894 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi i have a broken link in the gallery fullscreen thumbnails on my site. crius theme. It used to work.

the site shows up with an 406 error “Failed to load resource : Server responded with a status 406 – not acceptable” error. its also been suggested the version of php might be the cause and I’ve contacted the web host about this. The error message suggests its a server issue, not a wordpress issue.

tried changing the permissions in cpanel in the tomthumb folder itself and the site cache folder.
tried updating the tomthumb script in wordpress itself - no help.

But just in case I thought i’d ask you as the web host is lax to say the least…

www.piprunciman.com

ThemeGoods

Please login with your purchased account

Default-user

My mate bought it for me and set up the early code. So this is MY account. not hers…. .. so I’m unsure how I can log in to the ‘purchase’ account as someone other than myself….

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi my client has a broken link in the gallery fullscreen thumbnails on the site. crius theme. It used to work.

the site shows up with an 406 error “Failed to load resource : Server responded with a status 406 – not acceptable” error. its also been suggested the version of php might be the cause and I’ve contacted the web host about this. The error message suggests its a server issue, not a wordpress issue.

tried changing the permissions in cpanel in the tomthumb folder itself and the site cache folder. tried updating the tomthumb script in wordpress itself – no help. But just in case I thought i’d ask you as the web host is lax to say the least…

www.piprunciman.com

ThemeGoods

Hi,

Could you try to contact your webhost please. There is some server setting that blocks this and you webhost should be able to see errorlog.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

is there a way to have a lightbox gallery in a blog post? I only seem to be able to link an embeded image to the file not a gallery. thanks.

ThemeGoods

Hi,

Currently It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers.

Default-user

so its not possible at all to include a gallery in a blog post? is there a plugin that i can use to do this?

Default-user

or will the plugin interfere with the theme?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

presale Question!

Is there any posibilty to have the bar on the left instead of the right side???

Thank you!

ThemeGoods

Hi,

Thank you for interesting. It couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Default-user

And in this issue can you help for the css?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Love the theme! I am having challenges with sidebars. I created a new one, added widgets, made sure the sidebar is selected on all the pages but it is only showing up on the “contact” page. May I send you an email with private/more detailed info so that you can take a look?

ThemeGoods

Hi,

Please make sure the page template you selected is support sidebar. For example gallery template doesn’t support sidebar but if you select “Page with sidebar” as page template. It should be working fine.

  • Has been a member for 5-6 years
  • Bought between 1 and 9 items
  • France
jooliwa Purchased

Hello,

what are the steps to upgrade for WP 3.5.1 / Crius 1.3 to WP 3.9.x / Crius 1.8.

Thx for you r response.

St├ęphane

ThemeGoods

Hi,

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

All of your settings and contents remain the same.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Can you add a gallery to a blog post? or can you recommend a plug-in that would let me add a gallery to a blog post?

ThemeGoods

Hi,

Currently It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

My “Pages” are not showing up on mobile. But, my “category/archive” pages are showing up. Is there anyway I can privately send you my website link to view? Please advise. Thank you.

ThemeGoods

Hi,

Please check. There are javascript conflicts between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins

You can send it using my profile form mail here http://themeforest.net/user/ThemeGoods

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

hi please, on the site, there is this place i see a capital letter “C” and the small letter “c”, when i checked the source code i noticed it was governed by:

C C

Please where can i edit this letter C as i plan to write something else there.

Thank you

ThemeGoods

Hi,

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Also please provide URL of page you mentioned.

Default-user

what i am saying now is this. Using your demo as example, where and how do i have my homepage to display “THE GALLERY” as shown here http://themes.themegoods2.com/crius/ pleaasse

ThemeGoods

Ok got it. It’s gallery title and description. You can add gallery title and description using gallery admin page.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I am using WP 3.92. There is no “insert into post” button when trying to add images from the media library into and already published gallery. is this a bug? Seems like you should definitely be able to do that.

I can add them if i am uploading them, just not from the media library.

thanks, kate

ThemeGoods

Hi,

Sorry currently you have to upload images from your computer for new gallery.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

No update since 5. December 2013… ??? Some bugs must be fixed !

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
ryanlry Purchased

Hi,

The theme suddenly stopped working for me today. The error message was:

[19-Aug-2014 07:08:38 UTC] PHP Fatal error: Cannot redeclare class OAuthException in //wp-content/themes/Archive/plugins/twitteroauth.php on line 15 [19-Aug-2014 07:09:06 UTC] PHP Fatal error: Cannot redeclare class OAuthException in //wp-content/themes/Archive/plugins/twitteroauth.php on line 15

Please assist. Thanks!

ThemeGoods

Hi,

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

Default-user
ryanlry Purchased

Hi,

I just managed to solve the problem. Thanks anyway! For anyone who may have the same issue, this worked for me: http://wordpress.org/support/topic/fatal-error-cannot-redeclare-class-oauthexception

ThemeGoods

Ok and thanks for sharing.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
  • United States

Hey there, I noticed there is no update to the changlog for the most recent update. Will you be adding the details t the update as I’ve customized Cruis a bit and would like to bring over the updates via code.

Thanks!

ThemeGoods

Please login with your purchased account.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello ThemeGoods, Its us! Scientifik. However we do not use this account anymore and Envato denied our request to combine them. Hope that’s ok.

by
by
by
by
by
by