unisphere

unisphere does not currently provide support for this item.

2599 comments found.

Hello,

This is a fantastic theme, I have purchased it a long time ago and to me it still looks way better than many new themes released here on TF. There is only one thing this theme is missing in order to be perfect – that is a responsive framework. I wish if this theme would be updated at some point in a future and include a responsive layout.

Is there any chance you are considering doing this, or my hopes are in vain? If you are not considering this update, could you at least point out a possible solution – i.e. mobile framework plugin that will work with your theme? Much appreciated.

Hi, thanks, I’m happy you like the theme :)

Unfortunately, adding a responsive feature to Breeze isn’t possible while maintaining compatibility with the current user base. For example, the slider would have to be replaced by another one since Nivo Slider isn’t responsive. There are a lot of other factors also, and these changes would require that most users build their site again, which is not desirable.

There are several mobile framework plugins although I haven’t worked with any of them so I’m afraid I’m unable to recommend one.

Best regards

My images are not working under my pages. The photos wont even show up now. I tried to delete and then re enter them in the HTML. The space for them is there but it is just showing a timing like it’s trying to download. Home page photos are fine.

http://ignitecheerleading.com/portfolio/plainfield-north/

Hi, the problem is that the latest version of jQuery 1.9.0 removed a deprecated function that the dropdown needs. To fix it, edit the file /library/scripts.php and replace the following line:

wp_register_script( 'jquery', ("http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"), false, '');

With:

wp_register_script( 'jquery', ("http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"), false, '');

Best regards

Where do I find the file/library/scripts.php?

Nevermind I found

Hello, my sliders are no longer working properly :( on http:// www.elbatenniscamp.it I didn’t update or change anything, and I also tried to change the shortcode erasing the slash after 15 in the shortcode [slider_custom size=”medium” effect=”random” slices=”15” /] as you suggested some days ago to user “yesidoin” but, no way. thank you nico

Hi, the problem is that the latest version of jQuery 1.9.0 removed a deprecated function that the dropdown needs. To fix it, edit the file /library/scripts.php and replace the following line:

wp_register_script( 'jquery', ("http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"), false, '');

With:

wp_register_script( 'jquery', ("http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"), false, '');

Best regards

It works! Thank you very much, Nico.

is this theme compatible with the latest WordPress update 3.5.1 ?

Hi, yes it is.

Best regards

Hi,

How do I make the 3 column Portfolio thumbnail’s custom destination URL open in a new tab, ie target _blank? I’d also like the link “view” to go to a new tab. Here’s the page

Thank you!

Hi, edit the file template_portfolio3columns.php and replace this code on line 90:

<a href="<?php echo $custom['_portfolio_link'][0]; ?>" title="<?php the_title(); ?>"></a>

With this:

<a target="_blank" href="<?php echo $custom['_portfolio_link'][0]; ?>" title="<?php the_title(); ?>"></a>

For the “view” link, edit this code on line 100:

<a href="<?php echo !empty( $custom['_portfolio_link'][0] ) ? $custom['_portfolio_link'][0] : the_permalink(); ?>" class="read-more"><?php _e('view project »', 'unisphere'); ?></a>

And replace it with this:

<a target="_blank" href="<?php echo !empty( $custom['_portfolio_link'][0] ) ? $custom['_portfolio_link'][0] : the_permalink(); ?>" class="read-more"><?php _e('view project »', 'unisphere'); ?></a>

Best regards

Thank you so very much! It worked like a breeze ;)

Hey buddy

Since breeze according to yourself wont be responsive, are you considiring re-writing breeze as a “new” theme, with keeping all the functionality and goodness that is breeze, and add responsive layouts to it ?

I’m sure i’d buy it ( again ) so to speak

Hey buddy,

I’d have to contact ThemeForest regarding this issue since I don’t know if I’m allowed to submit a new theme with the same design as a previous one.

Best regards

Hi again, I have a new doubt about a Blog page. Why I create it? It’s a really newbie problem but can’t find solution. In the model pages have only Standart model, contact page, full width page, home page, home page with blog, left side bar page, portfolio 1 column, portfolio 3 colums, portfolio 4 columns.

Thanks and best regards.

Hi, please contact me using the ThemeForest account that you used to purchase the theme so that I can verify the purchase.

Best regards

Now! Hi again, I have a new doubt about a Blog page. Why I create it? It’s a really newbie problem but can’t find solution. In the model pages have only Standart model, contact page, full width page, home page, home page with blog, left side bar page, portfolio 1 column, portfolio 3 colums, portfolio 4 columns. Thanks and best regards.

Hi, to create the blog page you just need to create a page regardless of the page template you choose. After this, go to “Settings » Reading”, use a static home page and make sure to select your blog page on the “Posts Page” dropdown field.

Best regards

Hi,

How can I remove the sub pages from showing up in the sidebar as links. I’d rather have other content there and remove those links completely.

Here is a screenshot: http://www.evernote.com/shard/s65/sh/87ada15e-e280-4b97-9551-61bbd5212370/16c634c1878243d68d1cd4e48b9f5989

Thanks

Hi, to hide that you can add the following code to the Custom CSS field in the Breeze admin panel:

#widget-pages { display: none; }

Best regards

I have used this theme for a while for a client. They have enjoyed it much. Recently, the slider on the home page has stopped functioning. The loading screen just continues to spin. The rest of the content works fine.

