WebLionMedia

WebLionMedia supports this item

Supported

252 comments found.

Hi,

in widget, WLM follower count, twitter does not work, why ? Canu check pleae ?

Hi, What twitter user are you using at the moment?

Hi,

How can I edit this content in my home page :

div =content_area 
  --     <?php the_content(); ?> ---
     /div

I don”t find in the content in your theme option.

Thanks for reply.

Hi,

What file do you try to edit? In which of files is this code?

Best regards, Weblionmedia

savriel

savriel Purchased

Hi,

I’ve been using this theme for a while without any problems, but now it won’t work and is giving me an error: 500 Internal Server Error

I contacted my domain host because I couldn’t access the website OR log in to the admin panel.. They informed me there is an issue with the theme and they had to go in the backdoor to deactivate it.

Obviously, I’d like to keep using this theme. Can you please help me to get it up and running without the error?

Thanks! Savannah

Hi,

If this is internal server error, than is related to the server. And without logs, to debug it directly on the server can’t be resolved. We don’t have this type of issue with our themes. Please contact your service provider and ask theme for detailed information regards the issue. Sometimes there are problems when the WordPress site loads more CPU power and they deactivate the sites in this case.

Best regards,
Weblionmedia

Hi,

why shortcode youtune does not workd ?

I use shortcode like : [youtube url=’https://www.youtube.com/watch?v=J75E_ywTxbM' width=’640’ height=’320’]

Thanks for help.

It’s works. Thanks

Thanks, that works but, how to add argument in url ? example : hd=1&wmode=opaque&showinfo=0; ?

You can add these parameters to the end of the video link in the shortcode:

[youtube url='https://www.youtube.com/embed/J75E_ywTxbM?hd=1&wmode=opaque&showinfo=0' width='640' height='320']

Hi,

is possible to use “Photo Slideshow” in a post or page with shortcode ? How ?

Demo : http://creativepearl.weblionmedia.com/portfolio-item/single-lady-4/

Thanks for help.

Also, how to use “Post Slider Image 1” “Post Slider Image 2” .... in post ? I must use shortcode to display it ?

Hello,

Add this new shortcode into the file /functions/shortcodes.php>

function theme_slideshow($atts, $content = null) {
    extract(shortcode_atts(array(
        "images" => "" 
    ), $atts));

    $images_chunks = explode("|", $images);
    $slide1_id = uniqid();
    $slide2_id = uniqid();

    $slides_output1 = '';
    $slides_output2 = '';
    for ($i=0;$i<count($images_chunks);$i++) {
        $image_url = $images_chunks[$i];
        if ($image_url) {
            $slides_output1 .= '<li><div><img src="'.mr_image_resize($image_url,1480,960,'br','','').'" alt="'.get_the_title().'" /></div></li>';
            $slides_output2 .= '<li><div><img src="'.mr_image_resize($image_url,57,41,'br','','').'" alt="'.get_the_title().'" /></div></li>';
        }
    }

    $slideshow_output = '
        <div class="general_not_loaded">
            <div class="block_slideshow_1">
                <div class="slider">
                    <div id="'.$slide2_id.'" class="flexslider">
                        <ul class="slides">
                            '.$slides_output1.'
                        </ul>
                    </div>
                </div>

                <div class="navigation">
                    <div id="'.$slide1_id.'" class="flexslider">
                        <ul class="slides">
                            '.$slides_output2.'
                        </ul>
                    </div>
                </div>

                <script type="text/javascript">
                    jQuery(function() {
                        jQuery(\'#'.$slide1_id.'\').flexslider({
                            animation : \'slide\',
                            controlNav : false,
                            directionNav : true,
                            animationLoop : false,
                            slideshow : false,
                            itemWidth : 61,
                            itemMargin : 4,
                            asNavFor : \'#'.$slide2_id.'\',
                            useCSS : false
                        });

