4324 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
1216 Purchased

Hi,

I was just wondering why my footer is just a grey line with no text content, or social links as shown on the “live preview”?

Thanks.

Brankic1979

Footer is managed with widgets. Add widgets to footer sidebars on Appearance -> Widgets…

Default-user
1216 Purchased

That makes sense, thank you for your help.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
mtoczko Purchased

I’m experiencing the same issue as Square1Studios (14 days ago). I think this is a valid bug. The portfolio items initially show up on the homepage, but disappear when the page fully loads. If you refresh the page, the images reappear. This started happening after I upgraded to WP 3.6.

NOTE: This only appears to be happening in Chrome.

Brankic1979

Hi,

Try to add border divider shortcode before (and after) portfolio shortcode.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

When i add a portfolio item with a featured image the slider does not show up to the right. Am I missing a step?

Brankic1979

You have to add Extra Images if you want slider to appear.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

I have a trouble to upload the demo content. Followed the intructions from the help file. But after clicking on submit nothing is happening… there is only standing Import WordPress but after long waiting time nothing is happening. What do I am doing wrong. Please HELP???

Brankic1979

It’s something about your hosting server and timeout value (or something). Ask you hosting provider…

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

Hello. Is it possible to have a one_fourth / three_fourths column division ??

Brankic1979

Hi,

Now I can see we don’t have style for 3 + 1 columns :(

We’re not planning update with this option, but a freelancer could easily modify our theme and add this functionality…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

How can I create a blog page that displays the full excerpts of all of my posts? Thanks, Liam

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi

It’s really hard to find stuff on your help page – you need topics like other WP authors do.

Anyway can you please tell me where I add thumbnail descriptions for portfolio pages?

Cheers

Default-user

hello anybody there?

Default-user

Hi Brankic you skipped my question :(

Default-user

this is pretty bad service. shame – you make such nice looking sites

Brankic1979

Sorry.

We’re in process of making support forum these days…

Description is content of the post. Also, you can Excerpt field too…

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

My portfolio page doesn’t work in Chrome. It shows up while the page is fully loading, then completely disappears and the footer moves all the way up the page. Chrome is the only browser having this issue. I noticed it happening on your own version of the theme. Please let me know if you have a fix for this!

Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users

Batman is asking .. does this comes in black XD. am I the only person who want this template in black?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Canada
  • Has been a member for 1-2 years

Hi there,

Can you please tell me why this slider is not centred? http://bit.ly/193f03J

Also, can you please tell me why this website’s mobile version looks completely different and shows the shortcodes? http://bit.ly/193f03J

Thanks in advance

Default-user

Sorry, the second link with the mobile issue is http://bit.ly/11BHMWR – thanks again.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi!

Im having problems with my categories and portfolio.

http://www.crazybird.se/

I have my portfolioposts tagged with categories and also have them under portfoliocategories but on my site http://www.crazybird.se/ they dont show up under portfolio.

Default-user

Can someone help??

Brankic1979

Hi,

have you choose right category in portfolio shortcode?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

For your information …. I just updated to Wordpress 3.6 …. and all the parent page links set in the Brankic Custom Fields have been reset to blank … not ideal now that I have 339 portfolio items to update :(

  • France
  • Has been a member for 3-4 years
  • Bought between 1 and 9 items

Good evening,

How could i delete twitter button on pages and portfolio ?

Kinds regards, Raphaël

yogasankara

that’s done in the share.inc.php

just delete it or put in <! text

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

How do I link the branding icon on the homepage to the filtered branding section on the portfolio page?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello,

I’ve a problem with the main page slider. It takes so long for it to start skipping through the images and when i click on next arrow it doesn’t register it straight away but after 30 seconds or something.

http://www.dreamlandcreative.net

This problem has started after I input these codes to Extra CSS; • li.all {display: none;} • .item-nav {display:none;} • .flexslider .slides > li {display: block;} • preview {display:none;}

Deleted the code from Slider.inc.php ADDITIONAL CODE FOR PORTFOLIO SLIDER jQuery(document).ready(function($){ $(’#portfolio-slider’).flexslider({ animation: “slide”, slideDirection: “horizontal”, slideshow: true, slideshowSpeed: 3500, animationDuration: 500, directionNav: true, controlNav: false }); });

Change the code in Slider.inc.php div class=”flexslider” id=”portfolio-slider”> to

Default-user

Excuse me? why do you skip some people’s questions??