I have deleted and reload the slider and the graphics. Not sure what happened. Any help would be appreciated. Here is the URL. http://www.eaglepointechurch.net

Thanks in advance.

Hi, try to edit the file /library/scripts.php and replace the following line:

wp_register_script( 'jquery', ("http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"), false, '');

With:

wp_register_script( 'jquery', ("http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"), false, '');

Best regards

How do I put a row of icons on each page below the top menu/navigation bar?

Thanks!

Hi, to do that you’ll have to hard-code the icons in the header.php file and probably position them using CSS.

Best regards

Just checking back. I want to clarify the above by saying I know how to code HTML to display a row of icons (right-aligned and margin-top). I’m basically wondering where the HTML should go. I’ve tried in header.php, but I can’t get it to appear correctly.

Please let me know.

Thanks

Thanks, but where specifically (which line?) should the hard-coded icons go?

I’d really appreciate you being as descriptive as possible.

And this has become really timely (today’s the deadline). Please let me know as soon as you can.

Thanks again

Hi, edit the header.php file and locate the following code:

<div id=”header”>

Then add the following code right after the above one:

<div id="header-icons" style="position: absolute; right: 0; top: 69px;">
    <a href="http://www.google.com"><img src="http://dev/breezewp/wp-content/themes/breeze/images/rss.png" /></a>
    <a href="http://www.google.com"><img src="http://dev/breezewp/wp-content/themes/breeze/images/rss.png" /></a>
    <a href="http://www.google.com"><img src="http://dev/breezewp/wp-content/themes/breeze/images/rss.png" /></a>
    <a href="http://www.google.com"><img src="http://dev/breezewp/wp-content/themes/breeze/images/rss.png" /></a>
</div>

Change the links and image URLs and the “top” value if you need to.

Best regards

Excellent! Works perfectly.

Thanks so much!

Hi! Hoping you can help. I am having issues with my blog loading in all browsers. My host says it can be an issue with my plug ins or my theme. I have disabled all plugins, but I’m still having the same problems. Please Help! the address is lisagcooks.com Thank you Maria

Thank you again for your help, but these changes haven’t corrected the issue, more often than not, the site doesn’t load. I keep getting strange messages like “The proxy server received an invalid response from an upstream server.The proxy server could not handle the request “GEThttp://lisagcooks.com..."Reason: error reading from remote server Apache server at lisagcooks.com Port 3128”. GoDaddy is insistent that everything is all right on their end, that it must be the theme. Please give me a direction to correct this problem. Please help! Maria

Hi, if you are getting proxy server issues then the problem might be related to DNS issues. Try googling “godaddy The proxy server could not handle the request” and you’ll find several Godaddy customers complaining about the same issue, which isn’t theme related (try enabling the default WP theme for a few days and check if the issue persists).

Best regards

Thank you. I will.

Hello, I have a problem. I updated the last wordpress. When I try to enter the admin, shows me this error: Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/comercia/public_html/wp-config.php:95) in /home/comercia/public_html/wp-login.php on line 368 and 380 I can´t enter the administrator. I need your help, thanks ;)

Hi, something went wrong in the update process, if you have a backup please restore it and try again, if not, create a backup of what you have now (just in case) and copy the new WordPress version files to your server using FTP replacing the existing ones (careful copying the “wp-content” folder since you can delete the theme files).

Best regards

I recently purchased this theme – can you please tell me the RGB or Hex colour codes for the green and blue colours used in the ‘Spring’ skin, thanks kindly.

Hi, the green color is ”#9fbd3e” and the blue is ”#49bfcb”.

Best regards

Hello Hello

Is there a way of getting rid of the rounded corners on the 3 column portfolio ?

Regards

Cheryl

Hi Cheryl, you can add the following code to the Custom CSS field in the Breeze admin panel:

.portfolio-3-columns-list li img { border-radius: 0; }

The above code will remove the top rounded corners of the 3 column portfolio images but you can’t remove the rounded corners at the bottom where the title sits since the rounded corners are part of the background image, not the CSS.

Best regards

Hi im trying to change the menu to under the slider. Is this posible? Ive been looking in the header.php because the template looks a lot like 100s of other templates out there. I also want to change or remove the grey frame around the sliders and change skin for the buttons

Thanks for your help

Hi, you can add the following code to the Custom CSS field in the Breeze admin panel:

#header .menu { top: 427px!important; right: 33px!important; }

This will place the top menu right below the slider.

To change the bottom grey frame and slider buttons you should change their images that you can find in /css/skins/[the_skin_you_are_using]

Best regards

Hi im trying to change the menu to under the slider. Is this posible? Ive been looking in the header.php because the template looks a lot like 100s of other templates out there. I also want to change or remove the grey frame around the sliders and change skin for the buttons

Thanks for your help

Duplicate post

Hi im trying to change the menu to under the slider. Is this posible? Ive been looking in the header.php because the template looks a lot like 100s of other templates out there. I also want to change or remove the grey frame around the sliders and change skin for the buttons

Duplicate post

Just bought Breeze and am having instant issues!

Imported the data as a starting point! Worked OK.

But the Homepage Theme Options are simply ignoring me!

If I select a slider, nothing happens. It always gives me NO Slider!

If I select the “Show the 3 Home Sections below the Slider? ” nothing happens I always get the Posts even when I have unselected them!

Help!

Thanks

by
by
by
by
by
by