2432 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

hi manuel

My name is Josep. I have some problems with pix wall plugin running on delight theme.

I´m trying to make fullscreen slideshows, but dosn´t work. Supposed to be ” z-index ”, can you help me?

also I have some problems with multi language selector on header.php and I don´t know if is also the same thing

the site is: http://elegantmob.com

cheers

pd. if you prefer I can write to you in italian

josep

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

hi manuel

My name is Josep. I have some problems with pix wall plugin running on delight theme.

I´m trying to make fullscreen slideshows, but dosn´t work. Supposed to be ” z-index ”, can you help me?

also I have some problems with multi language selector on header.php and I don´t know if is also the same thing

the site is: http://elegantmob.com

cheers

pd. if you prefer I can write to you in italian

josep

pixedelic

Hi Josep,

for me is the same, you can use italian or english, but I prefer to use english for the other users.

About the “flags” of Q-Translate. Add these lines of CSS code into Delight admin panel -> Style:

#qtranslate-chooser {
position: relative;
z-index: 1;
}

About Pixwall, I don’t use any custom css code to display the fullscreen slideshow of Pixwall on Delight. You can see its settings by entering the admin panel with the demo account.

If you want, contact me via email (manu[at]pixedelic[dot]com) and send me an access as admin, I’ll take a look (just I’ll have a couple of days of break for XMas).

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

hi manuel

yeah, that´s true, better english

the flags are working but is not working the link for the language

About pixwall something is not working with fullscreen

I can give to you the access to admin panel by email and maybe you can see

thank you again,

josep

pixedelic

Hi josep,

sorry for the late reply, a little break fox XMas (here also the day after XMas is a holiday).

Please, send me an access as admin to manu[at]pixedelic[dot]com and remind me who you are and what the problem is in the mail itself.

Manuel :-)

  • Has been a member for 1-2 years

sorry, solved :) happy xmas to everyone

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Never mind, finally solved it on my own :) Happy Holidays!

pixedelic

Glad to read that, I’m sorry for the late reply, I had a couple of days of break fox XMas.

Manuel :-)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
slash77 Purchased

Hi Manuel, I have a problem with the flowplayer, I see only the poster image of selfhosted videos, but nothing happens onclick. The option “Use cache folder with TimThumb” does not change anything. I was wondering if I change something or a plugin caused the trouble, that’s why I installed a new blog, but the same. Did you know if flowplayer need same special options, I have a managed server (not a root server) but I can change some values. Or could the trouble caused of the subdomain (http://h2101945.stratoserver.net/testblog/video)?

Kind regards, Torsten

pixedelic

Hi Torsten,

about Flowplayer, instead of use the URL of the video you used the URL of the attchment page that contains the video: http://h2101945.stratoserver.net/testblog/?attachment_id=9 instead of http://h2101945.stratoserver.net/testblog/wp-content/uploads/imagefilm_de.flv

Please, check.

About TimThumb, did you change the file permissions too?

If you can’t see the thumbnails after switching this field on, you must change the file permissions (the CHMOD , here is a link about that: http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions) of this folder on your server:

wp-content / themes / delight / scripts / cache

Try 777, or 755 (it depends on the server).

Can you provide a link where the problem of the thumbnails is visible?

Manuel :-)

Default-user
slash77 Purchased

Hallo Manuel, yes, the video-url was wrong, I have adjust this:

[pix_video src="http://h2101945.stratoserver.net/testblog/wp-content/uploads/hotellerie_en.flv" poster="http://h2101945.stratoserver.net/testblog/wp-content/uploads/hotelleriefilm.gif" width="429" height="241" id="id_56764"]

but no change, the Flowplayer do not start. It is not a problem of the video, as a backgroundvideo it is playing.

About TimThumb, that was a misunderstanding there is no problem with thumbnails, I thought it could have something to do with the videoproblem.

