1098 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
JBDWM Purchased

Hi

In IE7 & IE8 I get the following error:

Revolution Slider Error: You have some jquery.js library include that comes after the revolution files js include. This includes make eliminates the revolution slider libraries, and make it not work.

To fix it you can: 1. In the Slider Settings -> Troubleshooting set option: Put JS Includes To Body option to true. 2. Find the double jquery.js include and remove it.

It works fine on IE9

I have followed the advice in the error message but still get the error.

Any ideas to fix this appreciated.

Best regards

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I am also getting this error message on IE8 and would appreciate any advice on how to fix this. I have already emailed support and got this answer:

‘Can you make sure you added all the images correctly, that all the paths are correct and you did not make a mistake when adding HTML code? Check for example for tags that were not closed. IE is really picky when it comes to correct coding.’

I’m not aware of any bad html or incorrectly added images since the images show on other browsers.

Hope you help.

Kind regards

purethemes

Hi, I’ll upload tomorrow update with latest RevolutionSlider, I hope it will fix that issue, but from my experience in many cases the problem with IE was caused by some slides transitions. Try to switch everything to simple “fade” and see if that help, if yes, you’ll need to check which one is causing the problem

Default-user

See response from JBDWN below – by removing two of the commas from one of the .js files, the issue has now been resolved.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
JBDWM Purchased

Hi Joan

I think I have found the issue and it is explained here:

http://www.nutt.net/2008/07/21/javascript-error-expected-identifier-string-or-number-in-ie/

I think the error is in the file:

themes/Centum/revslider/js/rs-plugin/js/jquery.themepunch.revolution.min.js

If you look on lines 2827 & 2833 there is a comma after the value as described in the article linked above. I removed the commas and it seems to be working better.

Could you please let me know if the above works for you, as I’m not testing on a native IE8, I’m using IE9 with the developer tools set to IE8.

Best regards

purethemes

I also don’t have native IE8, but it seems to work, I’ll check if that’s fixed in the latest update, if no, I’ll let know the devs of Revo. Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, I want to buy your theme, but first i would like to ask you a couple of questions:

1) how does the slider work with the WPML plugin, with different languages. Is it possible to customized the captions and pictures for each language? 2) Is it possible to establish a simple text page as a homepage, below the slider?

thanks. c

purethemes

Hi

ad1) I’ll upload tomorrow update with full support for WPML, so it will be working.

ad2) Sure, that’s not a problem :)

cali75

Thanks! =) So, is it now ready this update version?

purethemes

Unfortunately still waiting for review, I’ll post info about update when it will be available. Thanks!

cali75

Ok. i’ll be expecting it. Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

@JBDWM – THANK YOU so much – I have removed the commas and it is now working. Really appreciate your help.

Kind regards Joan

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
MarkUBiz Purchased

Hi there, We are working on a website that has a lot of portfolio items. Right now the portfolio limit is set to 16, but showing 20. We would like to be able to display all items, which is about 70.

We have tried to edit this code in the theme-options.php file: array(‘label’=> ‘3’,’value’=> ‘3’), array(‘label’=> ‘4’,’value’=> ‘4’), array(‘label’=> ‘5’,’value’=> ‘5’), array(‘label’=> ‘6’,’value’=> ‘6’), array(‘label’=> ‘7’,’value’=> ‘7’), array(‘label’=> ‘8’,’value’=> ‘8’), array(‘label’=> ‘9’,’value’=> ‘9’), array(‘label’=> ‘10’,’value’=> ‘10’), array(‘label’=> ‘11’,’value’=> ‘11’), array(‘label’=> ‘12’,’value’=> ‘12’), array(‘label’=> ‘13’,’value’=> ‘13’), array(‘label’=> ‘14’,’value’=> ‘14’), array(‘label’=> ‘15’,’value’=> ‘15’), array(‘label’=> ‘16’,’value’=> ‘16’)

When we add more arrays they do no show up as options in the theme options- portfolio section (not shown above).

Can you please help? What are we missing?

Here is a link to the portfolio on the website: http://markubizwebsite03.com/portfolio/

Thank you in advance for the direction.

purethemes

Are you sure you’ve added it correctly and in correct line (should be around 991)? Also, theme options page is cached so it sometimes need to be refreshed at least two times to display new settings.

Default-user
MarkUBiz Purchased

I did edit it and it did not show up in theme options. We found a way to show a set number of items by editing the Portfolio Template page. That is working well. Thank you for the quick response.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
hwinks Purchased

Hi, I was looking to display full posts instead of excerpts and made this change per a previous comment:

Settings -> Reading -> Full text affects only RSS feed. To show full content please edit file loop.php and replace in line 168 the_excerpt() with the_content()

When I go to the posts page it displays the full posts, but when I access posts through a category link they still display as excerpts. How do I make all categories display as full posts?

Also, though they’re displaying as full posts, each still has the Continue Reading ? text at the bottom of the post. How do I remove that?

