7474 comments found

Still no answer on how to make sound file loop…

ThemeGoods

Sorry It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers. Generally speaking, if it’s not in the demo then it’s not in the theme.

rondij Purchased

Hello – i am still having issues with css file. I updated it yesterday with minor changes – .nav .subnav margin to lower the menu items. This displayed fine – today the theme is reading the default settings from somewhere. I just checked the file on the server and it has my edits saved. Any thoughts? When i pull up my site using Firebug it also shows the default settings.

ThemeGoods

Please try to clear your browser cache.

if I purchase Artemus and install the theme will it be easier to transfer my galleries or will I have to remake the galleries like I had to do from Kin to Core?

ThemeGoods

It should be easier to transfer content from Core to Artemis than Kin to Core ;)

Hi, I would like to Use Advanced Custom Fields with a template similar to the “Sample Page”. Which php file should I clone?

ThemeGoods

It’s page.php file.

mrtso Purchased

I did not understand your reply and I can’t seem to find a way to thread this comment to the previous discussion. You said “The blog image is fixed size (to the widest value possible) because you can’t have 800px image display on blog post. It will break overall layout and cause another issue instead.” This response does not help me. I already have 5 years of images at 800px, which now bleed into the sidebar. When I activate the twenty twelve theme for example, this doesn’t happen, because they are automatically resized. Is there a way to do this with the core theme?

Thanks

ThemeGoods

Provide URL of page which has issue please.

geo39 Purchased

Hi I use on my web site the JetPack plugin. This plugin display share icons like FB, G+, ....... Vhith your template i doesn’t work on page with galery but work fine on the other page. Do you now why ? Thanks Georges

ThemeGoods

Please check. There might be javascript conflict between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins

rondij Purchased

Hi – so I cleared the browser cache – still does not reflect the changes. I have logged via FTP multiple times to check that the changes are saved in the screen.css file and they are. I will give you two specific examples – I moved the margin for .nav .subnav to 45px to center it better with the logo and also changed the spacing on the footer and set to lowercase. It does not matter what machine or browser i check this on it is the same result – the site is still reading the default 26px for example on the menus. i have now idea where this is coming from. I have also tried reinstalling the theme – same result. Please help.

The one other issue i am having is homepage images do not show up in IE- they are standard jpegs all other site images display perfectly.  I love the theme but am frustrated per this css issue.  Thanks in advance.
ThemeGoods

If you edit any theme code then there might be issue from your modification and theme support is not included on such modification.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: Tweaky

Also, could you continue on previous thread instead of starting new one please. It’s really helps tracking our conversation and your issue.

Default-user
rondij Purchased

Sorry for starting a new thread.

I appreciate that answer but this is not an issue with my modification. I used Firebug to test the edits. These are very minor modifications. I made the edits and the theme responded perfectly for a day or two. It now all of sudden has reverted back to reading defaults on the css file which i have not touched since making the edits. When I open my site in firefox and check code with firebug for example it is displaying 26px .nav for example and i can assure you that is not what is in screen.css – I will say that i am using cloudfront CDN and am not sure how that interfaces with the files.

Default-user
rondij Purchased

Quick update – For anyone that may have a similar issue – it appears my specific problem is related to the CDN (Amazon Cloudfront) and W3cache – here are some links in case anyone else experiences these issues.

https://forums.aws.amazon.com/message.jspa?messageID=244425 http://richwp.com/wordpress-cdn-total-cache-amazon-cloudfront/

1. Why is it when I install the mailchimp plugin and activate it, the menu on the ios version of the site disappears?

2. Why do blog images bleed right over into the sidebar? Here is an example: http://www.jeremypenn.com/2012/11/mayan-parade-a-photographic-video-recap/

ThemeGoods

There are javascript conflict between theme’s script and plugin’s script.

Really sorry, I can’t support on all 3rd party plugins issue. Please try to read its documentation or contact plugin author.

kcrusher Purchased

@bollingerimages

Can you tell me which plugins you have installed and which plugin you’re trying to use a shortcode for?

Also, have you tried changing your permalinks to postname instead of the default?

Boophoto Purchased

Hello

I have a probleme with core. The homepage gallery in flow mode hide the menu. so i can’t ckick on it … what is the good size of image for homepage gallery ? on my imac 27” i don’t meet this problem, please help ! It’s not suppose to adapt at the size of the screen ?

Thanks !! Sabi

ThemeGoods

Provide URL of URL site please.

Default-user
Boophoto Purchased

boophographie.com

I really don’t understand ….please help me. the probleme happens on 13 and 15 inch…. Thanks :-)

ThemeGoods

I can’t view your site. Please disable maintenance mode.

I have a password protected ‘flow’ gallery set up – however when you typ√® in the password the following error shows….

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/58/10081558/html/wp-content/themes/core/header.php:12) in /home/content/58/10081558/html/wp-content/themes/core/templates/template-password.php on line 34

how do I fix this?

ThemeGoods

Could you send your Wordpress account and FTP detail please.

kcrusher Purchased

@flockpublicity

This is usually caused by a plugin conflict. Try disabling plugins and see if that fixes it, then reenable one by one until you find the culprit.

Also, it could be caused by a space in the very first line of your wp-config file.

wang62 Purchased

The same issue with the contact us not working is once again happening. We are not receiving any e-mails from the contact us page. Please help me resolve this immediately as we have already lost and are losing a huge amount of business due to this problem.

ThemeGoods

Provide URL of your contact page please.

Hi,

How can I change the transition speed on the flow gallery for auto?

Thanks, Dan

ThemeGoods

You have to edit javascript code in /js/jquery.ppflip.js

Just purchased today and I tried to upload and this is what it says

The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

Theme install failed.

@kcrusher… Thx again for replying/helping! Can you tell me which plugins you have installed and which plugin you’re trying to use a shortcode for? the plugins I’m trying to use shortcodes for are “contact form 7” and “slideshow”

Also, have you tried changing your permalinks to postname instead of the default? Not sure what this means.

Wrong link.. this is the page that the sidebar is not displaying on. http://bollingerimages.com/wordpress/?page_id=93

ThemeGoods

No, you DIDN’T select page with sidebar for page template. I view your site and it’s full width template.

Why don’t you try to read theme manual carefully? Most of your questions are basic usage of Wordpress and it’s NOT theme issue at all.

This is driving me batty. One minute the twitter feed in the side bar is working (on the only page that the sidebar works on) then the next minute it is gone! Why is this theme so buggy?

That does not explain why my twitter feed disappeared on contact sidebar and that no plugins work

Things that are not working 1.in iphone my site does not look like the template. The menu is a drop down box. The template for this theme displays properly. 2. The sidebar is acting up. It doesn’t display every widget that i put on there. Calendar seems to work fine and login but other widgets such as twitter or flicker do not. 3. with a gallery inserted in a post it doesnt display as a gallery 4. you can still copy or save any photo using an iphone

my site is www.vipmediastar.com

ThemeGoods

1. It works the same way as demo site you saw before purchased. Dropdown menu works better on small screen device.

2. So you can’t get sidebar display or? When you create a page did you select sidebar for the page?

3. How did you insert gallery to post? There is no theme gallery shortcode? did you use plugin?

4. Yes, it’s native browser feature, you can’t disable it.

by
by
by
by
by
by