Kind regards, Torsten

pixedelic

Hi Torsten,

honestly I don’t know why the player doesn’t run the video, since it seems to be perfect… could you provide an access as admin to your site please? Via email of course: manu[at]pixedelic[dot]com (remind me who you are and what the problem is in the email please)

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Manuel, I have updated to the latest version but still am unable to upload images to the background slideshow. Has this issue been resolved yet or how can I fix this? Thanks.

pixedelic

Hi Danny,

now it works fine on my end… could it be an incompatibility with another plugin? Could you provide an access as admin to your blog so I can check? In this case use my email address: manu[at]pixedelic[dot]com… and remind me who you are and what the problem is in the email.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, Manuel…

I have problems with the theme: suddenly I can not upload images as backgrounds… I’ve deactivated and deleted all plugins and still the loading window (although the file upload) just stand (blank) when I push post buttom. This happens in existing pages and new pages.

What I can do to fix it?

Thanks at advanced.

pixedelic

Hi lluisprado… did you update the version of Wordpress to 3.5? In this case you must update Delight too. I already release a version for WP 3.5, but I’m releasing some new improvements in a couple of days, so I recommend to update Delight in 3-4 days.

Manuel :-)

Default-user

No, Manuel… i ve’nt update to wordpress 3.5… i’m still in 3.3.2… because all other versions give me problems with web style and Delight theme…

I tried to upgrade to Delight 4.0.14 and the web is no style… so i’m also still in Delight 3.4.2

I’m taking this opportunity to ask you something:

1) why this css style don’t runs in my web http://www.elsteusveins.com/on-som/ ? it’s wrong?

/ size closed windows /

article.seveneigthy {

height: 75px!important;

top: 363px!important;

}

2) and what should i do so windows opened above its usual position? it’s possible?

Advanced thanks

pixedelic

At this moment I can only recommend to install the next version of Delight. It’ll be available in a couple of days. Install it and let me know if it fixes your problems too.

About the CSS issue: I see here http://www.elsteusveins.com/wp-content/themes/delight-3.4.2/style.php you typed a slash before any lines

/article.open_toggle.seveneigthy {
/height: 800px!important;
/}

Please, check.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Manuel,

I’m using delight for multisite and having trouble with the photo credits showing for blogs other than the first one created. I’ve entered the same info in the “Description” field for each photo in the different blogs.

Here’s the first blog which is working when I scroll over photo credits: http://greenboard.ca/example/a-note-on-greenboard/#

Here’s a subsequent blog with the same info in the description field but it doesn’t show on scroll over of photo credits: http://greenboard.ca/exemple/babillard-vert-en-bref/

Is there any way to correct this?

Thanks, Rob

pixedelic

Hi Rob,

I’m releasing a new update in a couple of days. I’m trying to make some changes to the function that get the description from the DB. Please, update and let me know (follow me on Twitter or ThemeForest to know when the new release is ready).

Manuel :-)

Default-user

Great! Will do! Thank you for your continued exceptional response time and assistance.

Default-user

Hey – it works for 3 of the 5 photos. http://greenboard.ca/exemple/babillard-vert-en-bref/#

I’ll delete the 2 that aren’t working and reload them – probably will get to it tomorrow.

Thanks! Rob

pixedelic

Hi Rob,

the new version of Delight is available, did you already tried it?

Manuel :-)

Default-user

Hi Manuel,

It works! Thank you! Yes, I had updated Delight to the new version and still had 2 photos not working. I deleted/reloaded them today and everything seems to work. (When I first built these sites, those 2 photos had been uploaded separately from the other 3 so it is possible that their configuration was different.)

I have one more request on the photo credits: when I scroll over “Photo Credits” the description field pops-up, however when I scroll away, the description field remains open. This can be confusing when the photo changes but the description remains the same (if the photographer is a different person). Is there any way around this so that the description field does not remain open when I scroll away? If not, no worries.

Also, I’m starting to test the multisite system that I’ve set-up. If it works I will be raising funds to automate it and there are specific customizations to the Delight theme that I will be arranging. Do you ever do custom work for hire? If yes, would it be possible to know your rate? This would help me budget for my fundraising.

Thanks! Rob

pixedelic

Hi Rob,

about the issue of the credit, I will work on it and I’ll try to find a simple solution.

I’m not available as freelance, I’m sorry: too many projects for the new year, my apologies.

Manuel :-)

Default-user

Great – thank you for looking for a fix for the credit issue. No worries about freelancing – I’m just curious – figuring out options.

