295 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
richtron Purchased

nvrm it’s working now weird.

But a very nice theme

IndustrialThemes

Thanks for the purchase!

I was looking into this for you until you got it to work. Not sure why it would be acting that way…

Anyway, let me know if you have any questions about it – I’m here to help.

Thanks,

Brian

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
richtron Purchased

thanks this theme is really cool compared to all the other ones i bought. way more organized and integrated features.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
Mokey Purchased

I love love love this theme.

Here’s my problem, though. Only 4 of my 6 categories are showing. Ideally, I’d like to have 7 up there. How can I make them all fit/show?

Thanks.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Romania
dickitt Purchased

Hello i bought the theme a few days ago. Installed it just today. I have a couple of questions:

How can i show in the popular section posts from a specific category ?

Does this theme have a page template without the sidebar ?

Would it be possible to show a border using css around the website ?

thank you very much.

IndustrialThemes

Hi, thanks for the purchase!

In order to show posts from a specific category instead of popular posts, you would need to change some PHP code in both the strapline.php file and the index.php file. Do you know much about PHP and the Wordpress framework? If so, those are the two files that need to be modified.

This theme does not come with a template without a sidebar. Again, if you have some knowledge of the Wordpress framework and CSS , you can create a new page without the sidebar and use that in your theme.

Showing a border around the entire site would require both CSS and modifying a few images (I believe “maintop.png” and “mainbottom.png”). Could possibly require a few minor HTML tweaks as well, but I don’t know w/o looking at it.

If you need help implementing any of these changes, I am available for hire at my regular hourly rate.

Thanks, Brian

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
richtron Purchased

Seems like i have ran into the same problem once again i have after i have reloaded the temple.

which is the recently added post are not showing up on the front page. but the funny thing is when i disable the featured panel in the caulk option then they show up.

but i like the featured panel i have not ran across other post that have had the same issues as me.

the post show up in the categories but not on the first page please let me know if you can help me out with this issues

IndustrialThemes

Make sure you have the following two things setup:

1) make sure you have 2 posts marked “sticky” 2) try changing the popular posts number to 3 in the theme options page. you can change this back to your current setting later.

Once you do those two things, let me know if your recently added posts are showing up.

Thanks,

Brian

Default-user
richtron Purchased

will do

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Brian my email is robertmazzara@gmail.com

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
richtron Purchased

ok i think i found the problem, you have to make post after you have already made two post sticky or they will not show up on the first page.

every new test post i put on after i made sticky’s worked but the post before that did not work.

IndustrialThemes

If you want I can login to your wordpress admin panel and take a look at things. But, if you feel that it’s working for you now we can just forget it. Up to you.

Thanks, Brian

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
richtron Purchased

seems to be good so far will let you know if there is any further issues

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Just wanted to say that Brian does go above and beyond providing support for this theme

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
wtalbot Purchased

Hi Brian, I see from the comments that you have incorporated the capability to take the first image from a post and use this as the thumbnail. I have been working for a few days trying to get this update made as well but am running into issues after I get all the code in place. I am pretty sure I still need to disable the existing references to the meta-box functionality, however I am leery of going further.

Are you considering incorporating these changes into the theme? Otherwise, would you consider selling the updated theme you created with these enhancements?

I so, please let me know.

Thank you, Warren

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
mkhmer Purchased

but mine doesn’t work with Sticky and Popular block …

- Sticky block pick up all latest post to show even with or without “sticky” tag

- Popular post is never shown up any post even though post got comments and post being removed from latest post block

www.servingweb.com

... never touch theme code or template file but why it goes such this crazy???

Any possibility to cause this issue by Upgrading WP into latest version?

Cheer, mKHMER

IndustrialThemes

Hi,

I received an email from ysiline at servingweb dot com. Are you affiliated with that person? If so, I have responded via email. If not, let me know and I can help you out.

Thanks for the purchase!

Brian

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi – I’m still having trouble creating an image thumbnail. I’m using only new posts and have read the FAQ , but I still get only a link? Have tried with jpeg and png files -

IndustrialThemes

Take a look inside the Caulk/TimThumb/ folder on your web server and see there is a folder called “cache” and see if there are any files in there. It could be a permissions problem.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

There are files in that folder, but they are all the generic thumbnails, and not the photos I uploaded! www.davidkong.ca

How do I fix this!

