7477 comments found

Hi, My homepage is not loading with the gallery that I specified on the Admin > Theme setting. It is displaying the 404 error page instead. I deleted my cache and still seeing this error. Any ideas?

Thanks

ThemeGoods

Please switch to default Wordpress permalink setting.

Default-user

I’m still getting the same error even after I switch to the default Wordpress permalink setting.

Default-user

Issue resolved now. Thanks! :-)

How can I show the names of media in a gallery when opened?

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user

I’m looking to add a title for each image from this gallery: http://ksteenson.com/available-paintings/

When an image is clicked on and opened, I’d like to have the image name/description shown.

ThemeGoods

Sorry It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers.

Inregards to the social icons that link to your vimeo,facebook & twitter is there anyway to add a youtube icon?

ThemeGoods

You have to add custom HTML to header.php

Default-user

would it be just a hyperlink image?

chx1115 Purchased

Hi,

This is a great theme, and I really like it. But I have one question for now:

Is there any way we can add a bar like the black one at the top of Live Preview pages? Because I think that looks really cool.

Thank you very much for your time.

Xiao

ThemeGoods

Sorry, it needs a custom modification. This type of customization is a bit more complex and is not covered under normal theme support.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: Tweaky

how can i remove the ‘Continue Reading’ link that shows up on the default blog page? i want the full posts to show.

thanks!

ThemeGoods

You have to edit PHP code in blog.php to change that.

Just purchased your theme and trying to figure things out. Not sure how you’re setting the ‘homepage’ flow gallery. Is the theme over-riding the wordpress->settings->reading default? How do you actually set the homepage for your theme? Next if you look at the homepage for my site http://kristakov.com/journal you’ll notice that the copyright message in the footer is not displaying properly, or more appropriately, the flow gallery isn’t because I have to tweak the CSS to get it to move down and not overlap the menu. If I don’t adjust it I can’t even use the menu. So far, I’m a little dismayed that I can’t even get the front page to render properly. I’m assuming you have a fix for this? I’ve also noticed that my column galleries with the exception of the thumbnail gallery don’t render properly either. So what exactly is going on here? I have to assume this has something to do with the pictures in the gallery? If not, this theme has a lot of problems.

ThemeGoods

Open Wordpress admin > Settings > Reading > Front page display select “Your latest posts”. Then you can setup homepage gallery using Core admin > Homepage.

Provide URL of your columns gallery page please.

How do I set the size of the post and page title font? The CSS has it set at 120px but if I change is in the screen.css file the page overwrites it in the CSS for each page and forces it to 120px. I want it to be 84px.

While I’m on the issue of fonts, the fonts panel in the ‘core’ admin panel is USELESS! There’s a small rectangle to manually set <h>tags, etc. but I can’t input anything there. Don’t even think the change in global font works. Nothing on that page makes any difference on the site.

Really need answers to this stuff. It’s slowing me down trying to figure out what’s wrong. Why am I having so many headaches with pieces of this theme?

ThemeGoods

Open Core admin > Font > Page Header Font Size.

Default-user

I would have done this if I could actually set the font size on the admin->font page. Trying to figure out how to upload a picture to this comment thread so you can see what I’m talking about. The input fields on this page are tiny rectangles (just an outline of a very tiny box) and I don’t get a cursor inside the box that let’s me input a value to save as a change.As

I can’t get the map shortcodes to work. I can see the map container but the map never appears. I’ve tried it using a copy of the shortcode provided off your example site and nothing works. There’s an awful lot stuff here that doesn’t appear to work. Please answer my questions so I can get on with things.

ThemeGoods

Hey man, try to respect author when you are asking for FREE support during holiday my friend.

This theme sold 7,700 times and there are demo site works fine. So I am very SURE it’s incorrect setting on your site. I want to help you solve the issue but you are rude and keep blaming others which is not help anyone.

May be you don’t know, but we are NOT obliged to give support – However, we always do it for the purchasers with the right attitude.

Default-user

Actually, the theme selling 7700 times was the reason I bought it. It’s a nice theme, I’ve just been having problems with it. I’m doing my best to work around issues without bothering you, but when it comes to obvious stuff not working I’m clueless (and I’m not dumb). Sorry for the irritation. As for attitude, when I spend $45 on software I typically would expect the vendor to back the product with support. At least initially. So back to the problem which still exists. I’ve used your contact page and the shortcode directly lifted from your example: [map width=”640” height=”300” lat=”13.782069” long=”100.48645” zoom=”2”] As you can see here: http://www.kristakov.com/journal/kristakov-contact-page/ I get no map when the page is rendered. Any ideas how to correct this?

