7119 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
mjb2600 Purchased

...I think I fixed it:

in the gallery.php files in the “foreach($all_photo_arr as $key => $photo)” loop, I added:

$alt = get_post_meta($photo->ID, ‘_wp_attachment_image_alt’, true);

And in the image display line, I added:

alt=”<?php echo $alt; ?>”

which works.. but are there any caveats of doing this? is there a better way to do it?

thanks.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years

I’m sure this is beyond easy, but when creating a hierarchal menu, how do I make the top page unresponsive, so they can only navigate the sub menus? (like in the live preview, “skins” menu)

Thanks!

Mike

ThemeGoods

When you create a menu item, use custom link and add # for its URL

didierdesign

Thanks!

didierdesign

Worked great

ThemeGoods

You are welcome ;)

Btw, Could you help me rate for the theme please?

didierdesign

Rating it now. One of the best themes I’ve worked with!

ThemeGoods

Thank you :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
caddigan Purchased

How do I change the order of videos in my video portfolio.

Default-user
caddigan Purchased

Thanks that works for now – It would be nice though in the future if you can sort videos by ascending OR descending. It only wants to show the oldest first. Think about it – your latest work is what you want people to see first right?

Default-user
caddigan Purchased

Also a Youtube and Google+ icons in the social netwrok links would be nice

  • Bought between 1 and 9 items
  • Canada
  • Has been a member for 1-2 years
Camring Purchased

Some problems: Setting my homepage does not work. It is as if my homepage was not my homepage, there was no link. How to put multiple videos in the same page, I can not place more than one image at one at a time? The video page is not working properly. Is that I can use a flv in my library? I have not found / manual / index / htlm To copy the two words do not appear in “catchpa” contact Here is my site: www.camilleracicot.com Thank you, I appreciate

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user
Camring Purchased

My version is 3.5 Wordpress French I know that “rotate” does not work with this version. But when I choose the default page template, I have nothing on the screen. I can not insert more than one video in my portfolio. I can not run any slideshow Or can I find the “manual / index / which you speak? If you look on my website, the last tab, the module “security” does not work. “www.camilleracicot.com”

Default-user
Camring Purchased

When I installed the theme, here is the error message I got, but I was still able to do some pages …”Decompressing the archive extension … Installing the theme … The archive could not be installed. Missing the style.css file in the theme.Installing the theme failed.”

ThemeGoods

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
Hello, I’m not able to switch between visual and text on my pages http://www.karensiat.com/. Do you have any ideas why?

Thanks Carrie

ThemeGoods

Please login with your purchased account

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Can you have video on the main page under the fullscreen style where all the video thumbnails are on the bottom?

ThemeGoods

Sorry It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers. Generally speaking, if it’s not in the demo then it’s not in the theme.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
pboong Purchased

I check out with the video and did what it had mentioned, but I am unable to get the sub category out from the main category. How can I do that?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
pboong Purchased

I am unable to get both the youtube and vimeo on my video category. I followed the video, having the ID paste on the column, published. Create a new page, set the template to Video Portfolio, then publish.

Next, I go for view page. But nothing comes out. Am I missing anything out?

Website: www.pboong.com

ThemeGoods

Provide URL of your video page please

ThemeGoods

I mean video you created using Core theme.

Default-user
pboong Purchased

There you go, http://pboong.com/?page_id=210 Thanks.

ThemeGoods

You have to upload video preview image using ” set featured image”

Default-user
pboong Purchased

Thanks a lot. I had been trying again and again. Finally, it linked well! Is it a must to have the set featured image? What if I wanted the video player, like shown on your demo page instead of having the image? Is it possible?

ThemeGoods

Sorry it’s not possible and you have to upload preview image for videos.

Default-user
pboong Purchased

Thanks for the answering, now it clear my question. =)

By the way, I just installed a plugin and placed in the contact us page. The plugin is call: Slick Contact Form.

1. How do I remove that send message icon from that page? (I have this icon whenever I select the template “Contact” on the page. I see nothing but just that message icon.)

2. Is it possible to have that floating widget (Slick Contact Form) in all pages?

Here’s the link: http://pboong.com/?page_id=336

Please advise.

ThemeGoods

Really sorry, I can’t support on all 3rd party plugins issue. Please try to read its documentation or contact plugin author.

Default-user
pboong Purchased

It’s alright tho.

By the way, I read on the document given from you. After creating Contact Page, set the theme to contact. Which I had did that.

I dragged the Custom Contact form from “Available Widget” to Contact Sidebar. The contact form did appear, but how do I remove the extra submit message icon on the left? This came out right after I had set the contact theme.

Hope I can get that button off.

ThemeGoods

Open contact.php remove line 155 to 157

Default-user
pboong Purchased

Sweet! It works!!! Thanks a lot!!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Is there an easy way to remove the gigantic page headers (.page_caption)?

