542 comments found

Hi Vasterad!

Everyone loves the AZOMITE site and we are starting a few more this summer – so thank you for everything!

Question: For legal reasons, the company would like to change the “Formal Claims Disclaimer” Link (last line of bottom quadrant left on every page) to a link in yellow or orange so it is more visible.

http://www.azomite.com

1) Where do we change this in the CSS? Is it possible to do it once in the CSS for all pages, or are we stuck manually changing it on all 133 pages?

Thanks in advance!

Mila

milaminute

Disregard!! I lost my mind. I kept at it and it’s working. You are the best! Hoping the test uploads like I want it to! :D !!!!!

Vasterad

Let me know if there is something else I can do for you.

milaminute

Thank you! I figured out how to add the white hover to the last-child without bugging you! Whoo! Whoo! :)

Two things I was looking for in styles.CSS and can’t seem to locate: 1. a “current” page navigation menu selection class, such as along the lines of:

  • Home
  • and 2. breadcrumbs such as along the lines of Home » About Us

    Was it included in this current style.css version or am I looking in the wrong place?

    Thanks!

    Vasterad

    There’s no “current” class and you need to add it by yourself to css.

    SebastianDangerfield

    Just saw the new update now includes “active page” for the menu nav. Many thanks!

    Vasterad

    Np. :P

    mart2012 Purchased

    Hey Vasterad! I’ve finally got to the stage of actually launching my website, but… images on some pages are overlapped for some reason. Tried all sorts of solutions but hit an absolute dead-end now. Any pointers as to why that is happening? I’ve googled this issue and quite bunch of results are pointing at isotope.js, i.e it loads up before images are finished loading and messes up the page as a result. Any ideas how to fix that? Thanks!

    Vasterad

    Could you provide a screenshot or something? It’s impossible to help without seeing an issue. :P

    Default-user
    mart2012 Purchased

    Hm… Weird, but seems to work after adding the following piece of code to line 317 of custom.js:

    $(window).load(function() {

    Will flush my browser cache to see if it actually helped.

    Btw, thanks a lot for your prompt response!:)

    Vasterad

    Sure thing. :P

    Great template. Worked great. My customer was happy!

    Vasterad

    Thanks. :)

    Hello Vasterad. Changing the background color was very easy following your package directions but, I can’t find where I can change the color of text hyperlinks from the default green (#72b626) to blue (#2db2ea)?

    Thanks in advance.

    Vasterad

    in basic.css :)

    Default-user

    Go it, made the changes. thank you.

    Vasterad

    Sure thing. :)

    Hi Vasterad,

    Hoping your summer has been fun!

    Has anyone here – or there – mentioned Twitter changing their API?

    Our tweets have vanished suddenly. I have already been in the twitter support room and it could take forever for an answer.

    I was hoping you have maybe heard of a code change in your travels.

    Thanks in advance so much!

    Mila

    PS – Crap – apparently it has changed. Do you know how this effects your code? If you can post a revision, we would all be eternally grateful. https://dev.twitter.com/blog/api-v1-is-retired

    Not sure how these new display requirements effect us: https://dev.twitter.com/terms/display-requirements
    Vasterad

    Please run fresh package on your server for test. Currently I cannot reply because I don’t have access to my PC. :P

    milaminute

    Good idea. I will try tomorrow. If it doesn’t work, I’ll email you the two files and see if your magic eyes can see what I did wrong. Happy Thursday. :grin:

    mrgubu Purchased

    I have an issue with non-english characters (spanish in my case). Even if I change the meta Content-Type to ‘charset=ISO-8859-1’ , the template shows extrange characters (the typical rhombus with a ? inside) instead the right ones. How I can solve this issue? Thanks

    Vasterad

    It’s probably because of wrong unicode in your text editor. Try to use Notepad++

    shabsta Purchased

    Please explain “Please run fresh package on your server for test”

    Also getting complaints about the API

    Vasterad

    It’s because you don’t know how to cofgirue app in Twitter mu deal customers. :) After putting keys in the Twitter.php you should wait a moment. Of course be sure your hosting has PHP.

    Default-user
    shabsta Purchased

    Hi Vasterad,

    Thanks for the update. I have downloaded the latest zip of the theme and uploaded twitter.php, made the changes as per the instructions, and provided all the twitter details.

    Updated code on home page to test and still no joy.

    Are there any other files dependant on this to work which may have also been updated?

    Vasterad

    Hi, sorry for last comment. It was written on smartphone and was a bit undreadable. :) Regarding Twitter, please find this line in twitter.php and set as “false”. Let me know if this helps.

    'use_whitelist' => true // If you want to only allow some requests to use this script. 
    listek29 Purchased

    Hi, i also have problem with new twitter API. I did all of it:

    “Open twitter.php and you’ll see required fields.