IndustrialThemes

Do you mind if I take a look? Can you create an admin username and password for me?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years

Hi, I’m experiencing a strange problem: pagination doesn’t work in homepage, while it’s ok in the archives. Can You help me?

IndustrialThemes

What’s your URL ?

mariobombardieri

www.seavim.it

IndustrialThemes

Have you changed any of the code? The current version of the Caulk files installed on my test server works correctly.

mariobombardieri

Hi again: the code of index.php has been modified, but also replacing it with the original file I have the same trouble

IndustrialThemes

Try disabling all your plugins and see if it works.

mariobombardieri

Also with all plugins disabled it doesn’t work. But, honestly, I have used Caulk on another site for testing and the pagination works!

I need to solve this problem, but it is not your problem! ThankYou for the help and keep up the good work mate!

IndustrialThemes

Is this on a different web host, or the same one as the other install that you got to work?

mariobombardieri

Different servers, but identical configs. I updated also WP to the same version 2.9.1. Can it be the header? (but remember that archive.php works fine)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
nexom Purchased

First of all I would like to thank you for that awesome theme. I have almost everything running beside that on the homepage no post is shown in the recently added area. I just get the message: Sorry, no posts matched your criteria.

I really don’t why what I’m doing wrong. I only tagged two of the articles as featured but non of the remaining ones as sticky.

ipadmania.de

Your help is much appreciated.

IndustrialThemes

Can you create an admin account for me and send me the credentials so i can login and check a few things out?

Default-user
nexom Purchased

I can do that. To which email should I send you the login details?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

Hi!

I love the theme, on the verge of purchasing it, but just wanted to check and see how hard it would be for us to add drop down menus to the category and page menus. Any insight would be awesome.

Thanks!!

Mike

IndustrialThemes

Another customer wanted me to add those for them. I added drop downs for the category menus but not the pages. You could just as easily add drop downs for the pages too. It requires a slight modification to the markup, and some additions to the style.css page. It’s not too difficult if you are good at HTML /CSS. Also, I am available to customize the theme at my regular hourly rate in case you can’t perform the mods yourself.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Brian, I cant resist to buy this theme for my blog, is awesome.

I´ve installed it and worked fine, translated almost every PHP to spanish and PNG as well, but I discover this problems:

My Wordpress.com Stats plug in worked well before install, now it seems not to work, or now I dont have any visitors? i dont believe it.

The WP-Polls plug in is the same, the vote and result buttons dont do anything, they worked before.

So, you have any clues about this?

The last thing I want to ask you is if the navigation control can be translated to spanish, I need it to say PAGINA where PAGE but cant figure out where to change it in the nav PHP .

Thanks in advance for your help

Take a look at my site: http://deleteall.com.mx

IndustrialThemes

Thanks for the purchase – the site looks very good so far.

I have wordpress.com stats installed on a few of my blogs and i have noticed that from time to time it says I have no visitors, but then the next day it tells me the correct number again. I’m not sure why this happens. Even if it says you have no visitors, the database should still have the historical numbers. If it still does not work, try looking over the faq for the wordpress stats plugin here: http://wordpress.org/extend/plugins/stats/faq/. Pay specific attention to the “What if the stats don’t start showing up? Do I need anything special in my theme?” faq question. You might need to open up the Caulk footer.php file, remove the </body></html> tags and put them at the very end of the index.php file. Not sure if this would do anything or not…

I was able to vote on your site and it worked and showed me the poll results. Is this still not working correctly?

Page navigation controls can be translated. You will need to manually change the text. Open the wp-pagenavi.php file and locate line #202. It should look like this:

$pagenavi_options['pages_text'] = __('Page %CURRENT_PAGE% of %TOTAL_PAGES%','wp-pagenavi');

Change “Page” to say “Pagina” or whatever you want. You can also change the “of” to something else too. Just don’t touch any of the other code around those words.

