Discussion on Blue Diamond - Responsive Corporate WP Theme

687 comments found

Hey, I love this theme, it’s very tidy and mostly easy to edit.

I do have some questions though, and I can’t access your support forums as the theme was bought by a different company for our current client, its a regular license I believe (I can PM the page if you like)

I have a few simple questions:

1. I wish to place the portfolio titles above the images in the portfolio-rows you can add to pages. Is that possible?

2. Is it possible to place the text of a portfolio-page over the selected image?

3. Can I scale the Stunning-Text-box so it fits more precisely around the information? f.ex scale it down 25%?

I know I can’t prove we have the license, but like I said I can link the page, I just don’t want to link it for the whole forum. I’d really really appreciate a reply on these questions! Thanks in advance!

GoodLayers

Hi Eirik,

Can you please ask for purchase key from your client? Then send the code with enquiry via the form in my profile page. Once I can verify, I would help :)http://take.ms/6MZKkm

mtoczko Purchased

I tried logging into support, created an account with the purchase code, but I don’t see anywhere to post my question so I’m posting it here instead. I’m getting the following error when attempting to Activate the Blue Diamond Theme: Warning: include_once(D:\Hosting\4556665\html\dev/wp-content/themes/bluediamond-v1-08/include/plugin/utility.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in D:\Hosting\4556665\html\dev\wp-content\themes\bluediamond-v1-08\functions.php on line 57

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening ‘D:\Hosting\4556665\html\dev/wp-content/themes/bluediamond-v1-08/include/plugin/utility.php’ for inclusion (include_path=’.;C:\php5\pear’) in D:\Hosting\4556665\html\dev\wp-content\themes\bluediamond-v1-08\functions.php on line 57

Warning: include_once(D:\Hosting\4556665\html\dev/wp-content/themes/bluediamond-v1-08/include/plugin/fontloader.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in D:\Hosting\4556665\html\dev\wp-content\themes\bluediamond-v1-08\functions.php on line 61

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening ‘D:\Hosting\4556665\html\dev/wp-content/themes/bluediamond-v1-08/include/plugin/fontloader.php’ for inclusion (include_path=’.;C:\php5\pear’) in D:\Hosting\4556665\html\dev\wp-content\themes\bluediamond-v1-08\functions.php on line 61

Fatal error: Call to undefined function get_sidebar_name() in D:\Hosting\4556665\html\dev\wp-content\themes\bluediamond-v1-08\include\goodlayers-option.php on line 120.

This is after I manually installed the final theme folder. The auto install (zip) didn’t work. I’ve installed your themes before, but I’ve never encountered this problem. Please advise.

GoodLayers

I already replied your email. Can you re check it? Perhaps in junk?

Default-user

No. It’s not in my junk email or regular email. Can you reply in this thread?

GoodLayers

I just sent you a mail again (meghant2@gmail.com) can you check? I don’t want to reply here as I need your personal info.

Hello,

I just purchased your theme, however when go into the support page and I create an account it tells me invalid code.

Please advise.

GoodLayers

Hi,

Please make sure that you followed this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

If you already followed but still doesn’t work, please send your purchase license and your themeforest username(Username that purchased item!) to ‘support@goodlayers.com’. We’ll do that for you.

Thank you! :)

kingcontent

Still not working, please check your email. I sent you the user and purchase code, I already lost one whole day of work. I would appreciate your attention on this matter.

Thank you in advance.

Hi, got your blue diamond template couple of months ago. Now the Revolution slider is giving problems. Slide 1 to Slide 2 – there happen to have blank slide in-between. How to rectify the probs.

See my website – www.newtraveltrends.com. Now I have deleted slider 2 onwards because of the blank slide. Pls help soonest.

Berry

GoodLayers

Can you please post this on the support forum? Our dev will have a look.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Are you guys going to implement woo-commerce on this theme? This would be amazing!!

GoodLayers

Hi,

you can use woo commerce plugin but if you’re using sidebar, you have to manually create page template for that. > http://support.goodlayers.com/creating-woocommerce-template/

Cheers! :)

I don’t have the license with as the theme was bought by my website designer. So, I have uploaded 2 images in your layer slider or what ever you call it. Have a look – www.newtraveltrends.com

There is a white blank slide in-between the slider. How to repair it? Now, don’t tell me to go to forum again.

Berry

GoodLayers

Hi,

We only provide support for who purchased our item. We MUST verify purchase first!

anyway what is your blank white space? http://take.ms/vp6bLM

yes, when the slider move from slider 1 to slider 2, there is a blank image or blank slider in-between. Can you view at homepage here – www.newtraveltrends.com

Tried creating new slider and copy shortcode and paste at homepage but still same problems. Can you assist???

Berry

GoodLayers

try to set image here > http://take.ms/LUJHcA instead of image layer

Having trouble with the Blue Diamond theme. The good layers admin panel is not working nor are any of the plugins located in the include folder within the theme. I am running Wordpress 3.6.1 and have no plugins that I installed currently activated. Please help I have sent in a few tickets and still no response.

It works but sometimes the images go haywire and cannot move when mouseover. Anyway better than nothing. Tks

JKDA Purchased

Never mind.

I have an issue with the contact page.When you send the email via contact it doesn’t send it even though it says “Successfuly sent” Can you help me find a solution?

GoodLayers

1.) Please try to use this plugin > http://wordpress.org/plugins/wp-mail-smtp/

2.) if still no luck, please use the plugin ‘contact form 7’

Hi, I want to ask…why I cannot find Layer Slider installer in this themes?