Thanks!

purethemes

Hi

You have to make the same change in archive.php, and the Continue button is just in the next line, it starts with a class=”post-entry”

Default-user
hwinks Purchased

Thank you! Now that I’ve done that, how do I make the posts in the archive display the same way as they do on the posts page? Right now the posts page full content displays properly with spacing and the archives displays as the full post, but all of the text runs together into one paragraph instead of with spacing, etc.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
ephelan Purchased

Great theme support! <3

purethemes

Thank you :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
trenchard Purchased

I found a defect in the functions.php file for custom sidebars. The sidebar function uses <h5> for widget titles, but the default sidebars use <h4>. These need to be exactly the same.

purethemes

Good catch, thanks!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

Hi, when is the latest update going to be released with easy WooCommerce integration?

purethemes

Hi, it’s waiting in the queue for review, you can take a look http://centum.purethemes.wpengine.com/shop/ ;)

Lamcreative

Brilliant, Thanks :)

  • Elite Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred between 200 and 499 users
  • Exclusive Author
  • Microlancer Beta Tester
  • Author had a Free File of the Month
+2 more

Centum 2.0 is available to download!

Changelog:
Added:
- new way of managing galleries in post and portfolio items
- WooCommerce 2.0
- full WPML support

Fixed:
- isotope bug on Chrome
- bug with centered video post 
- shortcodes now work in sidebars
- testimonials carousel updated
- better aligning with [recent_pf] shortcode - now with columns attribute
- RevolutionSlider updated
- and some more small fixes
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
KBothe Purchased

Will Centum 2.0 be an automatic update? Also, I’m having some issues – unable to make pages private (will only allow public); Add Media button not working; under Appearance, none of the selected options are appearing, eg Logo Top Margin. Have tried all of these in Firefox and Chrome in both Mac and Windows environment.

purethemes

You’re probably running version 1.3 or earlier if you have this problems. Please download theme again and re-install, or fill the form in Theme Options – Updates tab (if it’s there, depends on the version you have) for automatic update.

Default-user
KBothe Purchased

Thanks, all seems to be working OK now that I am running version 2.0

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

How do you get the client images to scroll across?

purethemes

It’s not possible right now, it’s just a static list, but we’ll try to add ‘carousel’ for this on next release.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Canada
  • Has been a member for 4-5 years
zenji Purchased

Just want to thank you for making this theme work with Woocommerce. !:)

Cheers -Mike

purethemes

Thanks! :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I need some help. I don’t know why, but every time I try to change the overlay color (as described in the manual), it doesnt work.

Is there some other option that may block this change from being made?

Thanks in advance.

purethemes

Hi

please open a private ticket on my support forum http://purethemes.ticksy.com/ with login details to your wp-admin, I’ll check what’s wrong.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

hi i can’t seem to embed video from youtube in my pages. it just comes up as text even with shortcode parenthesis.

also i want to change the link to the main logo (it currently goes to the blog, not the homepage).

purethemes

Hi, the logo link is generated via “home_url();” function, so if your front page is set to static, there’s no way it could link to other page. As for the embeding youtube, I don’t have any problem with this, you can open a private ticket on my support forum http://purethemes.ticksy.com/ with login details to your wp-admin, I’ll check what’s wrong.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
flc707 Purchased

Hi,Thanks for update, but some issue. After updating the theme i create new portfolio (with new way) – it looks in different stile now instead i have already 1) It use to be fancy box, when i click on a foto in slider – now when i click it opening on another page (with white phone) 2) In my theme i reduce size of slider in portfolio (just changed in single-portfolio.php

Slider  
  div class="eleven columns" .

(instead sixteen), but now when i create a new portfolio slider is full page( sixteen columns) Where i can change it?

purethemes

Hi, sorry, I think I mismatched some code during update, I’ll post update ASAP.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

Hi since updating im getting a lot of error messages and plugin conflicts. ive just udpated a plugin and im getting this error message

http://awesomescreenshot.com/0fd11nsw5d

also wp ReCAPTCHA is not working. comes up with mulitple error messages.

purethemes

This error is connected with class that checks if there’s new version of theme available, it seems there some problem with Envato API right now, sorry for this. You can delete your API details from Theme Options – Updates and it should disappear.

Lamcreative

Done, thanks.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

Hi Ive sent you a private email but I also have another issue (besides there been issues with the shortcodes throwing the footer off center) There is an issue with the Widgets. I created new sidebars to display various WooCommerce widgets the items just randomly disappear from the widgets area without warning? you have a quick fix for this?

purethemes

Hi

please open a private ticket on my support forum http://purethemes.ticksy.com/ with login details and URL to your wp-admin, I’ll check what’s wrong. Would be helpful if you count describe which widgets and when does it happen.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Dear Purethemes,

Thank you for creating this great theme.

Though i cannot make the thumbnails images work on my website. I added the images the normal way this works on a normal wordpress theme though it doenst work on Centum….

Could u please help me?

http://www.cakepopsmaken.nl

Thank you very much!

Kind regards,

Bram Louwers

purethemes

Hi

please open a private ticket on my support forum http://purethemes.ticksy.com/ with login details to your wp-admin, I’ll check what’s wrong.

by
by
by
by
by
by