Also, one more item for ensuring easy site visits: I created a Tooltip called “Navigation Help” to assist new visitors. Is this something that might be possible to integrate as an option? You can see it here: http://greenboard.ca/example/portfolio/gb-example-site-test-ad1/

Thanks very much, Rob

Default-user

Hi Manuel,

For the tooltip reference, I changed the slug. Here’s the new link: http://greenboard.ca/example/portfolio/promote-environmental-organizations/

Thanks! Rob

pixedelic

About the info-tooltip… sorry, no plans in this sense. Still working on the other issue.

Manuel :-)

Default-user

No worries – just thought I’d mention it for future consideration. I can only imagine how many little pieces of functionality you have on your to-do list:)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
Tekgyrl Purchased

OK $45 is too much money spent for a theme that does not work. I’m having an issue saying that the stylesheet is missing when I try uploading it as a zip file and transferring it from my computer to the server. Please advise. Thanks . . . :crying:

pixedelic

Hi Tekgyrl…

did you unzip the file you downloaded from ThemeForest? Because you can find there the documentation and the explanation about how to install the theme: the right folder to upload is “delight.zip” and not the entire file you downloaded from ThemeForest. Please check.

Manuel :-)

Default-user
Tekgyrl Purchased

Oh yeah, I realized that “after” I submitted the comment. Thanks Manuel :)

pixedelic

Fine :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
mattsoar Purchased

I have just bought this theme and am having problems getting a google map to show up as the background. Your instructions and screenshots (here http://www.pixedelic.com/themes/delight/background-google-map/ and in the dashboard) say we need a Google API key, but the field to enter this info appears to be missing from the latest version of Delight. Anyway, I entered some coordinates but nothing is showing up in the background. Do the coordinates have to be to a specific number of decimal places; is there somewhere else to enter the API key? Finally, your trick for getting the coordinates doesn’t work for me in Chrome or Firefox.

pixedelic

Hi mattsoar,

I’m sorry, the Google API key is no more required. Google maps are changing continuously, here is the best way:

To see the coordinates of a location, right-click on the town or area. In the contextual menu, choose the “What’s here?” option.

A green arrow appears on the map — it may pop up behind any red marker pins in the area and be hard to see, but you can zoom in closer for better visibility. Click the green arrow to see the longitude and latitude coordinates of the place; the coordinates may also appear as a screen tip when you pass the mouse cursor over the arrow.

From http://gadgetwise.blogs.nytimes.com/2012/06/11/qa-getting-coordinated-with-google-maps/

Sorry for the inconvenient.

Manuel :-)

Default-user
mattsoar Purchased

Hi Manuel, Thanks for the helpful reply. I now have the coordinates, but cannot get a map to appear. Does it matter how it’s entered? With a space, in brackets, etc? For example: 45.492164,-73.551301 45.492164, -73.551301 (45.492164, -73.551301) Thanks, Matt

pixedelic

Hi Matt, it should work with everything. It works for me. Can you provide the page where you are attempting to display the Google map please?

Manuel :-)

Default-user
mattsoar Purchased

Hi Manuel, sure thing. It’s just a test install for now, until I get everything sorted: http://test1.logocities.org/

pixedelic

Very strange, since I tested your coords and everything works fine for me. Please, try to disable the Google block on Delight -> General -> Scripts (it is enabled by default for countries that have some restrictions in this sense).

Have you got any particular plugin installed?

Manuel :-)

Default-user
mattsoar Purchased

Hi Manuel, I turned the google font block OFF, but it didn’t help. The only active plugin is Akismet. I had tried using Mapbox and Geo Mashup before, but they were disabled. Anyway, I deleted them and all associated posts and pages, but still no good. Maybe I’ll just try a fresh install. (By the way, if I set the zoom to 18 will it automatically show the satellite map at 45 degrees?)

pixedelic

Hi Matt, by seeing your source code, it seems that no view mode has selected (hybrid, satellite, etc…), very strange. Can you provide (via email of course) WP account and, if possible, FTP account?