Next question. I’ve turned on the social icons and music. As soon as I did the menu changed location. I had to reduce the menu items to try to level the social icons with the menu. The icon for the music doesn’t display the same as your example site. It doesn’t work either. I’ve loaded all three types of encodings for music and set it to autoplay. It doesn’t work. I’m really beginning to feel screwed with this purchase. almost everything I start to work with becomes more work trying to fix things. Can you please advise me as to how I can use the logo block as I have it and get the header stuff looking correct?? Are you really telling me that I have to have a logo that’s microscopic to get your css and templates to work nice together?

http://www.kristakov.com/journal

Lot’s of problems here. Please answer!

ThemeGoods

It’s because you install another 3rd party plugin which replace theme DEFAULT MUSIC ICON. PLEASE DISABLE ALL PLUGINS.

Also theme has standard size of 960px and your logo is very large so it pushes menu down. Reduce your logo width or menu items. There is NOT ENOUGH space.

I have tried to upload this file to wordpress, but I get this message:

Unpacking the package… Installing the theme… The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet. Theme install failed.

I tried to use winace, as suggested, but with the same results.

Update… I just uploaded the “core” zip folder instead of the entire zip folder and it worked.

I have everything working pretty well, and I love your template so far! I like how your menu is justified to the left. Mine is centered on the page, and if I shrink the page size, the menu items move down below my logo and get concealed beneath the homepage gallery images. I don’t see any settings in CORE in wordpress to change this, and I can’t find it anywhere else, either. I want my menu and logo to be positioned just as it is in the demo. Help please?

ThemeGoods

Which version of theme you use please? The menu by default is aligned to left next to main logo. If you didn’t change any CSS code.

Default-user

I just downloaded the file two days ago, so whatever version that you have on Themeforest.

reklu84 Purchased

Hello. I write because I have problems with the video of the index, I get that video cut apart and sometimes not let me go to the menu above for which everything turns black. Please I want a solution Thanks, Here I leave the link. http://enfoqueactivo.com/atienza

ThemeGoods

It’s standard way of every fullscreen theme works. Automatically adjust background video (cropped or zoom) to fit with user screen resolution otherwise it won’t call “fullscreen” theme

reklu84 Purchased

If you look at my explorer web is wrong. neither

Is there any way to add EXIF data to our photo? Now the only way to add caption to our photos is changing the “file name” in the media gallery. Caption, Alternative text or Description doesn’t work. Do you know if there is ax EXIF plugin that work with your theme? Thanks.

ThemeGoods

Sorry It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers.

Hello there, Thanks for the great theme, it’s been working perfect until I updated to wordpress 3.5. I also followed the instructions for updating to the most current theme as well. I am getting a jquery error when trying to advance the homepage gallery using the rotate option. See the screen cap here: http://screencast.com/t/3C3oySOZr

And the page it self here: http://www.anglocoutureline.com/

Thanks in advance!

ThemeGoods

The latest version of theme which fix issues on Wordpress 3.5 is available to download.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

However rotate gallery doesn’t support on WP 3.5 but I will look for the solution.

I can’t seem to find your support forum. I am not getting any e-mails send from my contact form in Core. I just realized this and I’m worried I have lots a lot of clients. My website is www.twinsatori.com/contact-us

Please help!!

ThemeGoods

Could you enable contact form so I can test please.

Also, the visual editor is not longer working for any of the pages/posts. I can only format in the text/html side of the dialogue box. Your help would be greatly appreciated.

ThemeGoods

The latest version of theme which fix issues on Wordpress 3.5 is available to download.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

Ugh, I just realized the Rotate Gallery is no longer rotating either. :(

ThemeGoods

Rotate gallery doesn’t support on WP 3.5 but I will look for the solution.

reklu84 Purchased

Could be left in the youtube video index and fixed keypad?

ThemeGoods

Sorry, it needs a custom modification. This type of customization is a bit more complex and is not covered under normal theme support.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: Tweaky

But I will add it into the future if there are many requests from customers

Also, could you continue on previous thread instead of starting new one please. It’s really helps tracking our conversation and your issue.

Altaluce Purchased

Hello, I am Maurizio (Italy). I bought your theme. I do not speak English, then I use “google translated”. (sorry) Congratulations on your theme. I have a small problem. I installed your theme on wordpress gold … do you suggest the procedure to create a first picture libraries. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q1aAiN1F30E Everything OK but the model “Flow Gallery” does not work. Can you help me. What could it be? You can answer in a simple way? (I do not speak English) and then use “google translated”. Hello and Thank you. Maurizio.

Altaluce
Altaluce Purchased

Mythical peerapong … you’re right … the problem is my provider … have now solved this way: Have restored the correct permissions on files and folders to 755 tutto OK Thanks again … and again congratulations for your theme

ThemeGoods

You are welcome ;)

Btw, Could you help me rate for the theme please?

Altaluce
Altaluce Purchased

Non capisco tuo ultimo post … :-( I do not understand your last post … :-(

by
by
by
by
by
by