683 comments found

alfordc Purchased

Hi AperitifTV, I was wondering what you changed on the home page portfolio preview section, specifically the colour change (pink to black) when you over over the image? Also you don’t get the option to scroll through the images which is what I need.

Thanks!

Alfordc,

I’m happy to help you figure your tweaks out if I can, but let’s get off this messaging system. Send me a message to mcwalsh83@gmail.com and I’ll dig back through my code to see if I can help.

- Martin (AperitifTV)

PixFlow

Thank you aperitifTV for your help, much appreciated :)

Is it possible to link to a specific skill-type’s portfolio page?

PixFlow

Yes, you have to choose to show specific categories on your (portfolio) page editor.

Hello PixFlow,

Please answer my question posted two days ago. Thank you.

Gabor

PixFlow

Sorry for delay. I replied to your last comment.

Hi there, nice bit of work here, really stylish. Does it come with xml demo as per the site on here?

Thanks

PixFlow

Hello, thank you miam00 :) You can import demo content easily using Black Pearl admin panel.

hello, does this theme support full page posts as well as background image options per page / per post

Thank you!

PixFlow

Hello, i’m not sure what do you mean by full page posts, and due to design standards, Black Pearl does not support background image per page at the moment.

I’m trying to eliminate the “About Us” initial Team page and have it go straight to the member detail page. How can I accomplish this? Great theme by the way.

PixFlow

Thank you drpanossian, you should go to Appearance > Menus > Custom Links, Here you should enter your member detail page URL and a name for it, then add it to your main menu. If you needed any further assistance please send an email through our profile page.

Hi, I love the theme and want to purchase it. HOWEVER it does not work properly on IE8 as indicated which is a must for us – The portfolio page does not show up at all.

please let me know ASAP if there is an easy fix for this as I must purchase the theme today.

Thank you!

PixFlow

Hello didinishlis, glad you liked our theme. we using isotope plugin and it’s problem with IE8 is a common bug at the moment. Our team is working on it and we are trying to fix this bug on next updates.

Default-user

Is it guaranteed to be fixed in the next month? Please give me an honest reply as I rather not spend my time for waste.

Default-user

If you don’t have a reply regarding the IE8 fix, then I recommend you update the theme info to non-compatible with IE8, this is very misleading.

momentas Purchased

Hi again

Do you have an ETA on a fix for the IE8 bug? it is quite vital for our cutomer that their site functions in IE8, something it currently doesn’t do.

Quick reminder: The gallery doesn’t work at all in IE8

PixFlow

Hello momentas, its an isotope common bug on IE8, we are working on it, but i cant give you an exact time. we will try to find a solution and let you know the result.

momentas
momentas Purchased

OK, thank you

Hello, I have used your template to create a site for a client of mine. When we tried to launch the site however, the site would not render the CSS. The files are there in the FTP but when you look at page source, the CSS link tags are not showing as well as another four that are there on our test server. We thought it might have something to do with our clients host so we tried it on another one of our testing domains but it does not work there either. Please let me know if anything like this has happened before and if there is something we may be overlooking.

Please email me regarding this for more information if needed as well as screenshots.

Thank you!

PixFlow

Hello geekpower94, try to upload the “style.css” file to wp-content > themes > blackpearl using a FTP uploader program (for example CuteFTP ). Hope it solves the problem.

Default-user

Hey PixFlow. The style.css file is in the blackpearl folder. When I uploaded the files there were no failed transfers so I know that all the folders were transferred. The style.css file was confirmed to be in the blackpearl theme folder. We also tried launching the theme unchanged straight from the download at themeforest and when it goes onto any other host other than ours, the css files don’t seem to kick in. We are thinking that there may be a hook that isn’t firing that could be causing this issue but can’t figure it out.

If you prefer to email, I can send you screen shots of how the page source code in the header is missing links but adding scripts when we launch the site. All the files get transferred over but their link tags disappear in the <head> area.

I look forward to your response!

ramsesgf Purchased

I would like to adapt the portfolio because I have a 360 virtualtours web and I want that portfolio, when you press a photograph will run a shortcode (or php: <? Php echo do_shortcode (‘[pano file = “tour1.html”] ‘)?>). This shortcode of panopress plugin open a window with a visit 360. I only need to change that link of the image to shortcode o php code for each image How can I do it? Thanks you!

Hello Again,

Sorry im just having problems with the contact section of the website. I have read the manual and apparently in the contact settings in theme options there should be contact details section, though mine doesnt have this it just has API information, address and mail questions there is nothing about contact details. Just a bit stuck i think it might be an error.

I also have an error on my contact page frontend it doesnt show the header background colour and footer. This happend on both the old version and new version of your theme for some reason. If you could please help me with this it will be greatly appreciated.

http://seethedentist3.elitegraphics.com.au/contact-2/

Thanks in Advance!

PixFlow

Hello elitegraphics,
watch this tutorial video please:
www.youtube.com/watch?v=TBzx5IrLov0
If you couldn’t solve the problem send us an email through our profile page :)

Hi Nice theme! i have one problem loading video from youtube or vimeo in the slider. When i put the id link into a new slider, onley the title of the slider is showed not the movie. Can you help me out?

Thanks

PixFlow

Hello and thank you,
can you please send us an email through our profile page including the URL to your website?

rgoldoni Purchased

nice theme but sliders are not working, already watched the video and nthing happen to us, could you please help us?

thanks

rgoldoni
rgoldoni Purchased

where is that located?

rgoldoni
rgoldoni Purchased

Please, how can we sen you the requested information? THe url is: www.quadratenis.com.br but we disabled the theme until you can help us.

PixFlow
Our profile page is here: http://themeforest.net/user/PixFlow

Hi,

Can you tell me how to decrease the font size for the main headings, i.e. portfolio titles?

Thanks

PixFlow

Hi sugadigital,
you have to change the “h1” tag font-size property in “style.css” file. but its different in intro section.
h1 font size is on line 419,
and portfolio intro h1 font size is on line 2923.

sugadigital

Hi PixFlow, thanks for a prompt reply. BTW, love the theme :-)

First of all i LOVE your theme… But I can’t seem to figure out how to get ONLY ONE image to show on my blogroll. When I click on BLOG I want to see ONLY the featured image from each post as I scroll down and then see all the photos in the post when I choose it. At the moment when I look at my blog roll, it has an endless column of pictures for every blog post.

Thanks!

PixFlow

First of all thank you very much ;)
the theme needs customization to look like that, please send us an email through our profile page, so i can discuss it with our lead developer.

First of all i LOVE your theme… But I can’t seem to figure out how to get ONLY ONE image to show on my blogroll. When I click on BLOG I want to see ONLY the featured image from each post as I scroll down and then see all the photos in the post when I choose it. At the moment when I look at my blog roll, it has an endless column of pictures for every blog post. Thanks!

Hi there again… this theme is great. Just wondering if there is a way to keep the featured imaged from appearing on the the actual post? Thanks!

PixFlow

Hello again,
Thank you martinigirl :)
Please send us an email through our profile page.

If you go to www.nuvoimages.com in IE and hover your mouse over the portfolio boxes on the home page you’ll notice them flicker. It doesn’t do this on Chrome. What can I do to fix it?

It looks like the flickering happens on your demo, also. I don’t know if that was like that before the 1.2 update…

PixFlow

Hello ITworksLLC,
This bug is already fixed and will be added to next update. please send us an email through our profile page so we can help you with that.

by
by
by
by
by
by