                        jQuery(\'#'.$slide2_id.'\').flexslider({
                            animation : \'fade\',
                            controlNav : false,
                            directionNav : true,
                            animationLoop : true,
                            slideshow : true,
                            useCSS : false,
                            sync : \'#'.$slide1_id.'\'
                        });
                    });
                </script>
            </div>
        </div>
    ';
    return $slideshow_output;
}
add_shortcode("slideshow_slider", "theme_slideshow");

And this is an example of use the shortcode in posts or pages:

[slideshow_slider images="http://creativepearl.com/wp-content/uploads/2013/04/photodune-2271516-pure-sexy1-1480x960.jpg|http://creativepearl.com/wp-content/uploads/2013/04/Depositphotos_4750494_m1-1480x960.jpg|http://creativepearl.com/wp-content/uploads/2013/04/Depositphotos_4596974_m1-1480x960.jpg"]

Best regards,
Weblionmedia

Regards the “Post Slider Image 1” “Post Slider Image 2”, if you will add images in these fields then instead the preview image in single post will be displayed the slider.

Hi,

Facebook count does not work why ? Can u help me ? See url here

Thanks for help.

Hi,

Do you receive any errors? I need more details like screenshots what you set in the widget “WLM – Followers count”.

Inspecting your site I found that you use somewhere in the code the link one image that are pointed to a subdomain on our site that doesn’t exist: http://cp.weblionmedia.com/wp-content/themes/cp/layout/images/marker_5.gif

Will reply to your email also where I will wait more details.

Thanks, Weblionmedia

Hi,

in your demo site (and my websote) I have TWICE nagitation menu in only page : under construction.

How to fix that ?

Thanks for help/

Hi, please reformulate the question, thanks.

Try to view your page “under construction” on iPHONE, you can see twice menu navigation.

Edit the “template-under-construction.php” file and remove this line:

<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/layout/js/main.js"></script>

Hi,

there is a bug with sharing post (blog post). I share a post (example http://creativepearl.weblionmedia.com/blog-post-title-30/ ) on my facebook wall and the picture is not the current post !

Also, I would like remove short description : 11 apr Facebook Twitter Blog post title … just remove the date and word “facebook twitter blog” how to do that ?

Can u fix this bug please ?

Thanks for reply.

I send u acces to wp and ftp by private message.

Do u receive acces in your private message ?

Hi. I received your email. Will reply to it soon. Thank you.

UweL

UweL Purchased

Can’t find galleries

I’m trying to add a gallery like this: http://creativepearl.weblionmedia.com/galleries/gallery-style-1/

But i can’t find any information abuot: Ho to.

Can you help?

Best regards

Hello,

Create new page and set the template page name to “Portfolio 1” in “Page Attributes” section, see this screenshot: http://c2n.me/3gMPNXG.png

Best regards,
Weblionmedia

Hi, Have problem width home style 1 , sliders , take look here, http://demo.almahost.ir . every image of slider move to right as quick as light speed , how can fix this? using wordpess 4.2.1

Hi, I checked, but I can’t see the problem. Please send more details. Thank you.

just drag home sliders images to right or left and you will see images scroll with speed of light and so fast if you still didnt undestand my problem tell me, so i can make a video from problem and give it to you

ty

Hi,

I see the issue now. Try to add minimum 6 portfolio items to the home page slider. By default they are displayed 5 items in the slider, to work the navigation properly, you have to add minimum 6 portfolio items per category.

Regards,
Weblionmedia

Theme Updates

New Update: Version 1.3 (Released 29 July, 2015)

  • Added up to 10 categories to display on home page style 1 slider.
  • Update PrettyPhoto to 3.1.6 version.
  • Fixed the twitter listing in Under Construction page.
  • Fixed the double menu in responsive modes in Under Construction page.

My portfolio image item didn’t shown on home page (style 1) Please tell what’s worng my setting (but it display portfolio looks normal, i sure my setting is correct)

http://www.wc-studio.co/ http://www.wc-studio.co/portfolio/food-photograhpy/

Hello,

I replied already to your email. Please reply to it with details. Thank you.

by
by
by
by
by
by