GoodLayers

Hi,

In latest version, we already integrated with the theme. You don’t need to install it > http://take.ms/91iTmv

Hope this help :)

daforg Purchased

When I try to import the content I have the following message:

Media “shortcode-capture” already exists. Media “email” already exists. Media “phone” already exists. Media “stunning-text” already exists. Media “Fotolia_6202659_Subscription_Monthly_XL” already exists. Media “Fotolia_30205775_Subscription_Monthly_XL” already exists. Media “Fotolia_20569370_Subscription_Monthly_XXL” already exists. Media “Fotolia_28454150_Subscription_Monthly_XXL” already exists. Media “Fotolia_24881759_Subscription_Monthly_XXL” already exists. Media “Fotolia_15185646_Subscription_Monthly_XXL” already exists. Media “Fotolia_35451096_Subscription_Monthly_XXL” already exists. Media “Fotolia_35628662_Subscription_Monthly_XXL” already exists. Media “Fotolia_4244474_Subscription_Monthly_XL” already exists. Media “Untitled-1” already exists. Media “CreatureFromTheBlackLagoon_900” already exists. Media “Liftoff_900” already exists. Media “NxNWHouse_900” already exists. Media “Raygun52” already exists. Media “Stillman_Detail3_900” already exists. Media “Fotolia_18408743_Subscription_Monthly_XXL” already exists. Gallery Item “Gallery” already exists. Gallery Item “Gallery2” already exists. Gallery Item “Gallery3” already exists. Gallery Item “Gallery test” already exists. Media “Fotolia_5681513_Subscription_Monthly_XL” already exists. Media “Fotolia_5681513_Subscription_Monthly_XL” already exists.

How can I fix it?

GoodLayers

Hi,

You meant not a google plus icon but google+1 ,,, well we don’t have this :( You have to edit the code in header.php directly…

Default-user
daforg Purchased

BTW, to increase the Pagespeed wich plugin can u recomend to me? i’ve try few of them and I see no diferences in the Pageseep Google rank.

GoodLayers

Hi,

Can you try to minify js with ‘BWP minify’ plugin? Anyway I can’t really help much on this issue :(

Hello Guys, I am thinking about to buy this theme, but I have some questions:

1) Is it possible to get the header fixed? 2) If I install the theme on domainname1 and later uninstall it… is it possible to install the theme on an new domainname2? Without any issues?

Thnx for al respons :)

GoodLayers

Hi,

1. nope :/

2. yep it should be fine :)

Hi,

I am setting up the web according Blue Diamond_Setting Up as Demo Site video, but I am not able to do two things,

a) The front page menu does not show up at all!!! b) I have not been able to set up the sliders as it is. I have not been able to copy a file called “slider-data copy” into the import section. I pasted the data but when I click import nothing happens. Please can you help me.

GoodLayers

Hi,

1. Please see in the doc we provided about how to create navigation… After download the package from themeforest. Extract it. Then you will see the folder ‘document’ Open the file ‘index.html’ with your browser.

2. Can you try to disable all plugins first?

If still no luck, Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page http://themeforest.net/user/GoodLayers (please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Can I use Blue Diamond theme as Web Site?

What is the difference between blog and Web site

GoodLayers

Hi,

It’s actually the same thing :)

Blog might mention to something like magazine website style with news, article listed (This page http://themes.goodlayers2.com/bluediamond/blog-right-sidebar/ ) But blog is website anyway.

Hi! Easy question.

How do I adjust… padding-top: 50px; padding-bottom: 42px; }

.logo-wrapper {

???

When I change the css or other files nothing happens :(

GoodLayers

Hi,

You can set it directly in admin panel > http://take.ms/UC3mI2

Hope this help :)

daforg Purchased

Slidebar and Portfolio of my website doesn’t work correctly: trasteroslaspalmas.es Any idea why it doesn’t work? It looks like the flash dont work correctly.

GoodLayers

Hi,

You meant you need to put sidebar in portfolio post? Did you assign the layout yet? You can do it on each portfolio post > http://take.ms/KOHv88

But you need to create sidebar in admin panel first > http://take.ms/wvPseI

Hi. Will I be able to use one of the header layouts to place a second logo to the right of the main company logo?

I have a client with a brandling guideline requirement to have a second logo to the right of their own, at the same height, on a white background, with some text underneath, right-aligned. Would this be possible with your theme?

Hello

I’m having a problem with your theme. I’ve created a post for my blog roll but when I preview the post all the text is grouped together rather than spaced out like I have written it. When I have gone into the HTML editor to see what the problem is, each paragraph is seperated by . I have changed all the paragraphs to

format and this has now corrected the problem but I can’t keep doing this for every blog post I write.

How can I correct this problem?

Thanks

GoodLayers

Hi,

Could you please provide screenshot with description of your problem? I’m a bit confused right now. You can upload screenshot to droplr.com and share the link here.

Default-user

I have uploaded them, it is a little hard to explain but I have screen shotted the before and after pictures. When I type my post in the normal post editor and put a space between the paragraphs, in the HTML editor I get a code which looks like this:

http://d.pr/i/zYIu

This results in the front end page looking like this:

http://d.pr/i/ZEyn

I want the text to be spaced out and not crushed together so I manually went into the HTML editor, took out all of the codes and replaced them with

as you can see here: http://d.pr/i/kpb1

This made the front end go like this:

http://d.pr/i/9pk0

which is how I wanted it to look. My issue is that if I have to manually do this with every post that I write it will take a very long time, is there a way around this where my post will automatically be formatted like this?

GoodLayers

hm, I’m not sure that this can be done automatically or not. Try to add this css in additional stylesheet in admin panel. >

.blog-content div {
margin-bottom: 20px;
}
by
by
by
by
by
by