Thanks,

Brian

IndustrialThemes

I just found out there is a problem with Wordpress 2.9.1 and the newest version of WordPress.com Stats. Check out this forum: http://wordpress.org/support/topic/354535

Try deleting the .htaccess file inside the stats plugin folder on your server. Maybe that will work…

Default-user

Brian Thanks for the answer, the stats and polls are now working. Las nigth I added this code to the footer: <?php wp_footer(); ?> an everything started to work fine, thats why you could vote today and show results. The stats begin to show after the update.

About the code you send me for translate the navi, it doesnt seems to work, the line you reffer is almost at the end of the code? Since I modify the PHPS in the wordpress editor, is hard to known the exact line 202. I made the changes in the zone that starts with:
  1. Function: Page Navigation Option add_action(‘activate_wp-pagenavi/wp-pagenavi.php’, ‘pagenavi_init’);

Am I ok? I double cheked the code trying to find some similar code and that zone is the only I can find… but after save the chages, the navi control still showing in english…

IndustrialThemes

Glad you got the other stuff working.

No, that is the wrong line. It’s about 5 below that one. Keep looking below that – it is very near the bottom of the code. Maybe you can do a search in your page for

Page %CURRENT_PAGE% of %TOTAL_PAGES%

That will take you directly to that line. Do you see // Add Options ? If you can find that, it is 2 lines below that one. Keep looking – it is there :)

Default-user

Yes Brian thas the zone where I made the changes, take a look at my code:

  1. Function: Page Navigation Options add_action(‘activate_wp-pagenavi/wp-pagenavi.php’, ‘pagenavi_init’); function pagenavi_init() { pagenavi_textdomain(); // Add Options $pagenavi_options = array(); $pagenavi_options[‘pages_text’] = __(‘Página CURRENT _PAGE de TOTAL _PAGES ’,’wp-pagenavi’); $pagenavi_options[‘current_text’] = ‘ PAGE _NUMBER ’; $pagenavi_options[‘page_text’] = ‘ PAGE _NUMBER ’; $pagenavi_options[‘first_text’] = __(’« Primera’,’wp-pagenavi’); $pagenavi_options[‘last_text’] = __(‘Última »’,’wp-pagenavi’);

Its after // ADD OPTIONS rigth? I assume that the lines that says FIRST and LAST can be translated too so I changed them to PRIMERA and ULTIMA , but the code is saved an tha navi stills in english, you can see the site rigth now

IndustrialThemes

I tried changing that line and I couldn’t get it to work either. I think in order to localize the language of the page navigation text, you should try downloading the plugin and install it just as you would a regular plugin. The plugin page is here: http://lesterchan.net/portfolio/programming/php/#wp-pagenavi.

Here is someone who had the same problem as you: http://forums.lesterchan.net/index.php/topic,3851.msg26823.html#msg26823. The answer is to go into the pagenavi options page and set the correct language. That is only if you have the actual plugin installed though. With Caulk, it is just embedded in the theme files and not an actual plugin.

So, you’ll need to disable the pagenavi in the Caulk files and actually download the plugin. Sorry for the hassle.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
radkitch Purchased

Hi Brian, I love the new theme and can’t wait to have it up and running, but I have no thumbnails and not even with a new post…I’ve done some of the things suggested, but to no avail. I should mention that I have little to no code experience which makes this difficult. I have looked in my timthumb panel and it has no folders. Is it possible that’s the problem. Please advise.

Thanks, erika

IndustrialThemes

Hi, thanks for the purchase and the kind words!

Is your webhost Host Gator by chance?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
radkitch Purchased

no, my host is AQHost…...is there an incompatibility issue?

IndustrialThemes

Sort of – with some webhosts their security policies don’t allow TimThumb script to create the correct permissions on the folder. Host Gator is one such known webhost, and I have had a few people with this problem. They were able to contact their webhost and get it fixed.

Before you do that, I want to make sure you have everything setup correctly. Can you create an admin account for me to login to your Wordpress admin panel to check things out?

You can email the credentials to bmac@outerspiceweb.com

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
radkitch Purchased

i think so….i’m not really great at this stuff…do I need to make an ftp account for you?

IndustrialThemes

No. Login to your Wordpress account and find the users tab on the left. Use it to create a new user with admin privileges and then let me know what the username and password is. Here is a tutorial if you need it: http://en.support.wordpress.com/adding-users/

by
by
by
by
by
by