Manuel :-)

Default-user
mattsoar Purchased

Hi Manuel, Thanks for working on this issue with me. I just emailed you a new WP admin account. (FTP is a bit trickier for me.)

pixedelic

sorry Matt, I didn’t receive anything… and the FTP should be very useful…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi the Google maps isn’t working for me either, and it’s a fresh install. The site is 6schumpeters.info… help!! Thanks

pixedelic

I’m investigating, sorry for the issue.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
waterboy Purchased

Hi, Love the theme!! Is there a way to add an Email link on the top next to the Facebook and search icon? (header) I am looking at a simple way for people to be able to contact us.. Thanks

pixedelic

Hi waterboy,

sorry for the late reply. I was k.o. because of a very aggressive flu, my apologies.

Unfortunately the set of icons doesn’t include the mail one. You can only modify the code by yourself and add your own set of icon etc.

Manuel :-)

pixedelic

To clarify, the icons on the header are Cufon elements: I created a font (dingbats) that replaces some letters with a social icon, so you can change their color according with the text color. If you want to change them you must upload your own set of icon and edit the file called header.php, from (about) line 455 to 470. This requires a good skill in html, php and css.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
waterboy Purchased

One more question: Is there a way to keep the thumbnails visible in the footer? I want to replace the footer text with a strip of thumbs without the need to hover or click the “Show thumbs” option. Thank you, Erez

pixedelic

Hi waterboy, the only way is via CSS. Add this code to Delight -> Style:

#navgallery_wrap {
display: block!important;
opacity: 1!important;
}
#credits_blog, #pix_controls {
display: none!important;
}

Manuel :-)

Default-user
waterboy Purchased

Thank you Manuel – the css trick worked like a charm. I still want to find a way to get the top icons to redirect to the contact page – maybe I should simply swap one of preset ones you have with a new dingbat and add the url… Cheers, Erez

Default-user
waterboy Purchased

Hi Manuel. The Font file you have on the themec actually contains an original mail icon but you have not included it in the actual js and font pack. Is there any chance you could help with this? Thank you in advance.. Erez

Default-user
waterboy Purchased

I have actually found the dingbat inside the file- thank you :) (M)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, my hosting provider is moving to PHP 5.4. Currently I am using PHP 5.2.

When testing the theme under 5.4 I get errors on the actual pages of the theme. Below is an example:

Warning: Illegal string offset 'payoff' in /wp-content/themes/delight/page.php on line 37
Warning: Illegal string offset 'payoff' in /wp-content/themes/delight/functions/lib/pix_functions.php on line 802
Warning: Illegal string offset 'subtitle' in /wp-content/themes/delight/page.php on line 177
Warning: Illegal string offset 'payoff' in /wp-content/themes/delight/comments.php on line 20

Any idea on how to correct them? Thanks!

pixedelic

Hi CreativeDC, please, switch WPDEBUG to false, they are warnings and maybe I missed them during one of the last updates, my apologies.

Manuel :-)

Default-user

I checked my wp-config.php and it is already set to “false.” Any other ideas?

pixedelic

I’ll release an update ASAP, hope it’ll fix these issues. Follow me on Twitter or here on ThemeForest to know when the new version is available.

Manuel :-)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Portugal

Hi Manuel,

How can I personalize login page with my own logo?

All the best

Thanks

pixedelic

Hi freepaint,

I’m sorry, but the only way is replacing the image in the theme, on your server:

http://your_domain/wp-content/themes/delight/images/custom-login-logo.png

Unfortunately you must repeat this step after any update.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
brakhage Purchased

Dear pixedelic, we recently updated Wordpress to 3.5 and it seems to have broken the back-end functionality of our site. The Wordpress admin has lost all functionality – the menus no longer drag and drop, for example. The Delight admin panel is also broken – all of the functions are now laid out in one long page but without anything working. Has anyone been able to use the theme successfully with the new version of WP? What can we do? Thanks in advance, from the Brakhage Center folks.

pixedelic

Hi,

did you update Delight too? Because I released a version to fix some issues about compatibility after WP 3.5 has been released: http://www.pixedelic.com/delight_current_version_changelog.php

Manuel :-)

Default-user
brakhage Purchased

Yes, we upgraded Delight and then swapped in the wp-admin and wp-includes folders (as suggested by another user: http://wordpress.org/support/topic/cant-drag-and-drop-menu-items-with-31) with a fresh copy from the most recent WP. Problem persisted. We then deactivated every plugin to test them one by one and it seems the Category Sticky Posts plugin is what was causing the problem. (So, we’re not sure the steps taken beforehand were even necessary). But all and all, problem solved!

pixedelic

Fine… maybe the developer of the plugin is releasing a new version compatible with WP 3.5.

