest cufon.js file for correct rendering with retina displays with cufon typo.

See: https://groups.google.com/forum/#!msg/cufon/gQv6LQKpgEk/6b2L7Em42JEJ

Hi,

The word “By” is not the listed in the text translation options. So the author post details can not be fully translated.

MNKY

Hi,

Go to \functions\content_elements.php line #99 and #115 you will find the By text, change it to your language.

Will fix this :)

Thanks!

Hi,

In the widget “Social Media”. I set “custom icons” but How do I do next? Nothing in the doc…

I tried to create “custom” & “32” folder in the theme folders (social-media-widget – images), but doesn’t seem to work.

Thanks

MNKY

Hello,

You have to create a folder, for example social-icons/ and add your images inside it. Image name must be like ones in default pack, like youtube.png or vimeo.png

Then add icons url and icons folder path, steps are described in widget itself:
1. Create a folder on the filesystem that is publicly accessible via the interwebs. I suggest putting it in your wp-content folder and name it 'icons'.
 2. Upload your icons into that folder. It'll probably be a good idea if they are all the same size.
 3. Go to the Widget Control Panel (Admin -> Appearance -> Widgets).
 4. Select "Custom Icons" as the Icon Pack.
 5. Enter the URL to the icon pack folder (http://www.yoursite.com/blog/wp-content/icons).
 6. Enter the FULL PATH to the icon pack folder (/var/www/html/yoursite/blog/wp-content/icons).
 7. Click Save.

Thank you!

Default-user

Ok I didn’t see the last column for the custom icons. thanks

Default-user

Ok now for the “Custom Services” – How to NOT resize images automatically? Because when using a custom icon packs it is not resizing so that’s fine. But If in addition I use the “Custom Services” it resize the images. So that’s confusing. thanks

How to add custom gravatar in comments ? The default wordpress option in “Discussion” doesn’t work. Looks like the theme overwriting it.

Thanks

MNKY

Hi,

It is using gravatar service. Register you email there and it will appear. http://en.gravatar.com/

If you want some of the default wordpress generated images, you can do this:

Open function/content-elements.php and change this
<?php echo get_avatar( $comment, $size='50',$default=get_template_directory_uri().'/images/css/default-avatar.jpg' ); ?>

to this

<?php echo get_avatar( $comment, $size='50' ); ?>

Thanks

Default-user

Ok thank you for the prompt answer.

Can you change this in the next update? To give possibility to use default wordpress generated images ? thank you

Hi, in the archives pages the title is showing up twice, http://jonistravelling.com/2013/12/, any idea how to fix that??

Default-user

Nope it’s in the monthly archives. It has the title “Monthly archives: December 2013 (or any month) twice, it should only be once, looks weird!!

MNKY

You can open archive.php and delete these lines:

<h1 class="entry-title">   
<?php if ( is_day() ) : ?>  
<?php printf( __( 'Daily Archives: <span>%s</span>', 'BigCity' ), get_the_date() ); ?>  
<?php elseif ( is_month() ) : ?>  
<?php printf( __( 'Monthly Archives: <span>%s</span>', 'BigCity' ), get_the_date( 'F Y' ) ); ?>  
<?php elseif ( is_year() ) : ?>  
<?php printf( __( 'Yearly Archives: <span>%s</span>', 'BigCity' ), get_the_date( 'Y' ) ); ?>  
<?php else : ?>  
<?php wp_title(); ?>  
<?php endif; ?>  
</h1>  

Thanks!

Default-user

That fixed it, cheers!

I have a presale question for you:

For the homepage, is it possible to just have the slider section (Welcome to the Big City) but on a larger scale (the width is fine but I would want it to be taller). I would not want anything below that.

Thanks.

MNKY

Hi,

Yes, you can do this :) Page is fully customizable.

Thank you!

Hi, I have a question regarding the default author box.

I found a author box plugin which I would like to use, but when enabling the plugin the default author box of the Big City theme is also showing. I was wondering how to turn of this author box.

Kind regards.

MNKY

Hi,

Please go to user settings and delete content from BIO box.

Thanks!

Default-user

Thanks for the quick answer!

Hoping you can help me again! I was trying to get google authorship to work and I changed the header.php thing and now it’s causing problems. I have no idea about any of that stuff so is it possible for you to let me know the original line… I changed it to this… <link rel=”profile” href=”https://plus.google.com/102336330833083383543?rel=author” /> , can you send me what this used to be before I changed it? Thanks!!

MNKY

Hi,

You can re-download your theme from theme forest once again and replace your header.php file with the original one from the download.

Thank you!

Hello,

I ve just bought this theme and tried to import the demo content (bigcity.wordpress.xml) but it doesn’t work – after the import there are many errors, mainly pictures are missing etc, e.g.

Failed to import Media “whitesmall” Failed to import Media “design (Copy)” Failed to import Media “mobile (Copy)” Failed to import Media “plugins (Copy)” Failed to import Media “screencasts (Copy)”

The XML file looks like it is from some METEOR theme, not the BIG CITY that I purchase.

Can you pls help?

Thanks,

Maria

MNKY

Hi,

These messages are there, because images are not being imported, as they are licensed for preview only. Other content will be imported same as demo.

Thank you!

I am thinking about purchasing the theme. But wondering if there is a facebook plugin for it for comments. I want to only use the facebook comments on it instead of the normal regular one.

Thank in advanced

MNKY

Hi,

There are facebook comment plugins available like this one: http://wordpress.org/plugins/facebook-comments-plugin/ Probably there are others too.

There is no out of the box support for FB comments, but plugins like this will help you to set it up.

Thanks!

DGN
DGN Purchased

thanks for the info and tips. Made a purchase today =). Looking forward to get the new theme up and running =D

MNKY

Thank you! :) Feel free to contact us, if you have further questions.

DGN Purchased

Hi again!

I’m currently having some trouble finding the correct syntax to edit to get it the way i want.

I currently want same type of “comments” on all my pages as it is on regular posts. I am wondering what or how do i edit “BIG CITY: loop-page.php” so that the all pages will looks like this: http://i.imgur.com/V8ZWUej.png

thanks in advance

MNKY

Hi,

Just add

<?php comments_template( '', true ); ?> 

before

< /div ><!-- .entry-content -->

Thanks!

DGN
DGN Purchased

thanks alot :D

DGN Purchased

Sorry for asking for so much _.

I love the theme and love the typography font “BebasNeue”. But there are 3 character that is missing. Ive been using the website for cupun to add the 3 characters, but unable to get the same font as you included with the theme.

The 3 characters i am trying to get is ” Æ Ø Å ” that are 3 scandinavian letters. I was wondering if there is any chance you could add these 3 to the font you include? I would be so grateful =)

thanks in advance

DGN
DGN Purchased

And for some reason, i cant change sidebars or make new one. I have activate custom sidebar in the page, and ticked on a random, but no matter what, the primary is always showing. And when i make new pages, i dont get a new custom sidebar that i can make new widgets on. I can give you ftp or wp access if you want to see for your self.

EDIT: I found the sidebar error now =D. I recreated a new pages and i must not have read the custom side proper ;D. that works for me now )

MNKY

Hi,

Yes, BeasNeue font does not support extended characters. You should use another font, sorry.

Thanks!

by
by
by
by
by
by