59 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Netherlands

Hi I’m having a hard time figuring out how to get the lightbox to work on thumbs in the grid as seen in the demo..

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hey, Twitter widget doesn’t work

here’s the error The Twitter REST API v1 is no longer active. Please migrate to API v1.1. https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/overview

Any ideas?

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
AzOT Purchased

Hello,
i have see the doc, and i have install revslider plugin,
but when i want use grid : “Fatal error: Class ‘Attachments’ not found in #/includes/grid.php on line 21”
can you help me please ?
sorry for my poor english

Devilcantburn

Hello,

this error means the Attachment plugin has not been installed.

You have to install it

Thanks,

  • Belgium
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years

AzOT & Devilcantburn,

I’m having the same problem.

Which plugin is it then ? Is it an external plugin or ?

Greetings

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

For the gallery is it possible for me to customize the thumbnails? They are being created in really awful spots that don’t showcase my images.

Default-user

I’d really appreciate a response to this message, is it possible to fix this problem?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi there, I’m having issues with the built in contact form. It sends me an email but the message is not included. How can I fix this?

Devilcantburn

Hello,

Open the template-contact.php at the line 54 and change the $message to $comment in the string.

Thanks,

  • Microlancer Beta Tester
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+3 more

Hello People of Envato’s world !

i just open this thread to only say one thing:

All my apologies for my so bad support during these 2 (3, 4) last months…. i was like… busy!... VERY BUSY! and i didnt get any time to do the things right here on Themeforest…

i know i missed many buyers questions and some of them can think i just “selected” my answers to the quick and easier of them…. but it’s just … all my regrets!...

So! i’m back and if you still need my support on my themes.. just post your comment on item discussion

Thanks guys for all! Julian

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Devlicantburn,

Still curious about the automatic thumbnail creation in the gallery. Is it possible for me to customize the thumbnails?

Devilcantburn

Hi, the thumbnails are generated by wordpress…

you can change the size of thumbnails in the image size function in functions.php

good luck!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey there,

I think the style of this theme amazing but I just can’t figure out how to use it in wordpress. I need to know how to make a gallery with pictures in it and ofcourse the contact form. I’m not a pro in wordpress but I really need help.

Hope to hear from you soon.

Devilcantburn

hello,

everything is explained in the instruction.

Thanks!

Default-user

Hey thx yeah i found it. Is there a way to disable the animation the galery has when you mouse-over a image. I don’t want it to zoom in and out. :)

Devilcantburn
Yes, in the style.css remove : line 1129

.portfolio_item:hover .portfolio_image img{
  -webkit-transform: scale(1.2);
     -moz-transform: scale(1.2);
      -ms-transform: scale(1.2);
       -o-transform: scale(1.2);
          transform: scale(1.2);
}
Default-user

When I click on Style.css I doesn’t show me any css code. Weird but is het something I have to import seperatly?

Devilcantburn

.... no … but all the css are in the style.css … if it’s empty, maybe that comes from you wordpress….

Default-user

solved it by opening the CSS style sheet seperatly in Dreamweaver and copy pasted it in Wordpress. Thx

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

When I create a gallery all images show up just fine – except for the thumbnails at the bottom of the gallery. Its just one long thumbnail of a piece of one image. It does this in my installs and it also displays this way on your demo sites. Any ideas anyone?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi there, just having a problem with the galleries. I’ve been keeping an eye on it and it seems like not all the “portrait” images are appending. Seems like all the landscape images are appearing fine. All images show up on Edit Page/Attachments panel, but not on the front end. Any ideas how to fix?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

I bought this theme quite some time ago now, and have been trying my hardest to get excerpts to work for the blog but can’t. I need it to auto excerpt and not have to put an excerpt into a field when creating a post. I have tried all sorts of excerpt plug ins but for the life of me can’t get this to work. Help??? I want an excerpt and a thumbnail instead of the entire post showing on the blog page as it does now..

Please help? right now it automatically shows the whole post as well as a full size photo..

Devilcantburn

Hi,

Strange ! because the excerpt is automatically picked up from the content if it is not filled in his box…. not the content ! ...

Can i see your site in live ?

Default-user

www.photovixens.com look at a the two posts at the bottom.. They have a enough text there.. I have auto excerpt thumbs on to put that thumbnail you see, but I don’t know what to do about the full size photo it’s pulling in (without taking it fully out in the template code) and it’s pulling the entire passage onto the home page, although it’s still showing the read more link…

Default-user

I’m also having an issue with some galleries.. I think any i uploaded before I updated the theme to a newer version refuse to show up..

Default-user

I had to add a function to the theme to get the excerpts to work because I didn’t hear back from you. from what I’m gathering is that there is no loop in your theme (that I can see) so the auto excerpt wasn’t working? I changed everything from CONTENT to EXCERPT and that didn’t work. I STILL NEED HELP THOUGH! See the comment below!

Default-user

thank you for handling all my issues below..

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

I’ve been working on getting this site going since march. I am so close to being done, but I am having these few issues.. On top of the excerpts issue, I am also having a VERY quirky issue with attaching galleries to artists.. Although in the admin it says they are attached, they come and go as they please or as you add new galleries to the site and attach them.. I have tried to make this work and even tried creating new galleries to no avail..

is there a better way to communicate with you to get these issues handled?

Default-user

i see now that the theme is limiting me to 10 galleries that I can attach to artists. Anything above that will no longer show up even if you attach them to an artist..

How can this be changed?

Default-user

thank you!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Well, I’ve been patiently trying to wait for a response on this.. I’m going to be extremely frustrated and sad if I can’t get one and have to scrap the last 8 months of piecing all the parts of my site together because there’s an issue with the template.