Manuel :-)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

I have purchased your template and really happy with it.

Would you be able to add support for Instagram in the Social and search bar at the top in your next update?

pixedelic

Sorry garethcairns,

no plans in this sense. If you prefer you can replace the icon set… that, actually, is not an icon set: the icons on the header are Cufon elements, I created a font (dingbats) that replaces some letters with the social icons you can see, so you can change their color according with the text color. If you want to change them you must upload your own set of icons and edit the file called header.php, from line 455 to 470. This requires a good skill in html, php and css.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, I am about to purchase this theme, and I am doing some research into whether I can add a “buy this image” button to images in portfolios. Is this possible by integrating Pixwall and an eCommerce plugin such as WooCommerce?

Also, is it possible to hide the menu/page name that pops up from the bottom atea? On the example URL (http://www.pixedelic.com/themes/delight/) it says “A lot of reasons to choose Delight” – can this be turned off?

pixedelic

Hi gkaye,

I didn’t test any ecommerce plugin with this site. Sorry.

And, if you turn the title off the people can’t click anywhere to make the main column open and close… but you can do it via CSS, if you want.

Manuel :-)

Default-user
gkaye Purchased

Thanks much for the answer. I have installed the theme and it is working great, you have dona great job building it.

I do have one question – I would like to be able to display the image caption or title in the lightbox when the images ina gallery are expanded (not with a tooltip). Is this possible through teh admin panel, or does it need to be done in the PHP?

Here is a link to one of my galleries: http://www.grantkaye.com/portfolio/gallery/hawaii-gallery/

Default-user
gkaye Purchased

On your example site, the wide gallery images are pulling caption information through this code:

div id=”cboxTitle” style=”display: block;” class=””>Catania, hands with cards

Where do I input the title?

Default-user
gkaye Purchased

I have found that the title is displayed only if I have the Tooltip on Image value set to “show title” but this is not what I want. I do not want to have the tooltip visible ontop of the small thumbnails, I only want the image title to show on the top of the image once it is expanded.

Some more info here: http://stackoverflow.com/questions/9262536/different-values-for-title-and-tool-tip-text-for-anchor-tag

pixedelic

Hi gkaye,

I can’t add a filter in this sense, it would change the admin panel and no changes in this sense are planned. You can simply activate the tooltip in the admin panel and hide it via CSS. Get the ID of your gallery (for instance id=11), then go to Delgiht admin panel -> Styles and type:

body.term-11 .ui-tooltip,
body.term-11 .qtip {
display: none!important;
}

Let me know.

Manuel :-)

Default-user
gkaye Purchased

Thanks Manuel – works great. Now onto another question – can I hide the bottom page slider for this fullscreen slideshow?

For example – this is a “PORTFOLIO” but I do not need the “Night Shots” page at the bottom….can I add some CSS to get rid of it?

http://www.grantkaye.com/portfolio/portfolio/night-shots/

Grant

pixedelic

Hi gkaye, and sorry for the late reply… if I’m right, just get rid off the title from your page…

Let me know

Manuel :-)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
iamrwood Purchased

I purchased this theme and I love the look of it, however the Delight Admin Menu is not working. I am currently using Wordpress 3.1.4 and cannot currently update to 3.5 because the server I use does not have the PHP version required… while I am working on that tho I would like to be able to use this…. is this the reason the Admin Panel isn’t available? Are there any solutions (other than updating Wordpress) that are available?

Thanks, Rene

pixedelic

Hi Rene,

I hope you read Delight needs a particular version of PHP too in its description page: http://themeforest.net/item/delight-fullscreen-wordpress-portfolio-theme/255488

Could you provide an access as administrator to your site via email please: manu[at]pixedelic[dot]com (remind me who you are and what the problem is in the email itself).

Manuel :-)

by
by
by
by
by
by