I had to delete them from each file before (I forget where I found them), but I lost these changes after updating WordPress.

Please let me know if you can suggest an easy way of removing these from all pages.

Thank you.

ThemeGoods

Open /css/screen.css find ”.page_caption” add display:none;

Default-user

THANK YOU!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
kosygirl Purchased

Hi I cant add image in the post since the new wordpress update. portfolio and gallery fine. only having problems with post image. please advace thank you.

ThemeGoods

The latest version of theme which fix issues on Wordpress 3.5 is available to download.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Netherlands
Caeleth Purchased

Hi Peerapong

Is there a way in your Core theme, to adjust page width for just one page ? Right now I have a problem on the iPad in portrait mode. My www.imofx.com/social page shows only two columns. In landscape mode everything is fine. Any ideas ?

Kind regards

Edwin

ThemeGoods

Sorry it couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Did you know about Firebug a Firefox plugin?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843/ It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

Default-user
Caeleth Purchased

First of all, let me congratulate you on your latest version of Core! Awesome! Like the ‘KenBurns’ effect on my home page gallery :)

Will try as you suggested, thanks :)

ThemeGoods

You are welcome ;)

Btw, Could you help me rate for the theme please?

Default-user
Caeleth Purchased

Sure, will rate your theme highly !

One more question though:

Could you point me in the right direction in the screen.css file? I would like to edit (only) this page: www.imofx.com/social so that it aligns to the left completely. I use a Wordpress plugin on that page, that makes use of columns. I would like to try and show more columns on that page, but for that to work I need to align the page to the left.

Thanks!

Edwin

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Backbeat2 Purchased

Working with the Core Template with WP 3.5. If I select an MP3 and then press Save changes after the Upload no mp3 is selected and it is nothing to hear :-( Any suggestions ?

ThemeGoods

Please upload 3 music files formats

Default-user
Backbeat2 Purchased

Ok, all 3 files have to be <2MB in size so that was my problem, thank you! Great Theme by the way ;-) ...

Do you know how I can play the music without stop if i move to a new gallery??

ThemeGoods

Sorry it doesn’t support that.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
webstar Purchased

Hi,

basically i have the same problem as this:

please get back to us.

thanks

Basically there are two problems when using the fullscreen style to view the pictures (the problems go away with ‘flow’: (1) the fullscreen style seems to ‘eat’ the bottom of the page, where the footer is (it ends abruptly at the photo, with no footer). I have tried this with different sizes, including tiny pictures. (2) In Full screen without the Thumbnail previews (again, my favorite ? ) the slideshow does not move from the first picture automatically, instead, it is stuck on the first picture. I really bought the template to use fullscreen and an automatic playing slideshow on the homepage (just my luck: the other coices work). Can you help me? Thank you so much!

ThemeGoods

Please update to the latest version of theme. It should fix your issue.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
fotogodoi Purchased
I am having problem to put the image posted in the Portfolio How do I fix the problem without updating the Theme or Wordpress??? Wordpress 3.4.2 Core 3.6 http://julianogodoi.com/blog/
ThemeGoods

Sorry I checked your site and it’s not my theme?

Default-user
fotogodoi Purchased

Yes the theme is the Core … Recheck

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Spain
JuanH Purchased

HELP

HOW TO SET AN UNIQUE PICTURE IN THE “FLOW” MODE ????

DOES ANYONE SOME IDEA ABOUT HOW TO DO IT ?

I WANT TO SET IT FOR THE LANDING PAGE (INDEX)

THANKSSSS

http://www.victorgonzalezphoto.com
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Italy
wantolla Purchased

hello, I resized my logo .. now is 200×62 pixels and 200 resolution. Unfortunately I still ail problem of logo covered by the photo on the home page.

www.marcocolonna.it

ThemeGoods

I checked your site and it works fine already?

Default-user
wantolla Purchased

yes :D

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
webstar Purchased

@wantolla your logo looks good from here. did you empty browser cache before checking again.

just an idea:-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Simo0521 Purchased

Hello. I have 2 problems with this template. I hope someone can help me

1) I wish a link on bigger photo in flow gallery, is possible? 2) On iPad and iPhone every gallery flow in very very slow. There are some code or something for optimize this template for tablet and smartphone? Thanks so much

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Italy
wantolla Purchased

hello I solved the problem by reducing the size of the logo to 180 px …. The theme is really spectacular, congratulations!!!!!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, I was try to configure my flow style on the homepage but its not working, I’m already follow this checklist http://support.themegoods.com/?knowledgebase=flow-slide-not-displaying-on-core-theme without sucess, do you have any idea how can I fix it?

http://acereja.com.br/
ThemeGoods

I checked your site and flow gallery works fine now?

Default-user

Yes, thanks! I solved the problem disabling all plugins, may have a conflict in one of them ;)

by
by
by
by
by
by