I was hoping to launch my site soon- can you please respond?? I can’t wait for 3 months for this… Please see above comments on my problem..

Devilcantburn

hi, Can you email me your website url + wordpress admin login and pass on oblivion@devilcantburn.com ?

I will take a look at your problem ;) thanks,

Default-user

done- sent you a log in..

Devilcantburn

Ok well, i’ve checked all on your website : Excerpt are there… More than 10 galleries can be attached to artist.. so everything is ok for me… i just add a link to the lightbox on the gallery images…

Tell me if you see something else. Thanks

Default-user

no more than the 10 most recent galleries show on the artists pages on the right side.. no matter how many you can attach- if i add 12, the first two uploaded are no longer attached to an “artist” page on the right side. There are 3 galleries uploaded for nichole, 2 for aga, 2 for cherie, 2 for tish, yet only two show on nichole’s, 1 on aga, 1 on cherie’s and none on Tish’s.

as for exceprt. I added them myself which I had to add through a function because it wouldn’t work any other way like it was supposed to.

Can you please read ALL of my above posts not just the one above this?

Not sure what you did to the lightbox but all the gallery pages are showing double the amount of photos. The first gallery of two pics of Aga, shows now 4 once you click on the photo and bring it up in the lightbox. All the photos are in there twice now.

I do like the fact that you can click the picture and have it come up instead of having to click the words, but it would be nice if it worked on the front page and the artist page too.. Otherwise it may be confusing for people visiting the site..

Thank you, appreciate you working on this stuff.

Devilcantburn

ok, firstly, the lightbox worked before i add lightbox on thumbnails and works again now…

Now about the galleries attached to artist… it was the number of post limitation… i fixed it on your website ( in the single-dcb_cpt_artists.php )

Default-user

Thank you, the duplicates are gone in the lightbox. I checked your demo template- true that you can click on a gallery without clicking the text- but you can’t click on an image without clicking it so I see that this is something that you updated on my own template. Is there a way to update it so that the grid gallery as well as the artists images both click through as well?

Also thank you for fixing the post limitation- why would there be a limitation in the 1st place? And is it set to unlimited now? Where would I fix this in the future? I am concerned about if you do any updates to the template…

thank you for your time…

Devilcantburn

Hi,

Yeah i did these changes only on your website, so yeah i’ll have to update the theme to add these changes on the theme.

i’ll update the grid gallery too… Yeah it’s unlimited now… i added posts_per_page value in the query of ga;;dry attached in the single-dcb_cpt_artists.php.

Thanks,

Default-user

Much appreciated- site is finally almost ready to launch! You may want to check out the excerpt thing for the template as I had to add code to the function to make it work… thank you!

Default-user

Ugh you’re going to hate me- something you changed moved over the layout of the artists pages.. The widgets are now dropped to the bottom of the page..

Default-user

Please let me know when you get a chance to look at it. I could go in the css and try to fix it but I don’t know what you had changed to cause it to happen..

Devilcantburn

Hi,

I,m sorry but i don’t see the widget at the bottom but at the good place… and i only change a php code… nothing in css..

well, everything is good Thanks

Default-user

no something you did changed it- I didn’t change anything.. Go look at the individual artists pages.. They have a centered left column and the side bar has moved to the bottom..

Default-user

I even just tried uploading the original style sheet- and the layout of the artist page is still off. Something you did made it change to be messed up like it is now- please view it in Chrome- it works fine in Firefox..

Default-user

whatever the problem is, it’s affecting the layout throughout the site in CHROME only. Check out the galleries- the 1st photo of each gallery is moved over. that same width it’s moved over is the same width that the artists page has been moved over as well..

Devilcantburn

...hmm… how to say that… hmm.. In Chrome, Safari, Firefox and IE, everything is ok…. really, i don’t see the problem that you’ve described in Chrome ...

Default-user

God you have to be hating me by now.. The skills links don’t work.. Click on the photography one, and the skills page it brings up only shows 1 person, not all 5 added to that category…

Devilcantburn

seems to be ok.. check it out ;)

Default-user

yup, works now! you rock! :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey, Twitter widget doesn’t work for months!

here’s the error The Twitter REST API v1 is no longer active. Please migrate to API v1.1. https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/overview

Devilcantburn

Hi, Twitter widget is over… You can use twitter code directly from the dev twitter site.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hello, I understand that there was same question. but,I have not yet succeeded. Plese help.

I want to succeed with a grid. I have already finished the installation of the revslider plugin. but, It is displayed with “Fatal error: Class ‘Attachments’ not

found in /home//.com/public_html/wp-

content/themes/damaris/includes/grid.php on line 20” by a

top_page.

Results are different by a type.

type:slideGallery = Successed.No problem. type:nivo = Successed.No problem. type:static = Successed.No problem. type Revolution Slider = Error: Slider with alias photoSlider not found. Maybe you mean: ‘slider01’

Do I not understand “Attachments plugin”? Please give me advice. sorry for my poor english.

Devilcantburn

ok you have to install the plugin named : Attachments. as explained in the documentation.

After that, the theme will be fully functional, because the theme requires to use this plugin.

Thank you,

Default-user

to Devilcantburn

thanks! I succeeded. I thought that [ Attachments plugin ] was attached to the downloading. had to search it.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

can you please fix the thin white lines issue

http://img208.imageshack.us/img208/1416/w9yq.png

I see on your newer theme they don’t have that issue

It’s quite anoying

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 0-1 years
  • United States

Where is the Attachment plugin located?

Devilcantburn

You have to install it via Plugin installer. ;)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 0-1 years
  • United States

I found it. Attachments still not working for me but I found it. I wasn’t clear on the fact that we needed external plugins to make this theme work properly.

by
by
by
by
by
by