    'oauth_access_token' => 'token-here',
    'oauth_access_token_secret' => 'token-here',
    'consumer_key' => 'token-here',
    'consumer_secret' => 'token-here',

    Then change one line of code in HTML where Twitter is placed on:

    $.getJSON('twitter.php?url='+encodeURIComponent('statuses/user_timeline.json?screen_name=Vasterad&count=1'), function(tweets){

    but it still does not work. Please help me…

    Vasterad

    Please read documentation first, you need to authorize your domain in Twitter app…

    Default-user
    listek29 Purchased

    Ok! I read your all documentation… and i did this:

    Step 1: Created an application on https://dev.twitter.com/ Website: http://www.example.com/test Callback URL: http://www.example.com/test/

    Step 2: I generated: Consumer key Consumer secret Access token Access token secret

    Step 3: I opened twitter.php and pasted all (Consumer key, Consumer secret, Access token, Access token secret).

    Step 4: I changed line in HTML code where Twitter is placed on.

    and nothing happened… what else should i do? How can i authorize my domain?

    Hi listek29, we’re in the same boat. Will try again tomorrow and weekend and compare notes. The twitter support rooms are hilarious, everyone is so mad at twitter!

    Here are two discussion links that have been (sort of) helpful. We’re posting as AZOMITE.

    https://dev.twitter.com/discussions/18496 https://dev.twitter.com/discussions/11564

    Worst case scenario (really worst) is to use a modified “dark” widget – that looks sort of okay with Centum, but not nearly as nice as Vasterad’s work.

    http://azomite.com/index_test2.html

    Hi Vasterad,

    congratulation for this greate Theme. But i have now the same problem as milaminute and listek29.

    I´ve registrated the domain, i´ve created the token and my provider supports php. But it´s doesnt work :o(

    What can we do?

    listek29 Purchased

    Hi milaminute, I think we are doing something wrong because everything works fine on live demo preview. I wrote to Vasterad what I do step by step. Maybe give us some advice.

    I’ll make a clear guide with screenshots this weekend. Maybe that’ll help you to run Twitter widget with 1.1 API. :)

    Hi Vasterad,

    thank you for you help. One last question. It´s possible that the Flickr Picture of the stream in the footer can open in a new windows?

    Best regards Mike

    Vasterad

    Hi, unfortunately not because widget is generated automatically by Flickr and cannot be “controlled”. :P

    listek29 Purchased

    Vasterad thank you for help, i’ll wait for guide.

    Vasterad

    Sure, please give me 2/3 days to provide guide that I promised. I’ll post comment with link here. :)

    Default-user
    listek29 Purchased

    Ok, no problem! :)

    Thanks listek and Vasterad too :). I noticed that the php page has a line that says // We’ll get the URL from $_GET[]. Make sure the url is url encoded, for example encodeURIComponent(‘statuses/user_timeline.json?screen_name=MikeRogers0&count=10&include_rts=false&exclude_replies=true’)

    Are we supposed to add the url anywhere else besides the account name space in the getJSON html footer ‘widget’ area?

    And who is Mike Rogers anyway? (j/k)

    Thanks for your help. Twitter has made this hard for everybody….

    Vasterad

    Instead of “MikeRogers” should be your twitter nickname. Seriously, I don’t get how do you can’t run this widget. :D

    milaminute

    No – just kidding about Mike. I have done everything both you and twitter said.

    listek29 – when you click on the html link that you put on the page (with your account name) do you get an error that says” URL not authorized” also?

    Like this:

    http://www.azomite.com/twitter.php?url=statuses/user_timeline.json?screen_name=AZOMITE&count=1
    Vasterad

    Did you add domain on ”@Anywhere domains” page?

    milaminute

    Yes. And thanks for showing me how…

    Vasterad

    Hey, check your mailbox. Looks like we’ve found solution. :P

    Just to add my comment regarding the Twitter issues.

    Within Twitter.php , I had to change the Whitelist setting to False ; this then resolved the URL not authorized problem. Have I missed something? What else would I need to edit if Whitelist was set to True?

    Vasterad

    Damn, you’re right! Whitelist need to be set as false!

    Wait, wait, what’s up with the whitelist??? Hell’s bells. Will give it a shot tomorrow. I noticed this and thought the “GET” wasn’t Getting.

    So where exactly does “False” need to be input?

    $url = $_GET[‘url’]; if($config[‘use_whitelist’] && !isset($whitelist[$url])){ die(‘URL is not authorised’);

    :ohrly:

    Vasterad

    Check your mailbox.

    'use_whitelist' => false // If you want to only allow some requests to use this script. 

    I’ll update all themes and make clear guide how to run Twitter widget with 1.1 API in the evening. :)

    milaminute, I’ll show you my upcoming release as you’re regular customer and would be nice to hear your feedback. Reply me via email. :P

    milaminute

    WHoo! Found it! http://azomite.com/default1.html

    Thank you and johnnytoxic too!

    listek29 Purchased

    Hi, Whitelist changed and everything started to work! Thanks milaminute, johnnytoxic and Vasterad for our conversation. :)

    Vasterad

    No problem. :P

    by
    by
    by
    by
    by
    by