66 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, after updating to the latest version of the revolution slider the following message shows on all pages in admin panel:

“Please activate your copy of the Revolution Slider to receive automatic updates & get premium support”

Is there anyway I can get rid of it? (except buying it separately of course)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • France
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

What about the “comingsoon page” ? It’s not working …

T20
T20 Author

Hi,

Just put true date in custom.js and it’s working: date: “31 December 2014 23:59:59”

Regards, T20

Abou_Soumaya

Sure.. sorry for that.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
hamidrkh Purchased

I’ve modified homepage and everything is fine in my localhost. but when I upload it to my web host, some parts are invisible. I can make them visible by removing >> style=”opacity:0;” << of each item.

Path to my theme: http://2nate.com/fa

Whats the problem and how can I solve it? Thanks

T20
T20 Author

Hi Hamid,

Thanks for your purchase, It seems your host does problem with twitter api 1.1 widget. Your error:

tweet.js: Twitter Error: "Sorry, that page does not exist", Error Code #34
Uncaught TypeError: Cannot read property 'statuses' of null 

Please fix your host problem (apt-get install php5-curl) Or remove twitter widget and twitter script from your site.

Also you can use direct twitter widget from here: https://twitter.com/settings/widgets create widget and paste new code where you want show it.

Cheers, T20

Default-user
hamidrkh Purchased

Thanks Behzad… I wish I could rank you with 10 stars instead of 5 :)

Sale Now Ham Mobarak ;)

T20
T20 Author

Thanks dude :sunglasses: happy new year! :bigwink:

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

After the new update I’m unable to change my header and highlight color? On the top of the pages it stays the default Aqua color, and I’m attempting to change it back to orange.

Not sure what the problem might be? Custom color is on.

T20
T20 Author

Hi,

Please contact with wp version author: http://themeforest.net/item/colangine-creative-flat-wordpress-theme/6022530

Regards, T20

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi, Your work is great! I need a help with the contact form, how can I change all those mensages, sending mensages,confirmation and erros mensages?

T20
T20 Author

Hi,

Thanks, Please edit “custom.js” and find/change contact messages. 8-)

Regards, T20

Default-user

Thanks! :D

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
noxdiurna Purchased

Hi. Appreciated your theme and decided to buy a copy. but as some have manifested, I am having difficulties to get the index page running correctly. Please help.

T20
T20 Author

Hi,

Thanks, Whats problem ?!

Cheers,
T20

Default-user
noxdiurna Purchased

The footer and header not displaying the contents as it should. (www.reeltech.fr/new/)

Default-user
noxdiurna Purchased

I believe it’s the same issue that has been raised by others including ng102.

T20
T20 Author

It seems your host does problem with twitter api 1.1 widget. Your error:

tweet.js: Twitter Error: "Sorry, that page does not exist", Error Code #34
Uncaught TypeError: Cannot read property 'statuses' of null 

Please fix your host problem (apt-get install php5-curl) Or remove twitter widget and twitter script from your site/ footer.

Also you can use direct twitter widget from here: https://twitter.com/settings/widgets create widget and paste new code where you want show it.

Cheers, T20

Default-user
noxdiurna Purchased

I simply had to login to my twitter account (that already was activated for embedding) on the custom.js and it is up and running. Thank you for your support!

Default-user
noxdiurna Purchased

Came back for some more support. I am trying to align 4 big buttons on a page with sidebar. But the first seems to be a little off. Of course, I wish to solve the problem without making fundamental changes on CSS which probably will alter the entire site.

www.reeltech.fr/new/compact.html

Thank you in advance for the help.

T20
T20 Author

Hi,

Add class “alpha” to first parent button and for last button add “omega” 8-)

Cheers, T20

Default-user
noxdiurna Purchased

Thank you so much for your prompt support. I just tried your solution and it gets “a bit” better but the distance between Button 1 and 2 is still larger than that among others.

T20
T20 Author

:grin: Please check first button should be “alpha”, and also please add below code in style.css after last line:

.btn {display: block !important}

Regards, T20

Default-user
noxdiurna Purchased

Fixed it. God bless you. Thank you so much.

Default-user

One small remark on the progression bar short codes. Apparently it animates when loading the page even if it is not on the viewable surface on the screen, making the animation obsolete unless it is placed at the top of the page. BTW, thank you so much for your support. Not regretting a penny spent buying your theme.

T20
T20 Author

HI,

This month i’m a little busy on my new project, but i’ll update template and fix issues first of next month. 8-)

Cheers, T20

Default-user

No problem. The issue is not critical so it won’t delay me much for launch.

by
by
by
by
by
by