384 comments found

pisca Purchased

Done!

thanks so much

carn21 Purchased

Hi, great template! I found a few issues I hope you can help me with.

1. When a video plays in the ajax content area, it doesn’t stop when you click the “x” to get out of the content area. The video continues to play.

2. Images or videos in the ajax content area flash several times when they first load.

3. How can I turn off the portfolio images fading in on the homepage?

Thanks.

M-Theme

Hi, thanks for your response.

1). Yes, the video can’t stop if you only close the content, the ajax just can get content, but can’t control the video. As coraline is a theme was build 3 years ago, so I don’t plan to add more feature for it.

2). I’m not sure what’s your mean about it, could you please send me the url of the page, I will check it.

3). Please show me the page url.

Default-user
carn21 Purchased

Here’s the link: http://www.carneymedia.com/

M-Theme

Hi.

1). I have tested it on your site, but I can’t see the issue you said, what’s your mean “the ajax content area flash several times when they first load.”? I can only see the content showed after you you clicked.

2). Please use the custom css:

.post-thumb-hover .overlay { display: none; }
carn21 Purchased

Almost forgot, one more thing. When the ajax content area opens, its a bit jerky. How can that be smoother?

M-Theme

Sorry, as I said on your another comment, the theme is an old one, I don’t plan to add more feature on it. As the question you asked need to change all of the old JS of ajax content.

Hey! I’ve been using this theme for about a year now, I love it :) I updated it when the release was out.

I’m having an issue with the home page portfolio not showing certain posts when I use the filter, they show up in the actual portfolio page filters though. An example :

www.amybaldwin.co.uk – Click on Traditional Skills and nothing shows. http://amybaldwin.co.uk/?page_id=6 – Click on Traditional Skills and the posts show.

Any ideas why it is doing it? I checked all settings and seems fine, I even went so far as to delete the category (formely known as draughtmanship) and created a new one, I also deleted the posts in that old category and re-did the portfolios.

If you could assist me I’d appreciate it.

Thanks, Amy

M-Theme

Hi, sorry the later reply as I was sick for days. I have checked the issue as you said, but it’s working. If you still have issue, please let me konw.

by
by
by
by
by
by