Discussion on Concept: Responsive Drupal 7 Premium Theme

49 comments found

Hello,

Is there a way to show submenus on Hover and not by clicking on the link ?

Thanks, Best regards.

themebiotic

Hi corazon24, Thank you for purchasing the theme. Sub-menus are already active in the hover on the Main menu. However, this feature is inactive if the resolution is lower than 767px. This is basically a bootstrap behavior.

hbiram Purchased

Hi Is there a video that shows you how to install from the very beginning? Would be very helpful to me cheers

Default-user
hbiram Purchased

Im currently stack at the instruction where you upload

1. Upload Distro folder into your “web server” root directory ( e.g. Installation methods > Manuel installation > Upload the folder)

I tried following the video you have up I dont know if its because I am using a PC

Where is the Distro file in the folder also where is the root directory? I do not have root in public_html in FTP

Simple instruction would be helpful for me this is my site at the moment samaritanhealth.com.au

themebiotic

Hi hbiram, Looks like you can complete the installation. If you have a problem please contact me via e-mail. Thank you.

Default-user
hbiram Purchased

what is your email My email is hbiram@gmail.com

Hi, when I load the header background from managing drupal, after a while this is cleared and get this error: (Notice: Trying to get property of non-object en include() (line 160 the /public_html/sites/all/themes/concept/plugins/tb-appearance/tb-appearance-theme-settings-css.inc).) also the “Open Sans” font do not load from the administrator. Help

themebiotic

Hi, Please contact me via mail.

Good day! Tried to install the theme and get the same look as you have on the demo site, but does not work. What i need to do to have the appearance of the content, as you?

themebiotic

Hello moonfan99,

Please contact me via email with your purchase code. I will send you the necessary files and instructions.

Thank you.

o4tuna Purchased

I installed using the installation profile, and am now seeing the following error messages on the admin >> reports >> status page:

Notice: Undefined index: name in system_requirements() (line 34 of /home/sitename/public_html/modules/system/system.install). Notice: Undefined index: name in system_requirements() (line 36 of /home/sitename/public_html/modules/system/system.install).


Please let me know how to make these error messages go away.

themebiotic

Hi o4tuna,
Thank you for purchasing the theme.
I’m checking now the issue. I can prepare an update. Please send me a mail.
Thank you.

I have sent several support requests, but no replies for several days.

All i need is to be able to install the full demo, OR how to make the slides I have created appear on the home page. I feel like I have tried everything, but it keeps telling me I have to “look at taxonomy”. See the message here: http://www.millcreek-insurance.com/

thanks for any help you can give me.

themebiotic

Hi Liam, Thank you for purchasing the theme.
I already send an e-mail on 15/08/2014 17:03 EEST.
Please be sure to check your spam folder.
Thank you.

liamscanlan

Thank you, Themebiotic. Your original reply did indeed go into my gmail spam folder. I followed your instructions, and it solved the problem. Thanks again! Liam

themebiotic

For any further questions or concerns do not hesitate to contact me back.
I would be glad to assist you.

They there. I purchased this theme and I’m trying to access the actual demo files in order to simply modify the text from it.

How would I go about doing that? Please let me know. Rich

themebiotic

Hi Rich,
Thank you for purchasing the theme.
Would you please send me an email. I’ll send you the latest updates and demo content.
Thank you.

Hi Themebiotic,

I’m having troubles changing background settings and uploading custom image : “Path and Uploader can be defined at the same time. Please note that you can use only one”. Where can I first check ? Message is not inside template.php nor theme-settings.php.

Gautier

themebiotic

The same error applies to all regions. you have two options to set Custom Background

  • You can define the direct image path. ( Path to custom [region name] field )
  • You can upload custom image with uploader ( Custom image field)

If you use both of them at the same time that will cause an error.

Default-user

Sorry to bother again, I’ve a problem with the display of 940×350 images shown on page, those portfolio images that are thenafter displayed through colorbox on a click. I see only a couple of px of those images on screen : see http://www.ape-roland-deret.fr/node/27 for example. Did I miss sthg to fix the height of this slideshow ?

themebiotic

Hi Gautier,

It could be related to the browser. Which browser did you use? Please contact me by e-mail. Let’s see what we can do.

I purchased the theme a few weeks ago, but I am having difficulty recreating the demo (especially the slide areas). I cannot seem to get either slide display working. Please let me know what to do.

themebiotic

Hey sjcomputersolutionsja,

Demo content has been created on the root URL like http://yourdomain.com
if your demo is running under a sub-folder like http://localhost/subfolder, That will cause an error in the file path.
You will need to manually adjust the image path according to sub-folder directory.

Default-user

Did that. Didn’t work. Emailing you again.

themebiotic

I’m checking the issue now.

by
by
by
by
by
by