138 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Is there anyway to have the images added in the body of a post load in the prettyPhoto window? here is a post for example. http://steelesdogblog.com/siberian-husky/dog-blog/the-broken-siberian-husky/

Thanks,

Brendan

aonethemes

Hey gilbert2116, nice job on the blog so far looking good! Currently I haven’t added that in. It may happend in a later version but 1.2 is overpacked with upgrades so possibly in 1.3 :P

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
fabiochi Purchased

Bought the them few days ago. It looks pretty good even it has some issues. Hope it will be improved shortly. I would add a right/left sidebar to the homepage where posts are showed as grid. It seems not be possible adding that from dashboard (sidebar adding is allowed to the custom page only). Any way to have that? 2nd question: my purchase code is invalid and I cannot be able to log on to the support forum. May you solve that issue. Many thanks in advance

fabio

aonethemes

Hey again Fabio! Yes the update does include homepage sidebar options that shrink up the grid (left and right side). Check out the new support area. You shouldn’t have any issues with getting in touch there :) Everything is all tightened up.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
zuhiersq Purchased

Aone, When are you releasing the new version 1.2?

aonethemes

Should be shortly, I just have added so much to it and I want to make sure it’s all working perfectly before I break the theme for everyone rushing through it all :P

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
zuhiersq Purchased

Aone, I need to post pages to the home page and show up like posts? How to achieve this in the theme? Your support will really be appreciated.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
zuhiersq Purchased

Aone, The Blog (left) Widget Sidebar does not have widgets but the blog display still shows the Date and Author information. How can that be removed? The expected behaviour would be: If widget in Blog (left) Sidebar—> do not show anything. How to solve this? Also noticed, if I remove all the widgets from Blog (right) Widget Sidebar, a blank widget still shows and take up the area. bug? maybe… All I want is, if not widgets in left or right sidebars… the post should look like full width page. Is that possible? BTW…. I love the theme and want to make it work for our corporate blog but hitting all these issue. Please help. Thanks.

aonethemes

Yes indeed. Thanks for bringing that up and it will be all better in 1.2. I have adjusted that as well :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
zuhiersq Purchased

Aone, How does one change the font color of the headings and the post/page body text globally? Is there a setting? Is this property externalized. We do not want to mess with the style.css.

aonethemes

Hey zuhiersq :) for body font color I have not added in that option but for headings you can change the color/google font/weight if need be inside the admin area by going to the (Typography tab).

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi ~ How can I change the color of the Nav bar at the bottom of the blog page? The bar that is black that shows the copyright text?

Thanks!

aonethemes

Hey ausunflower! If you open up the file called “footer-styles.css” located inside ’../styles/footer-styles.css’ you will find ”.footershadow” located on line 67. Changing the background color there will do that for you :)

Hope that helped!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
zuhiersq Purchased

Aone, The text does not seem to wrap around the images in Posts. Is there a fix for it?

aonethemes

Hey zuhiersq, the images should wrap if you assign the column left/center/right for them in the text. They were acting up when just adding align to them but they have been updated indeed :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi ~ I’m having trouble with posting… I’ve tried a few test posts to try out the differences in standard, aside, etc. When I post and go to the homepage, the images are not showing up. There is an open space where the photo should be, but it’s not there. This happens when I try a gallery, aside, or image post.

Also, is there a way to vary the size of the boxes / posts that are shown on the homepage?

aonethemes

Hey ausunflower, when you are choosing your image to post are you selecting ‘use as featured image’ and not the “second/third/fourth” etc images? Also try to regen your permalinks by going to (settings=>permalinks) and clicking update. Sometimes a theme change messes with that and it just needs a good refresh. Let me know if either of that worked out :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
fabiochi Purchased

Hi aOne. Can search widgets be added to the home page? As no side/top/footer columns are supported today I cannot add search to the main page. Will version 1.2 solve that limitation? When will it be available? Many Thanks in advance

fabio

aonethemes

Hey Fabio! Search widgets and other widgets will be optional in 1.2 yes. They will not however be mixed in with posts but at the top just like the custom posts are now. I’ve got tons added to the theme so it’s quite a large update and I just want to make sure every little thing works.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Love the theme, the only thing holding me back is the lack of gallery options – i’d like to use the theme to showcase photos too :(

aonethemes

Hey danny_t! Yeah I hear ya…Sorry about that I just didn’t think many would need an additional portfolio area when using this style. Makes total sense though as this could be used for work/photography/only images rather than posting snippets of both.

  • Australia
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hey man, great looking theme. I have a problem though. I have installed the theme as per your instructions – using the “install me”.zip through the WordPress interface. At a glance, everything looks to be fine. I have added a few dummy posts and they look ok on the Home Screen, but when I click on any links, I get taken to the 404 page.

I’m also noticing that there is nothing in the header bar menu, there is simply a link saying “Set up your menu”...clicking this also leads to the 404 page. Am I missing something? site is blog.timelinemedia.com.au Thanks! Alex

  • Australia
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Never mind that last comment, for some reason it has come good now. I loaded up your dummy data with the template, and all seems to be going well. I’ll let you know if I have any more issues. Cheers!

aonethemes

No worries :) Got you covered on the other comments above I believe but let me know :)!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
mediaus Purchased

Hi aOne. Great theme. The more I work the more I like. I have a question.

