125 comments found

Does Co-Porlio also have the layer slider of Phoenix ? The combination of those two would be the most brilliant thing I’ve seen

GoodLayers

Hi,

Thanks for interest :)

BTW , we didn’t integrated in Coporlio. It only have in Phoenix.

brsmith Purchased

Hi, I just purchased your theme and for some reason the navigation is stacking vertically as well as the footer.. Am I missing, or doing something wrong? Thanks!

GoodLayers

Did you assign the menu location yet? Please read how to set up menu in the document we provided ;)

After download the package from themeforest. Extract it. Then you will see the folder ‘document’ Open the file ‘index.html’ with your browser.

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi,

First of all, it’s a great theme :D and what i saw from the video that it’s very easy to customize :)

I’m really interested to buying this theme, but i have some pre-buying questions:

- Is it possible to change the position of the logo ? - Is it possible to use a custom background ? - Also, is it possible to change the footer background color ?

Cheers :)

GoodLayers

Hi,

First, Thanks for interest :)

1.) yes, left center or right

2.) Yep, sure

3.) Yes, it is

Hello. Nothing updates when i make changes in the admin panel, colors, fonts, align menu right/left, or codes in the editor. If I open the page in another browser or if I tjeck the page on another computer it works only once,I tried using different browsers, domains and computers, but it’s the same problem. Just restarted my computer, didn’t help. I can’t see any changes until many hours later or the next day. I’m not having the same problems with the good space theme.

Hope you can help me out. Thanks

GoodLayers

Hi,

Can you please try to disable all plugin and try again..?

if still no luck, Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

Hi!

On a password protected page, only the standard blog content is hidden. My Coporlio blog content, added in Page Options further down, is shown no matter passoword protection or not!

Please advise!

Best Per

GoodLayers

Hi,

please go to page.php on line about 69. you will see this

            if(!empty($gdl_page_xml)  ){
change it to

            if(!empty($gdl_page_xml) && !post_password_required() ){

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user

I’m sorry, but the registration process with your support forum is not working.

You helped me password protect the blog content – great!

The widgets are not protected however. Can I fix this in page.php as well?

Kind regards Per

GoodLayers

Hi,

Well Sorry but I don’t think this can be covered in widget area :/

Normally it’s only in content area….

About the forum, can you send your purchased license to ‘support@goodlayers.com’ please? We will register for you directly. (please state your TF username in email too)

Thanks! :)

i notice that when i view the demo on android, the text that appears on each slide doesn’t show…is this a bug?

i also notice that when i view the demo on ipad, on the video slide, the lightbox pops up, but when i click play, it doesn’t play, but rather the next slide image pops up…is this a bug?

GoodLayers

Hi,

1.) nope, we cut that on purpose because the slider will be very small on phone and it will look not really good with caption…

2.) ah, this seems to be bug on the plugin we’re using. We will let them know soon. but actually it can be played but need to move up/down a bit.

Thanks for interest :)

Hi! How do I change the display time for testimonials on the home?

thanks, alex

GoodLayers

Can you please post this on the support forum?

Our supporter will help you out for this :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user

Where I find the “Purchase codes”?

Where I find the “Purchase codes”?

GoodLayers

see here > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

click on 1.) get your purchase code.

i notice that when i upload certain background images, it doesn’t tile the image, can you help me with this please?

GoodLayers

Hm,, not sure what you meant? do you need it to repeated ???

Default-user

it stretches the background out. so when i look at the background and how its supposed to look not on the site it looks good. but when i upload the background via the uploader its stretched out and pixelated

GoodLayers

please go to style.css on line about 147. try this instead

div.gdl-custom-full-background{ position: fixed; top: 0%; left: 0%; width: 100%; height: 100%; z-index: -1; }

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

i notice that when i upload certain background images, it doesn’t tile the image, can you help me with this please?

Any idea why the Twitter widget isn’t working (not on my site at http://gregverdino.com) but not on any of your demos either. Are other people having this same problem? Any idea on a fix? I’ve removed and re-activated the widget, even tried a different Twitter plugin but nothing seems to work. Is this a Twitter API problem? A theme issue? Something else? Thanks.

GoodLayers

Hi,

Yes, Twitter API just changed. We will put the update soon. BTW you can follow this in the mean time > http://support.goodlayers.com/fix-twitter-feed-not-showing/

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Re Twitter feed fix. I can’t even find the include/... php file that the fix sheet references. Probably user error but I’ve looked and can’t tell where I’m meant to find it – it’s definitely not showing in the list of php files in the editor, or in the php files for editable plug ins. Should I be looking for it somewhere else?

How long before you will have a proper update available to fix this?

Thanks.

GoodLayers

Hi,

The proper update launched already :)

BTW , to access file manually, need to be done via ftp method. It is in ‘wp-content/themes/coporlio/include/plugin/custom-widget/twitter-widget.php’

Thanks

Livia329 Purchased

Great theme!

One issue so far, I set the logo to be centered but it left aligns instead. Any ideaS?

GoodLayers

Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

andybot Purchased

4th Blog View Please!!

Co-Porlio is a truly great theme, but I am upset for a feature … I noticed that in Phoenix Theme there is a blog view similar to portfolio view in the page editor.

I need to restyle a blog with a lot of posts and I wanted to use the portfolio-like view on the home page to have a beautiful grid list.

Please, give us this option for the blog posts … :crying:

GoodLayers

Hi andybot,

I’m really appreciated that you chose our template :)

BTW , please understand that each template has it own style and feature that’s unique from each others. We really can’t implement all the same feature in all template :(

I’m really sorry that you found the useful feature in another one but please understand this point as well :(

Regards,

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user
andybot Purchased

Thanks for the answer … I hope that is a chance for a hand-made customization in the theme files and I’ve submitted this question in the forum.

I understand your point, and your work as well.

Hello,

Great theme, been building a site with it for the last few days, and love how easy it is to edit.

Quick questions. Is there an easy way to have the content background color one color, and the page background color another (or an image)?

Meaning where the content is (columns, sidebar, blog, etc) white and the outer edge of the content as the “background” color or image. Similar to this comment box being white, and the rest of the page being grey.

Thank you, Eric

GoodLayers

Really sorry but the theme doesn’t support that way :/

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

i have made several attempts to login to your website directly and its not allowing me. am i missing something? i even looked through your faq! please help!

when building a page, i see there is an option to Add Item>Blog to show your blog posts. is there a way to Add Item>Page to show certain pages? i tried that option but i’m very unclear as to what its doing b/c its not adding a list of pages….?

GoodLayers

Hi,

We don’t have page item to show a certain page…. Just put content in content editor in page… If you meant to show page in list as blog list, it doesn’t support that way….

about the forum. http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Hope this help :)

In IE7 the dropdown menu goes behind the other elements on the page. Do you have a fix for this? Please let me know.

In IE7 the dropdown menu goes behind the other elements on the page. Do you have a fix for this? Please let me know. I signed in as wrong user above. I have purchased this theme and need a fix for the IE7 menu bug.

Thanks,

John

GoodLayers

please try replacing the stylesheet/ie7-style.css file with this new one.

http://d.pr/f/4S7a

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Hi, I would like to now if it’is possible to have in the homepage some blog articles formatted like in the blog pages (images+ text and not only text like in your preview) thanks

GoodLayers

Yes, sure. You can set any pages as homepage ;)

Thanks for interest :)

by
by
by
by
by
by