Discussion on Blue Diamond - Responsive Corporate WP Theme

666 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

Pre-sale questions.

1. Besides the second menu, what features does Modernize have that this theme does not (they look fairly similar in features – or am I missing something)?

2. Do you have any examples of a photo gallery (not slider gallery, but a photo grid like a portfolio) within a blog post?

GoodLayers

Hi,

1. It’s running on the same framework so the functional is pretty similar but not all. This theme has more features than Modernize and some more layout design. IE. blog layout, this one has as columns while Modernize doesn’t have. And this theme has personnel post type, Modernize doesn’t have too. BTW, the main different is the overall/element/structure design ;)

2. I don’t have an example of gallery in blog post but you can put this shortcode in blog post area > http://themes.goodlayers2.com/bluediamond/gallery/

Thanks for interest :)

rschumacher

Thank you!

BTW, I really like the column blog layouts in this theme.

GoodLayers

Thanks! :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
yoonddi Purchased
http://widecomms.net/feed/

What’s wrong? RSS Feed is not working!

GoodLayers

Can you please switch to default theme and see if problem still occur or not?

if stil occur, I’m afraid it’s not the theme problem. but if not, Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
FraserH Purchased

Hi, Great theme, could you possibly tell me where the JS code is to slow down the testimonials speed? Thanks

GoodLayers

hm,

can you please register our support forum and see the threads in there? We just guided how to do that recently ;)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Germany
  • Has been a member for 2-3 years

How long will it usually take to get an answer in your support-forum? Just posted a thread last night.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Could someone tell me how to set those contact features at the top of the theme? by the way, beautiful theme!

GoodLayers

Hi,

You can set information in here > http://d.pr/i/yMav

try using this code

<img src="http://themes.goodlayers2.com/bluediamond/wp-content/uploads/2012/11/email.png" alt="" style="margin-right: 9px;/ " /><span style="font-size: 14px; color: #aaa;">contact@phoenix.com</span><span style="margin-left: 15px; margin-right: 15px; ">|</span>
<img src="http://themes.goodlayers2.com/bluediamond/wp-content/uploads/2012/11/phone.png" alt="" style="margin-right: 9px;/ " /><span style="font-size: 14px; color: #aaa; ">1800-299-234-22</span>

BTW, the code also provided in the doc ;)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user

Thank you!!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Denmark
  • Has been a member for 2-3 years

Pre-sale question:

Is it only possible to show one photo here? http://themes.goodlayers2.com/bluediamond/portfolio/justo-malesuada-ullamcorper/

Or can more photos be set to show in the Lightbox when clicking this photo?

GoodLayers

You can have multiple photo but it will show as slider, not light box.

Like this > http://themes.goodlayers2.com/bluediamond/portfolio/sollicitudin-pharetra-porta/

Thanks for interest :)

Default-user

Okay, but will it not be able to have these to open up large in Lightbox? Is there not some kind of workaround?

GoodLayers

Hi,

nope, not for this portfolio single :/

you may switch this portfolio layout to be like blog post layout > http://themes.goodlayers2.com/bluediamond/this-is-just-a-single-clean-post/

After that use shortcode to show light box as gallery > http://themes.goodlayers2.com/bluediamond/gallery/ (see ‘gallery in light box’)

  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items
  • United States

Hey Guys, I been waiting for a response to my question from a few days ago. I try to log in to your support site and your website does not recognize my purchase code. I get this error message: No valid purchase codes where found.

GoodLayers

Hi,

Please make sure that you followed this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

If you already followed but still doesn’t work, please send your purchase license and your themeforest username(Username that purchased item!) to ‘support@goodlayers.com’. We’ll do that for you.

Thank you! :)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Greece
  • Has been a member for 4-5 years

hello, though i have deactivated the author info and the comments within a post from the theme options, they are still displayed. what can i do to deactivate them? thank you

GoodLayers

actually, you have to deactivate in each post > http://d.pr/i/6h10

because the option in admin panel is only for old post that published before the theme activate…

BTW, if you need to remove it all, please go to the file ‘single.php’ on line about 95. remove this.