Brankic1979

Hi,

Sorry for skipping some questions. ThemeForest comments are not so clear, so I’ve spend last few days on building the support forum where support will be better.

If you’ve changed something, I can’t provide support. It was working fine before these changes?

  • France
  • Has been a member for 3-4 years
  • Bought between 1 and 9 items

Hi,

i have succeed to delete plugin twitter, who were crashing my website when twitter user where not connected before ;(

NOW ;) i just would like to get facebook and google in FRENCH, and both buttons aligns in the right side ?

exemple: http://www.sankara.fr/portfolio/cours-de-yoga-tous-niveaux-01-diaporama/

Kinds regards, Raphaël

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi, I’ve tried importing the live demo from the help sheet but it doesn’t appear to have imported correctly. Could you offer any help on why this would be? Thanks

Default-user

Hi, just wondered if it would be possible to get support on this?

Brankic1979

Sorry for late reply :(

It looks like some kind of server timeout. Try to ask your hosting support to increase this time (also mention your initial problem when asking your hosting support)

Default-user

Hi again and thanks for your reply. Hostroute have said that the max_execution_time cannot be extended beyond 60 seconds and they recommend that I install the theme manually and upload it to the themes folder. However, as far as I can see I’ve already done this and my current theme is showing as BigBang but I just don’t have any of the live demo content. Any suggestions?

Default-user

Really sorry to post again but I’m a bit stuck with moving on with my website until the live demo is in place. Is there any solution you can offer? Many thanks :-)

Brankic1979

Hi,

You web hosting is slow, or you internet connection speed is slow :( 60 seconds is enough to import every XML file I’ve tried.

I can only suggest to create content from scratch following the instructions in help file and our FAQ section http://themeforest.net/item/bigbang-responsive-wordpress-template/2826493/support

Default-user

Thanks Brankic I’ll give it a go :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
aikos4 Purchased

How can I delete the title page on my home page?

And why on my blog page, there’s the title and description of my website? How can I fix this? The title blog page doesn’t appears and the Text next to page title is not working in this section.

Thanks

Brankic1979

Hi,

It depends are you using blog page, or category. If it’s front page of your website and you’re using Latest posts in your reading settings – blog title will be shown.

Also, if your blog page has the same slug as your blog category, category template will be used…

As you can see there’s lots of possibilities so if you provide me the URL of the page where you don’t like title – I’ll help you…

Default-user
aikos4 Purchased

Hi,

I’m using and static page for my homepage, not my latest posts.

Here you have the URL: http://ainacomas.es/

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Visual editor doesn’ work…. I have tried a new editor plugin (wordpress editor) but it’s the same..

What can i do?

Brankic1979

Very strange – nobody else reported such an issue – try to disable all plugins you have…

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

I have installed an adapted version of your theme (I used it almost completely as is, I just added a custom home page template), but the post-to-post navigation in single.php is not working.

See here: http://therelationshipdeal.com/2013/06/06/appending-the-launch-letter-to-my-son/

Your wp_link_pages(); won’t display a previous or next post option (tested with Firefox and Chrome). I also tried posts_nav_link();, just to see if that made a difference, and nothing.

On the page, I inserted the word ‘NAV’ beside the two items that are not displaying, you can see its placement on the page.

Do you have any idea what might be happening? Or what I can do to adjust or troubleshoot? Thank you in advance!

Brankic1979

Hi,

To be honest, I’ve added wp_link_pages() to the single.php only because it was requirement (not sure if it was the reason for rejection, or I’ve read somewhere)

I’ve never used this function, but I think it’s not for post-to-post navigation, but if post is divided to more section.

For post-to-post navigation, you’ll have to try to add previous_post() / next_post() http://codex.wordpress.org/Next_and_Previous_Links#The_Next_and_Previous_Posts

Default-user

Perfect, thank you!

by
by
by
by
by
by