203 comments found

Hello, Please help. I am sure this is a simple fix but I just can’t find it. On our site, http://scottandmelissawilliams.ca the link “partner with us” on the left below the logo is now inaccurate and I need to fix it. I however cannot find where I would do that. I can find the logo and the widgets below it but not that one block. Where would it be? Thank you! - Scott

WPExplorer

Hi Scott,

I have no idea how this was added, it looks like someone manually added it to the theme. Maybe check the sidebar.php file?

Default-user

Rats…I am the only one who has worked on this site. Thanks, - Scott

UPDATE: Yes it was in the sidebar…thanks again. Is there an update for this theme or will WP offer an upgrade when available?

WPExplorer

I am slowly going through and updating all my themes (big updates), but haven’t gotten to this one yet: http://www.wpexplorer.com/changelogs/bulletin/

If you want auto updates be sure to set that up – http://www.wpexplorer.com/envato-wordpress-toolkit-guide/

Also if you are tweaking files such as the sidebar.php, make sure you are doing so in a child theme, so if you ever do update the theme you don’t lose your edits – http://www.wpexplorer.com/wordpress-child-theme-guide/

Three quick pre-purchase questions:

- does it come with a child theme for easy installation? - is the sidebar enabled to use the jetpack widgets options? - is it possible to add an email subscription box / option to the collapsible notification bar?

Looking forward to hearing from you and thanks in advance for your time.

Hello. My site does not seem to be working in its mobile format, and I’m pretty sure it used to, so I’m a bit confused. When I look at it on my iphone 4s, tapping on the horizontal lines (condensed menu) does not reveal any menu or make anything happen. Also, I’m not sure where the dark green color of the condensed menu is coming from.

I tried deactivating each of my plugins to see if anything changed, but no luck. I have the latest version of Bulletin, my plugins are up to date, and I’m running WordPress 3.9.

website: www.rosalbacouture.com

Your help would be most appreciated. Many thanks, Katie

WPExplorer

Hi Katie,

I see some errors in the code as if they may have been altered manually. Could you try updating to 1.3 and see if it fixes things up (you are on 1.2)?

http://www.wpexplorer.com/envato-wordpress-toolkit-guide/
by
by
by
by
by
by