I made sure having enough posts in home page because, i installed the XML data that allow me to see your demo content, and everythings works. Great!

So following your pdf guide I saw that thanks to the ‘Options panel’ i could choose whether to see infinite posts or create a pagination with “show more posts”. I have just try some options in the ‘Options panel’, inserting different number in the input fields, but in no way show me the button “show more posts”.

Maibe i have to download some plugin…or there is something that i didn’t know?

Thanks a lot waiting for your response

aonethemes

Hey mediaus! Thanks :) I’m glad you are enjoying it! You are doing nothing wrong at all those pages are just as paginated pages and not the load more animations for those secondary pages. It was a huge debate when creating the theme to say the least. In the newer version which I have been adding tons to, the secondary will offer an ajax option in there to accommodate that :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I’m trying to create an account on the support forum however when I enter my purchase code it doesn’t say it is valid.

Just have a few questions, is it possible to change the padding on the blog posts? down to 10px? and also the gaps between them?

Also is it possible to go to a two column page instead of a three column page when clicking on a post?

Any help would be really appreciated :)

Cheers

aonethemes

Hey adammichell, support was down for about 1.5 weeks…Sorry about that huge hassle (for almost everyone that purchased that week)..All is well now though!

To answer your questions: You can if you open up the stylesheet called “masonry-css.css” inside root/styles/(here).

Inside that you will look for ”.post-pads”. Just change the padding there. Keep in mind your images will need to be larger as well as the sizes for thumbnails unless you just add in more margin. Could get a little messy =/ So what I suggest is using your browser to find the styles and which ones you need to fix to accomodate the changes.

Hit F12 (if you have a PC) or (option + command + I) on a mac and then hover over the elements and adjust them from there :) Makes things easier.

Hope that helped you out!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
slicerx Purchased

aOne, when will you respond to requests that were made a week ago? We can’t login to support because of a glitch, and you even told us to write on here if you had questions (2 weeks ago). Trying to get page working, but no help so far.

aonethemes

Hey Slicerx, responded to your latest question above but the support site is now working well :) Sorry for that confusion/registration error.

  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • United States
  • Bought between 10 and 49 items

Hey everyone! I will be getting to the comments/support tickets first thing in the morning so you will hear from me soon! :) Thanks!!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
jdoughall Purchased

In general I’m not getting a warm and fuzzy feeling so far. I was also told my purchase was not valid even though I copied and pasted directly from the license. None of the HTML loaded either. Not happy.

aonethemes

Hey jdoughall, sorry about that annoyance over at the support site. I’ve had to fix quite a bit of it since some buyers seemed to get a response and others not so much…Very annoying for both parties :(

Everything should be fine now over at aonethemes.com/support so if you still need some help, I look forward to hearing from you there! :)

Best of luck.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Man is been four days I have post a ticket on the support never got any answer , great theme but horrible service !

aonethemes

Hey Ggstankowski! Yes, I do apologize for that. My ticket system had been really messed up this past 2 weeks or so and tickets being sent in/out were just sitting. I have since revamped it and fixed everything so all is well now :)

Very sorry for that hassle/no response to you and I hope to redeem myself in the coming weeks via those new tickets :)

Thanks for understanding and best of luck!

  • Australia
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Yeah i have noticed you started off with great service, then dropped off the planet. Whats the go?

Anyways I’m now having button shortcode issues. I am using the HTML text editor, and have tried both:

for example [button(red)]text here[/button(red)]

and also is my button[/button], and testing out the master button colour control in the theme options. Both don’t produce buttons.

Am I doing something wrong? Cheers man!

aonethemes

Hey shandor887! Sorry about that, this past week the ticket system I had previously was just a mess. Half receiving/sending out what was coming in. Anyway, should be all better now after I finally revamped the whole thing :)

For your shortcodes: The code is actually [button-red]yourtext[/button] nothing special.

I’m pretty sure I listed them at the bottom of the Help docs PDF (last page) if I remember correctly. Hope they are all in there :)

Let me know if that worked for ya! Thanks!!

shandor887
didnt work mate! tried in both text and visual text editing modes. see the bottom of this page: http://www.blog.timelinemedia.com.au/post-production/21/
shandor887

and also the bottom of your support PDF says this:

Buttons are just like the ones on the short codes page. Use [button(color)]text here[/button(color)] is my button[/button]

nothing about the hyphens in there – not that they are working either though! cheers for the reply by the way – hope you manage to redeem yourself with the angry mob here :p

aonethemes

Thanks for letting me know :) Going to have to update that indeed! lol! Yeah I got a bunch of support tickets as soon as it went up. I’m just happy it all works now and I’m not wasting time writing tickets that never get sent…sigh. :( I’ll give you a new pdf link here or in a ticket if I run across yours today. Sorry about that annoyance.

by
by
by
by
by
by