Discussion on Corporative - Multipurpose Wordpress Theme

177 comments found

Hello

I keep getting these error messages in my portfolio:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/b/5/2/.../httpd.www/wp-content/themes/Corporative/functions/related-posts.php on line 57

Can you please help me with this? Thanks!

007theme

Hello,

Please send a ticket, I’ll check your problem.

Thanks

I received an email that the revolution slider needs to be updated to 4.6.5 and when I login it doesn’t show that the plugin needs to be updated.

007theme

Hello,

Thanks for your information, I’ll check it. But if you still got the problem, please don’t upgrade it.

Thanks

Very Gooood Theme!!!! Easy and effective!! Great

Regards E-xpandete

007theme

Thank you so much :)

Where can I find documentation for the theme’s native support of YouTube video backgrounds?

007theme

Hello,

Please send a ticket, I’ll hellp you how to settings this.

Thanks

i love this theme but my main problem is that it doesn’t appear well in mobile the menu is not clear …... might i be the one who doesn’t know how to make it responsive? please advise

Hoping to figure out how to make the accordion collapse all sections upon viewing rather than the first one being open automatically.

Default-user

Also noticed mine don’t close on click either.

007theme

Hello,

Please upgrade your theme to newer version 1.2. Follow this steps to upgrade your theme:

  1. Delete and deactivated your old plugins (Visual Composer, Layer Slider, Revolution Slider, and Envato Toolkit)
  2. Change you theme on wp-admin/themes/corporative
  3. Install and activated again Recomended/Required Plugins.

Regard

Could you please post the release notes for the differences with the new Version 2.0? Thanks!

MatVanRhoon

Always makes me nervous doing an update, but this one went off without any issues when the above instructions were followed. Thanks for the update!

MatVanRhoon

I think I spoke too soon… the Visual Composer is not working properly. It is treating all existing pages as “blank” and will not allow any sections / elements to be created on new / existing pages. Will send a support ticket.

007theme

Hello,

I see your VC still older version. I have fix your problem.

Rem5962 Purchased

Same issue that MatVanRhoon with visual composer !

007theme

Follow this steps to upgrade your theme:

  1. Delete and deactivated your old plugins (Visual Composer, Layer Slider, Revolution Slider, and Envato Toolkit)
  2. Change you theme on wp-admin/themes/corporative
  3. Install and activated again Recomended/Required Plugins.

Regard

I have the mega menu installed on my website, but it keeps bouncing back & forth when I try to move my mouse on it.

Could you please help me with it?

Default-user

Hello support team,

Any updates on this? Purchased it and waiting for 4 days now

007theme

Hello,

Please send a ticket…

Thanks

taholu Purchased

Hello. The v2.0 is not compatible with lastest Woocommerce?

007theme

Hello,

I think they has compatible with latest woocommerce. If you got some problem, please send a ticket, I’ll check it.

Thanks

Hi, I’m adding this as a comment as the link to your support forum http://reedwan.ticksy.com/?envato_item_id=7675542 doesn’t seem to be working.

There is a bug with the product category pages template in the theme. If some products have long titles (pushing the title onto two lines) and others have shorter titles (i.e. one line) then no products will fit underneath the products with long titles, leaving a big gap. See http://flamepro.wpengine.com/product-category/fire-fighters-suits/specialist-sar/ for an example.

The theme should be able to cater for this scenario by moving down the next row to allow for the longer product titles.

Please could you help as I can’t launch the website with big gaps on the product pages. It’s not realistic to make all the product titles the same length, especially on a responsive site.

Many thanks

007theme

Hello,

Please send ticket again. The support is working now, don’t forget to provide admin account.

Thanks

Barn2Media

Thanks for your reply. I believe that my colleague reported this issue over a month ago (ticket https://reedwan.ticksy.com/ticket/336739) and it is still not fixed. Please could you help urgently. He has already sent you admin logins. Many thanks

Hi Reedwan,

I tried to submit a support ticket through your portal but there is no longer an option for Corporative Theme.

1- Blog carousel is not working 2- video widget in sidebar not working

Thanks, Joe NielsenEstates@gmail.com
007theme

Hello,

Please send ticket again. The support is working now, don’t forget to provide admin account.

Thanks

Default-user

Corporative is still not showing up in the “This ticket is for…” drop down. Can I just email you the information?

isaiz Purchased

I have a problem with corporative shop, it not show visits to my products

007theme

Hello,

Please send a ticket, give me an admin account.

Thanks

Hi, I’m interested in buying this theme for a project I’m working on. In this project I need to have two logos in the header. One on the left and another on the right. Would this possible with this theme? Thanks for your time.

007theme

Hello,

You can’t give two logos on header.

Thanks

Hi Reedwan,

I tried to submit a support ticket through your portal but there is no longer an option for Corporative Theme.

1- Blog carousel is not working 2- video widget in sidebar not working

“Hello,

Please send ticket again. The support is working now, don’t forget to provide admin account.”

Corporative is still not showing up in the “This ticket is for…” drop down. Can I just email you the information?

007theme

Hello,

Please send an email here ridwanreedwan@yahoo.com with subject Urgent Ticket Corporative.

Regard

jfeasm Purchased

Hi Reedwan:

I bought Corporative theme but it does not appearin your support system.

I\’m trying to link a Youtube video to open in a lightbox window. The link is a button and has to be in the header slider in homepage.

I used this code: <a data-gal="lightbox" class="tbutton medium background" href="https://youtu.be/E9cMJa4KPZQ">Video</a>

Lightbox opens but the video does not show. The window is all in black.

Thanks in advance for your help.

Regards.

Default-user
jfeasm Purchased

Hi Reedwan.

Thanks for your help.

It does not work. The lightbox layer shows just a black background even if I paste the code in a page or post… The video does not appear… Insertion is allowed, of course.

How do I solve this problem?

Best regards.

007theme

Hello,

Please send a ticket, give me an admin account. I’ll check it.

Thanks

Default-user
jfeasm Purchased

Done! Thanks

kalleaume Purchased

Hi there Ridwan,

Unfortunately, when I try to submit a support ticket, the Corporative theme is not available as an option in the dropdown menu at the beginning of the form, therefore I’m unable to create a ticket. Please refer to screenshot here: https://www.dropbox.com/s/15d7grrlw4jmu1q/Corporative-support-unavailable.jpg?dl=0

Are you able to fix the ticketing system so that we can submit support tickets for the Corporative theme?

Thank you

007theme

Hello,

Please try again.

Regard

Default-user
kalleaume Purchased

Thanks. Now the Corporative theme is appearing in the list again. But the ‘Backstreet’ theme is no longer appearing as an option. I hope nobody is looking for support for that theme, or they will stumble on the same issue that I had. It looks like the dropbox menu can only display a maximum of five items.

007theme

Hello,

Yes that is problem from my support provider ticksy.com. Something wrong with their CSS. I’ll call them…

Regard

by
by
by
by
by
by