// About Author
                    if(get_post_meta($post->ID, 'post-option-author-info-enabled', true) == "Yes"){
                        echo "<div class="about-author-wrapper">";
                        echo "<div class="about-author-avartar">" . get_avatar( get_the_author_meta('ID'), 90 ) . "</div>";
                        echo "<div class="about-author-info">";
                        echo "<div class="about-author-title gdl-link-title gdl-title">" . $translator_about_author . "</div>";
                        echo get_the_author_meta('description');
                        echo "</div>";
                        echo "<div class="clear" />";
                        echo "</div>";
                    }

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Netherlands
Profined Purchased

hello guys, I just bought this template today, but when I try to upload a new logo it won’t change it. Now I changed the logo on the server by calling my own logo default-logo too. I really wish that I could upload it in the WP blue diamond cms instead of doing it this way. Has somebody an idea or solution?

Regards Frank The Netherlands

GoodLayers

hm,

can you check this out please? > http://support.goodlayers.com/undefined-image-when-inserting/

not sure it’s what you ‘re suffering or not.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

On the homepage, can I add an image to the “column service” area. In your page builder video I see only a “caption” field to input text. Can I use html in that text field to insert an image?

Thanks, Hector

GoodLayers

Hi,

yes, you can put img html tag to show image in that section ;)

Thanks for interest :)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years

Hello,

When running this webpage in full width mode, if the background isn’t white the actual content box etc etc all show the background image displayed.

also how did you get a white background full in your demo?

did you have to make an image? anyway we can add a color choice swatch in the background options?

GoodLayers

Hi,

1. you need to turn bg image off > http://d.pr/i/S5g1

2. then change body bg to white > http://d.pr/i/PAsH

3. disable boxed style.

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • United States
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester

Hello I purchased your theme… How do I get the email and phone images to show like in the demo at the top right of the logo?

GoodLayers

Hi,

Please check the document on section J.1

you can place the code in admin panel > overall element

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Success_Shazam

Wow … What a quick response. That worked like a charm thank you. I’ll definitely be purchasing more from you. (’~’ )

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

The menubar in my site does not show, if I insert it via the customize bar, it saves. But when I reload the menu bar is gone. Strange. Also does my blog page look like crap. Don’t know how it does that. http://46.21.173.143/~wwwjuliana/

GoodLayers

Hi,

1. Please make sure that your theme path is located at ‘wp-content/themes/bluediamond/’ NOT ‘wp-content/themes/themeforest………../bluediamond/’

Try to move it one level above via FTP.

2. go to ‘setting > reading’ make sure that post page set to ‘http://d.pr/i/XMWw' and also set the front page as static page.(‘main’ in the screenshot provided)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
sitexce1 Purchased

Hi, This is an urgent question. How can I get the menu content to show on the top navigation bar? Menu is set up fine just not showing on this bar. Thank you for a nice theme.

GoodLayers

Hi,

1. Please make sure that your theme path is located at ‘wp-content/themes/bluediamond/’ NOT ‘wp-content/themes/themeforest………../bluediamond/’

Try to move it one level above via FTP.

2. you need to save menu location here > http://d.pr/i/Gjxg It’s in appearance> menu.

You can learn more about navigation via the doc. After download the package from themeforest. Extract it. Then you will see the folder ‘document’ Open the file ‘index.html’ with your browser.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
sitexce1 Purchased

Thank you for your quick and very useful response, it was an oversight from me. Thanks again, the theme is working quite fine.

  • Bought between 500 and 999 items
  • Has been a member for 3-4 years
onurkiyak Purchased

Quick Question,

How can I change the style of the Tag Blog (When you click on a tag) from 1/1 full size to 1/2 ?

Thanks

  • Disqus plugin messes up with the Carousel Testimonial widget, insets a weird code as a testimonial. Just wanted to let you know.
GoodLayers

Hi,

please see this > http://d.pr/i/tpOy

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

When trying to upload and install Blue Diamond it continually fails out on me.

