1571 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
lis_089 Purchased

Hi there, I am having trouble with my home page video. can someone please explain to me what i have done wrong? i’m new at wordpress and i can’t find any tutorials to help me for this theme.

eneaa
eneaa Author

Can you show the URL to the problem? I will take a look

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

I’m using this theme with WPML (it’s a multilingual plugin that allows you to create translation for your blog/site pages and posts).

Everything works fine, but the sliders translation (the theme Sliders I mean, the ones that are shown in homepage). Infact I’ve just noticed that traslated sliders doesn’t appears in the home page, nevermind if You selected ENG or ITA language…the only sliders shown are the original ones (the Italian language sliders).

Does anyone had any experience with this kind of problem or similar?

eneaa
eneaa Author

What are you tanslating in the slider? The slider is only images, do you mean the captions?

Can you send me a URL to my email? support@quemalabs.com

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
mrouse Purchased

Hi

Nice theme. 2 things. I have a temporary working fullscreen video on my Home Page. But when I go to other pages such as About, I do not get the video, as I have not added it to the page, but I still get a distracting spinning circle in the center. How do I get rid of this?

And also your lowest transparency option for the Content Background Opacity is 10%. Could I change this somewhere in the CSS.style code to bring it down to 0%?

Not much to look at yet but URL is: www.lakelandproductions.ca

eneaa
eneaa Author
About the spinning circle take alook at this: http://support.eneaa.com/basicdocs/#load_circle And try this CSS for the background, go to your Admin Panel>>Black Label>>Style Options, and add this CSS code:
#header, .background_1 {background-color: transparent!important;}
Default-user
mrouse Purchased

Ok, thanks. Your background transparency code worked great.

But I still don’t understand how to use the slider trick. Maybe I’m doing it wrong but it doesn’t seem to matter whether I upload a slider image or not. Is there a certain size or colour I need to use? Maybe I’m missing a step. Can you please explain it in a more point by point way?

Or is there another way to hide the spinning circle?

eneaa
eneaa Author
Have you seen the videotutorials in the documentation? It’s in the ZIP file downloaded from Theme Forest. Here is one to create a Slider item: http://www.screenr.com/9ABs
Default-user
mrouse Purchased

Hi again.

I went through that video. It didn’t tell me anything I don’t know, just a simple creation of a featured slider image. I’ve added the slider image. I’ve tried different sizes. I now have a black box 800×800 as my featured image. I’ve left it like that for you to see. Pertinent pages are About and Blog.

I don’t even know how this fix is supposed to work. Is it to block out the spinning circle? Because the image seems to be truncated just above it.

Surely there must be some line of code I could delete from those 2 pages to deny the seemingly failed attempt to load something. It seems like once you set up the full screen video for the home page, it attempts to load it onto every other page as well. And if you don’t have a video background set for those other pages, which is done outside of the Black Label options (which is probably a key), the theme is on a constant attempt to load a non-existent video.

Default-user
mrouse Purchased

Ok, actually its working now. The black box is blocking the spinning circle. I just tried renaming the Slider, “Main Slider” and made sure it was the only one. I just have to match the box colour with the background now. I wish there was a way to hide the non-applicable navigation arrows at the bottom though.

eneaa
eneaa Author
Do you want to remove these two arrows? http://cl.ly/NoXd You can do that, go to your Admin Panel>>Black Label>>Style Options, and add this CSS code:
#navigation {display:none;}
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 6-7 years

2 questions…

Can you add an extra Portfolio section/page easily? and

How do you remove the featured image from displaying in the singe post pages?

Thanks

eneaa
eneaa Author

Yes, you can see the video tutorial in the documenation.

And to remove a Featured image use this button: http://cl.ly/NjEW
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Amazing. One questions.

Is possible that click on menu change slider image?

Thanks!

eneaa
eneaa Author

No, sorry. There isn’t an option ofr that.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
siphonart Purchased

Hi, i buy Black Label’s theme, but it’s impossible downling it. I try next again, lone result. what i do ? please help me steven siphonart

eneaa
eneaa Author

You can’t download the theme? Are you trying from your Download section here in Theme Forest?

Default-user
siphonart Purchased

i can download Black Label’s theme from theme forest, but when i insert it in wordpress, there is one error…

Default-user
siphonart Purchased

thank it’s cool.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi again. First thank you for all your support.

So I have two questions:

1. How can I add sorting to my Photo Gallery like the Video Portfolio: http://www.geminiifilms.com/art-gallery/ 2. On the Blog my videos extend beyond the page and into sidebar: http://www.geminiifilms.com/blog/

Thanks again. Love this theme BTW!

eneaa
eneaa Author

1. The only way is if instead of the gallery you use a new Portfolio. You can create new portfolio from the Admin Panel.

2. Try this, go to your Admin Panel>>Black Label>>Style Options, and add this CSS code:
.post iframe{max-width:100%;}
Default-user

Thank you again for the help! That css code fixed the issue.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Romania
  • Has been a member for 1-2 years

Hi I have 2 problems with your template : -in the home page i added a video loop( 30 seconds ) but not with youtube or vimeo, just in the source and background sound (3 min ) , but the music is played after one loop and it lasts just one loop and it ends. 1. the most important thing for me is that the music should be played all the time not for just one loop 2. the video size is 17 MB and can i put a photo while the video is loaded?

Thank You! and nice job

eneaa
eneaa Author

The best option here is that yo include the music in the video. Because the music will not be played while running the video the first time.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I really like the black theme. Can you let me know if the individual pages can have individual background galleries for each page.

