64 comments found

I still can’t figure out the Home page navigation issue. For some reason the Tab that shows what page I’m on, does not show up on the homepage.

I know it does on the demo… could you help me fix it on my site?

Coffeecream

Hi Matt. Check menu settings like in the documentation, in section “Starting With Theme”, you need to type your home page url.

Default-user

Yes I did. I completely reverted back to your CSS and built off of that. The tab for the homepage now doesn’t go away.

Here is what happens now: http://tinypic.com/r/2bebue/7

Coffeecream

Would u mind sending an email to Hleb Poltnovich? He’s the developer who’s working for me, maybe he’ll be able to help you. His email is idealizator@gmail.com. Thanks and sorry I can’t help you. I’m out of ideas.

is there a way to change the color of the h4.widget-header? i cannot figure out what the treatment of that h4 is.

japroberts, go to lib/js/main.js line 14 to edit the gradient colors. Or you can remove this line to use solid color from CSS file.

Coffeecream

Thank you.

nevermind the previous question. i found it in the main.js file. lines 14 and 15. great theme.

Coffeecream

Themico has already replied to you :)

Hi,

In IE8 the intro text on the homepage (div.textwidget) sticks to the H1 (“Tree full of ideas”), which looks rather odd. I haven´t tested other versions of IE yet.

Do you have any suggestions on how to fix this?

Thanks, Matt

Coffeecream

Thanks, I see the problem. I’ll fix it and upload new version to download.

Hey there -

I just purchased this theme and it’s been working great. Until I tried to install a few google/SEO plugins. Now the menu system is no longer working and is messing with the rest of the page. I’ve deleted and recreated the custom menu under the “Appearance” section, but nothing seems to be working. Any ideas?

Here’s the site in question: http://maintainyourhomekc.com/

Any help is GREATLY appreciated! Gary

groundlevel, the menu not working because its currenlty not support dropdown lists (but we now working on this). If you remove from menu child pages of ‘Services’, it will work good. Users can get to these pages from services page using menu at right sidebar.

Hey Themico -

Thanks for the response. That said, there are no child pages in the menu. It’s like it’s completely ignoring the custom menu and using the default. I had it working perfectly before and, once I added the two plugins, I started having problems. So I know it’ll work…

Any other thoughts? Other than starting over?

Thanks again!

Hi groundlevel,

send the names of those plugins to my email (idealizator@gmail.com). Maybe they add the second-level menu.

Or as a fast temporary solution, add this line to style.css file:

#main-navigation ul ul { display: none; }

Also, be informed that tomorrow we will update the theme with many new features, including dropdown menu. With this update your problem will be solved.

Hello,

I am not able to get umlauts (ä,ö) to show in the blog titles. That’s rather uncomfortable since the default language of my blog is German.

I was told to disable Cufon.

How would I do that?

Is there another way to make umlauts work?

patk Purchased

Hello,

I just Buy this Worpress template, and I have 2 questions :

1) is there a way to have a full page template, How to do

2) Where must I ad this code a:hover { color: #-; text-decoration: underline; } in order to change the menu link in the Main Navigation when I put the mouse over

Thanks

Hi,

kochposter, the font we use in theme do not support umlauts. You can find another similar font and generate it for font replacement. Or, yes, you need to disable cufon.

To do this, remove lines from header.php: 24, 25, 30, 31. Then go to /lib/js/main.js and remove “Typography” section. Contact me if you have more questions: idealizator@gmail.com.

patk, theme will be updated today. New version have full width page template and hover on menu.

Thanks.

Coffeecream

The template has been updated last night. Happy downloading!

Hello,

I have just built out a site using the wonderful theme, but downloaded prior to your release of the “hover on” and full width pages. Is there any way to update the theme without having to uninstall the old one, so I can utilize these new features without having to re-contruct the widgets, look etc? Any feedback would be greatly appreciated.

Kind Regards,

Ian

Coffeecream

Hi Ian, I have designed this website and Themico has built it, so he will answer all the technical questions if that’s ok.

Hi forumydeer,

it is individual in every case. To update a theme you need to replace old files with new (reupload a theme). It will not affect on widgets (to be sure, use Inactive Widgets panel to save them) and site content. But you will loose changes you made to theme files before, like CSS changes and theme images. You will need to get them back after update to new version. Contact me for more questions – idealizator@gmail.com.

There is one way you can do updates more comfort – use separate CSS file and separate directory for your images when creating new look. You will not need to edit CSS rules and replace old images again – just include your look.css after style.css.

Thank you.

I just purchased and installed the theme within the last 7 days and though everything looks good in Firefox and Safari, IE8 has some serious issues. The site is: http://milfordsafetycomplex.com

As you can see the alignment of the text is all to the left which is the same for that entire content block. I know ther eare issues with IE8 compatibility overall but I am not sure if this is related.

Can someone take a quick peak? Thanks!

Hi notoriouslb3,

you can check on demo that it is not the theme issue.

I look at your page, it has a lot of html errors. But i think the main reason why IE can’t show it correct is the code (styles and script for counter at the bottom of page) before DOCTYPE tag. No any code allowed before this tag.

Try to use special fields on options page to add external codes. If it not helps, contact me on idealizator@gmail.com.

Thank you!

Love the theme! only issue i have as I am building it out is that when I posted to NEWS the title adds /Edit after the title. Also the title is linking to the wordpress admin page.

Please see: http://kylefranson.com/?category_name=news

What am I doing incorrectly? I tried deleting and reposting several times and it showed up overtime.

Disregard previous post.. I’m didn’t realize that it was a part of the update/edit options that only I could see when logged in.

cozzie49 Purchased

any chance of creating error/404 pages? not too sure how to do this

Coffeecream

We’ll see what we can co about it when we get a free moment.

pgweb Purchased

Hello,

I purchased this theme, and I am now attempting to install it onto my wordpress site…It has given me numerous errors and will not load. I have downloaded the theme from this site a second time and gotten the same results when attempting to install. This is the message I get when installing the theme in wordpress:

Unpacking the package.

Installing the theme.

Theme Installed successfully.

Warning: fopen(/usr/local/www/www.randyreiter.com/data/wp-content/themes/business-solutions/style.css) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/www/www.randyreiter.com/data/wp-includes/functions.php on line 3598

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/local/www/www.randyreiter.com/data/wp-includes/functions.php on line 3601

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/local/www/www.randyreiter.com/data/wp-includes/functions.php on line 3604 Also when I hit preview, I get this error: Fatal error: Call to undefined function register_nav_menu() in /usr/local/www/www.randyreiter.com/data/wp-content/themes/business-solutions/functions.php on line 40

Please help! I love the theme, but I can’t figure out how to make this work!

by
by
by
by
by
by