It uploads all the way up to 100% and then gives me an error: “WORDPRESS FAILURE NOTICE” with a link to “Try Again”

GoodLayers

hm,

did you extract the downloaded file and upload the file ‘bluediamond…..zip’? or you upload the first file that you got when downloaded… you have to extract it first.

if still doesn’t help, Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Germany
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

how can I change the width of the sidebar area in the whole theme?

I want to use an advertising-widget with 300×250px advertising images, but at the moment images are automatically resized to 288×233px when shown in the sidebar. So I want to make the sidebar wider than usual.

How can I do that?

Regards!

GoodLayers

Hi,

Can you please post this on the support forum? Our dev will have a look :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Poland
helou Purchased

where is the translation .po / .pot file? it’s not included in the zip I have downloaded, where can I download it? thanks

GoodLayers

Hi,

the PO file is in ‘bluediamond-x—xx/include/languages’

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

helou
helou Purchased

okay, and where do I put this file, how do I name it? I want a Polish translation, I have .mo file ready -> how to name it and where to put it to make it work? if I name it “bluediamond-pl_PL.mo” and put it in wp-content/languages/ it does not work…

GoodLayers

oh wait, did you turn this off yet? > http://d.pr/i/vqP5

helou
helou Purchased

it’s turned ON, but if I turn it OFF I still see English “Search…”, Category, etc on my website. how should I name the .mo file and where should I put it so that translation works? thanks

GoodLayers

hm,

can you please move this to the support forum? I’m sure our dev will be able to help with this issue..

==========================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

GoodLayers

But you may try this first > http://codex.wordpress.org/WordPress_in_Your_Language

Please try naming your mo like en_US.mo ( depends on the language you set at the wp-config.php file ) and place it in include/languages folder in our theme files.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Btina Purchased

Hi, This theme is the best I ever saw! Glad I found it!

I have a quetion: Is it possible to erase the whole Navbar? I switched all colours in the Theme Options to white but there is still a part like a strip to the half hight in gray. How can I take it off?

I am looking foward to you’re feedback. Btina

GoodLayers

Hi,

I’m not exactly sure which element you need to remove… Can you provide screenshot with description please?

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
Btina Purchased

download the screenshot here: http://goo.gl/996G0 Thank you Btina

GoodLayers

Alright, Thanks for screenshot.

go to ‘stylesheet/superfish.css’ on line about 12. Remove this code…
background-image: url('../images/menu-active.png');

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
Btina Purchased

Thanks that helped some how… I deleted the line

ul.sf-menu li a{ background-image: url(’../images/menu-active.png’); background-position: 0px bottom; background-repeat: repeat-x; }

but there is still a grey table on the right side visible. I am not sure witch line more I have to delet? Some of those?

ul.sf-menu, .sf-menu * { margin: 0; padding: 0; list-style: none; } ul.sf-menu { line-height: 1; } ul.sf-menu li { float: left; position: relative; padding: 0px 0px; } ul.sf-menu li:hover { visibility: inherit; } /* fixes IE7 ‘sticky bug’ */ ul.sf-menu li a { padding: 11px 25px; line-height: 24px; text-decoration:none; display: block; position: relative; }

Here the Printscreen http://we.tl/ojvjHGs7LN

Oh by the way where can I find the Social Meida Icons to replace the images?

Thanks a lot.

GoodLayers

it’s in ‘images/icon/social-icon’ :)

Default-user
Btina Purchased

Thanks but what about the rest of the gray navbar line? How can I erase that? Here the Printscreen http://we.tl/ojvjHGs7LN

Default-user
Btina Purchased

found it: background-image: url(’../images/menu-active.png’);

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

Love the theme, but have one quick question – when you add the blog posts to the front page – do you have the option to just show the image, rather than the date next to it similar to the layout of the portfolio?

Thanks!

GoodLayers

Hi,

You may need to disable it by css. I can guide this after purchasing ;)

Thanks for interest :)

thestealthyfox

Thanks :) Is it also possible to add something like the client portfolio bar that you have on your good space template? I guess that would be through CSS?

GoodLayers

can you provide screenshot of that element please? I’m not sure which one you’re mentioning to :/

by
by
by
by
by
by