Thanks,

P

eneaa
eneaa Author

No, you can use 1 Background slider for all pages wth content or use any amount of Fullscreen Galleries with out content.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
jsjixu Purchased

Hi, i think there are still something wrong with my website, 1,i couldn’t find html 5 and youtube or vimeo template in my page settings, 2 my footer pause button for slider doesn’t work, 3, i want to know how to use the file”documentation” in the folder i downloaded from themeforest. 4, i am wondering whether i can upload the theme directly into my online-driver. thx.

eneaa
eneaa Author

I sent you an email.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
pelode222 Purchased

Hola soy nuevo con el tema no logro poner vídeos en la pagina principal copio la url de youtube pero no abre queda en negro ya cree una pagina pongo fullscrean Gallery y luego la url pero no pasa nada como le hago?

eneaa
eneaa Author

Subiste la carpeta de “jwplayer”? Si quieres me puedes enviar un mail con un usuario de FTP y te ayudo a configurarlo. support@quemalabs.com

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
modrac Purchased

Is it possible to adjust the top menu width? I would like to make it slightly wider.

eneaa
eneaa Author
Yes, you can. Try this, go to your Admin Panel>>Black Label>>Style Options, and add this CSS code:
#container > div{
width:1100px;
margin-left:-50px;
}
  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
Hello, I can’t seem to get the YouTube link to work. Portfolio 2 columns made a profile Link to video: http://youtu.be/rE9U1Z_jOmY web link below to show result http://markramos.com.au/?page_id=204

Can you please advise? Thank you

  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Also Instructions to add the Facebook link is not accurate. How to Add a contact page is not available. How to add video to the profile pages is not available. To be nice I think you should add a Paypal function to get orders through on the spot directing the client back to an instruction page to know what to do next. (That’s just a thought) You may as well complete the site and make it awesome. Look forward to hearing from you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
pelode222 Purchased

Bueno ya arregle lo de los video subí el archivo jwplayer ahora tengo otro problemas las imágenes no me cargan bien me dicen la imagen no existe este seguro q la imagen este correcta pero cuando me voy a read more la imagen esta??? q puedo hacer para q se vean gracias

eneaa
eneaa Author

Enviame el usuario al mail asi veo que esta pasando.

Default-user
pelode222 Purchased

Hola te envié mi usuario y contraseña hace 2 días y osupo ayuda en serio porq vieras q aun no he solucionado el problema de las fotos y también al pasar de pestaña se ve como se monta el cuadro de la foto vacia en la parte de abajo de la pagina

eneaa
eneaa Author

Ahí te respondí por mail. La seguimos por ahí.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
marse Purchased

It seems I can’t create a full page gallery. It just doesn’t show up. Is there a tutorial specifically for the full page gallery or is the same as the other galleries? The Nivo and Galleria work – sorta – but nothing comes up on the full width which is what I need. The circle just spins.

I’m using version 1.6.0 of the theme (Black Label) and 3.5.1 of WP. There is no mods, no added plugins, and the theme was installed by upload using FTP.

Please advise.

http://myselfinflictedlife.com/trapped/

Mark

eneaa
eneaa Author
Looks like is working now, right? http://myselfinflictedlife.com/trapped/gallery/
Default-user
marse Purchased

It works at times. After I added the support request I changed the photos and it worked. Then I created a new gallery and it didn’t. All I can say is that it’s inconsistent as hell and I have no way of detailing how/why it doesn’t work or does work. :-(

eneaa
eneaa Author

Can you send me an email when the page is not working? I will take a look if there is a Javascript error. support@quemalabs.com

  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hey Marse, Awesome video :-) As a viewer I see that your Trailer is played as a background video which leaves the 3 black boxes over the video the whole time.

Your Gallery is not a gallery because I can’t pic the photo’s I like to see. It’s more just a slider page.

Don’t worry I am having the same issues.

To eneaa, Still waiting on your reply. Video still not working in profiles and still have no guide to create a contact page. Do you have a forum for this template? It seems to have allot of questions needed answered.

eneaa
eneaa Author

I see a regular page on this link: http://markramos.com.au/?page_id=204

Are trying to use a Portoflio item? Please crete a Support Topic in http://support.eneaa.com with your URL, so I can give you a better support.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars

Is the background on the blog a meant to be video too? if not is it possible to make it video? :-) cool template!

eneaa
eneaa Author

Yes, you can use a video too.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
comiking Purchased

Hi, I’ve been enjoying your theme for a while now, but for some unknown reason, all of my videos won’t play any more. I had not touch anything under setting. It just decided to work on more. Could you please look into this? My site is www.luxstudio.us.

Thank you.

eneaa
eneaa Author

I think the problem is with one of your Plugins, maybe “Jetpack” try disabling and see if it works.

Default-user
comiking Purchased

I just tried, but it doesn’t work. Please help for I have clients checking our website constantly but its been down for several days now. Thank you.

eneaa
eneaa Author
I see that videos are working now in http://www.luxstudio.us/weddings/ Thumbnails not, you can see this info about that: http://support.eneaa.com/basicdocs/
Default-user
comiking Purchased

It works only sometimes. Could this problem be because maybe I accidentally deleted all the plugins? I went to the plugin window to find out that it is completely empty. I don’t have any plugins. If specific plugins are needed, could you point me to the ones I need to download to get my website up and running again? Thank you.

eneaa
eneaa Author

The theme doesn’t need any external plugins. Could be something on your server?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Please Help. I have the newest Version of Wordpress and your theme. But under portfolio i cant see the smal pictures. Whats wrong?

eneaa
eneaa Author
I think is a problem with TimThumb, take a look at this info: http://support.eneaa.com/basicdocs/
by
by
by
by
by
by