Discussion on BOOSTERIUS - Responsive one page slide WordPress theme

499 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
JebJeb Purchased

Hello,

Is there a way to add a widget on the left side bar to add a translation option in several languages ? I want it to be smooth and good looking please…I mean as the site was built of course ;-)

Thank you.

pego
pego Author

Hi,

this theme do not have widget area on the left-side under menu. But because we are nice people we can make some code for you that you will be able to add widgets.

But, all the css for those custom widgets you will have to make by yourself…

let us know..

regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
JebJeb Purchased

Ok let’s go for some code ! How do we proceed ?

pego
pego Author

Hi,

you can send us an email with a temp access to files and we can define the widget area for you.

Best regards,

Pego

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

where can I enfernen #! / ?

pego
pego Author

Hi,

because this is one pager website theme, and it is working with alot of javascript code, you can not remove this…

regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
JebJeb Purchased

Hi,

It’s me again! sorry…we would like to add a page wich would appear in the menu and would be hidden but could show up by clicking a link from a header of the site. Actually we cerated taht page end linked it to the header but the page appears with a different template than the reste of the site. how can we fix this please ?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
JebJeb Purchased

I made a mistake writing the pevious post : the page would not appear in the menu.

Thx

pego
pego Author

HI there,

did you try to make a page and in the custom field(you will find it under the page content area) named Show page in menu? mark No. Not sure where you then want to create a link for this page.

Best regards,

Pego

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
JebJeb Purchased

Well,

Thank you but I got how to make it not appear in the menu. I want to link that page to a specific text, i already linked it infact but when it shows up, the template is fully white instead of being like the rest of the site.

pego
pego Author

Hi,

we have yours admin login. We will look into.

regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • South Africa

hi great theme, looking to buy this theme, however i have tested this in ie8 and the site doesn’t work ?? menus is not click-able ? is there a fix for this? really wanna buy this…

pego
pego Author

Hi there,

we had a IE8 bug on our demo that we fixed. The version for sales is and has been ok all the time :)

Best regards,

Pego

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • South Africa

thx for the feedback, glad to hear this issue was fixed, will buy this theme…. thx

pego
pego Author

No problem :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello Pego I just loaded this theme and am having fun loading content. I do have some specific requests in customization. Can I have your email address? Also, I only have two projects loaded and the site takes almost a minute to load. Is this normal?

pego
pego Author

Hi there,

our email is designpego@gmail.com. The site with just 2 projects should not load so long.

Best regards,

Pego

Default-user

Hi Pego, Thanks for removing the header background. Please remove the shadow as well. Any idea why the project slideshows are nor working?

pego
pego Author

Hi there,

changes have been done for you.

Best regards,

pego

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • South Africa

having a problem with the mail setup, i followed the instructions but i dont recieve mails, i guess i am doing something wrong, the error log reads as follows:

function.include]: Failed opening ‘Net/SMTP.php’ for inclusion (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /usr/local/lib/php/Mail/smtp.php on line 206 [11-Nov-2012 14:38:59] PHP Fatal error: Class ‘Net_SMTP’ not found in /usr/local/lib/php/Mail/smtp.php on line 210

pego
pego Author

Hi there,

who is you host provideer? Do you have the first lines in mailhandler.php set up? If you still have issue you can send us a temp ftp access via email and we can look at the issue/solution for you.

Best regards,

Pego

Default-user

thx for the feedback, where do i send the details to so u can have a look please

pego
pego Author

Hi,

send them on our email. Go to our profile page here on Themeforest and use the contact form.

Best regards,

Pego

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
velixx Purchased

Hello (I buy the theme Boosterius) I have a WordPress 3.4.2. it does not work with the slider. Why normal line break and paragraph division does not work? best regards vexxi

pego
pego Author

HI there,

can we see the site? You may also provide us a temp admin access(via email) so that we can see your issues.

Best regards,

Pego

Default-user
velixx Purchased
frontpage (etusivu) does not work as your model, can you help? http://188.127.207.89/mediapointti.com/#!/
pego
pego Author

Hi there,

when looking at your site it seems that you don’t have slide images set as featured images. As said in the comment before you may leave us an email with a temp admin access and we can check this for you.

Best regards,

pego

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I have a problem, when i click on the image of my video portfolios, a windows opens a nothing happens, the video only appears when i click the title.

http://thelefthandedcat.com/#!/portafolio

I NEED TO FIX IT RIGHT AWAY please.

pego
pego Author

Hi there,

it seems that you did not imput the right link for the video. You must input the embeded iframe and the video url(copy the src paramether from the iframe). If you still have issues you can post us an email(add temp admin access).

Best regards,

Pego

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

Awesome job PEGO , great support!

pego
pego Author

Tnx peacockerie!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hey Pego,

This is Jordan @ Kissane Viola. I wrote you yesterday regarding several questions. While I’m awaiting response, I also have another question. On the homepage slider, how can I increate the amount of photo that is visible when mouse rolls over. Please feel free to e-mail me back directly with response.

Thanks again!

Jordan C.

pego
pego Author

Hi there,

we have answerred your email. If there you have any questions do post there in the same mail tree.

Best regards,

pego

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, I am sorry if this question has already been asked but I am needing some help with adding new fonts to the website. Any Google fonts are not working and I cant find anything in your documentation about this. can you guide me to some help and an example of how to set this up correctly? Thanks so much. LOVE the theme

pego
pego Author

Hi,

go to google web fonts and find some font. For example we choose Sanchez font:

In admin where is field Font Family add like this: font-family: ‘Sanchez’, serif;

And where is field Font URL add like this: <link href=’http://fonts.googleapis.com/css?family=Sanchez' rel=’stylesheet’ type=’text/css’>

Try it and let us know. If this still wont work then send us an email with some temp login to admin and we will look into.

regards

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Again, I am also having trouble uploading my own background. No matter what image or what size i upload i still get your ‘black and white city’ image? not my own? has this happened to others? Thank you!

pego
pego Author

Hi,

did you go to Admin -> Theme Options -> Default Background Settings. FInd field Background Image and click on the button Upload. Then just drag some image and save it…

regards

Default-user

Thank you for your fast reply. Much appreciated.

Neither of these worked.. What is your email so I can send you the details for the log in?

Thank you!

pego
pego Author

Hi,

OK, go to http://themeforest.net/user/pego and scroll down to bottom right. YOu will see contact form.

regards

pego
pego Author

Hi,

you didnt read our comments?

We change in your admin: 1. For the BG image you have streched – that is not good

2. For the fonts you inserted only font URL , font family was empty…

regards

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years

Gorgeous theme and WONDERFUL support. Do not hesitate to purchase!

pego
pego Author

Tnx castledesign :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
beliveco Purchased

Hello ! I’ve purchased your cool theme Boosterius and i would like to use the extension “gravity form” http://www.gravityforms.com/ on the theme.

Is it possible ? and how ?

Thw for your answer !

pego
pego Author

Hi,

we did not tested this extension, so we can’t tell. But it should work.

regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
beliveco Purchased
Sorry but I get this: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /homez.383/beliveco/www/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php on line 95 each time I’m trying to install the extension… I really need it to work tx
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
beliveco Purchased

also I’m trying to change the text “READ MORE ” of the slider-read-more, I checked every css or php files but couldn’t find it :( Thanks for your help !

edit : I figured it out ;) tx

pego
pego Author

OK :)

regards

by
by
by
by
by
by