2434 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
plewsy23 Purchased

Hi There,

A most excellent template, it is perfect for what I need.

However I have one major problem and that is I can not seem to be able to turn off comments on the pages I have created.

On the pages in question I have ensured that “No, use it as a simple static page” is selected from the dropdown menu under the “display your posts” heading.

Please advise.

Kind Regards,

Jason

pixedelic

Hi plewsy,

sorry for the issue, I paste here the common explanation about this problem:

it doesn’t depend on the theme but on Wordpress. To disallow the comments on a page or on a post, enter the page admin panel, click “Screen options” tab (right top of the screen) and enable the ”Discussion” checkbox. A box at the very bottom of the page will appear, disallow from there comments, trackbacks etc.

To disallow the comments from everywhere, go to Settings -> Discuss and disable the checkboxes you want, but this change will be applied for the new posts and pages only. For the pages and posts you already created, you must do what I said previously.

As I said, that’s not a Delight feature of course, but a Wordpress feature.

Let me know

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

Dear Manual, my delight theme version is 4.0.13 .. and now i update my wordpress to 3.5 instead of 3.4 what is my steps to update the theme to version 4.0.15 .. ?? thanx

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

Dear Manuel .. please don’t forget to reply to me .. I need to update the theme .. thanx

pixedelic

Hi ksoliman, don’t worry, I can’t forget to reply, but on Monday I have a lot of requests of support, so I’m sorry for the late reply.

However, in the FAQs you can find the answer: http://themeforest.net/item/delight-fullscreen-wordpress-portfolio-theme/255488/faqs

Let me know

Manuel :-)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi, I love your theme but I can´t get the navi on my page. What’s wrong? Please help me. Best Tilman from Berlin

pixedelic

Hi Marienova,

I provided some tutorials on the demo site (http://www.pixedelic.com/themes/delight/) and there is a documentation included in the main file you downloaded from ThemeForest.

You must go to Appearance -> Menus, create a menu, put some items into it (you can enable more than the items available by default by clicking on the right top corner of the screen the tab called “Screen options”) and associate the menu you just created with the theme location (left top box). It is a feature of Wordpress, not of the theme.

Let me know

Manuel :-)

marienova

Thank you so much Manuel. Everything is cool now. Best from Berlin M

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Manuel,

I have one more instance of the photo credits not showing – when creating a new site using multisite: http://www.greenboard.ca/test5/portfolio/promote-fair-trade/

This is the template: http://greenboard.ca/template-en/portfolio/promote-fair-trade/

If it’s not possible to correct, the credits do show when I select “slideshow” for the background. I can use this as a work-around if need be.

Thanks, Rob

pixedelic

Sorry Rob (for the late reply too…) but I can see the photo-credits… can you show me an example where the photo credits don’t work? Or do I misunderstand?

Manuel :-)

Default-user

hmmm, that’s strange – (and no worries about the response time). For me the photo credits don’t show in the first link, but they do for the second. (The first link shows under Credits “Sorry, there are no info for this photograph.”)

The following may be a silly question, as the linked portfolio items have no credit in the footer, but just to be sure, are you looking at the photo credit in the main column, not the footer? Does the photographer’s name show in the main columns of both links for you?

Thanks, Rob

pixedelic

Hi Rob,

not sure I did well. I visited this page:

http://www.greenboard.ca/test5/a-note-on-greenboard/

and this page:

http://greenboard.ca/template-en/a-note-on-greenboard/

In both cases the credits are available. Did I misunderstand?

Then, in the portfolio items the credits are display above the comments section: http://www.diigo.com/item/image/1fza7/tg0y?size=o, but if you prefer you can also add a caption to the image itself.

Manuel :-)

Default-user

Hi Manuel – sorry on my side for not explaining this clearly. The Credits section I speak of is as per your link ( http://www.diigo.com/item/image/1fza7/tg0y?size=o)

If you click here (http://www.greenboard.ca/test5/portfolio/promote-fair-trade/) and scroll down in the main column, you will see the Credit shows as “Sorry, there are no info for this photograph”.

That site (http://www.greenboard.ca/test5/portfolio/promote-fair-trade/) was created from this template (http://greenboard.ca/template-en/portfolio/promote-fair-trade/). As you can see, if you scroll down in the main section on both, the Credits show in the template, but not in the site created from it.

I hope this helps!

Thanks, Rob

pixedelic

Ok Rob,

I see, and I’ll try to release a fix ASAP, sorry for the inconvenient. Could you contact me via email so I’ll send to you a beta version? My email is manu[at]pixedelic[dot]com, remind me who you are and what the problem is in the email.

Thank you.

Manuel :-)

Default-user

Done! – I just emailed you. Thanks, Rob

pixedelic

Sorry Rob, didn’t receive anything…

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Manuel, please help—something weird happened to our site at cdt-dance.org. The navigation menu no longer animates the slide-outs unless you click it. This is not good, because then people don’t realize that the text they just clicked on is in itself its on page, as well. I hope that makes sense. Anyway, if you go to our site, hopefully you will see what we do! Thank you!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
mist_on Purchased

Hi Manuel,

great theme, I like it verty much. I have two questions:

1. I have trouble loading blog pages with lots of pictures. Text and menu not visible before loading all images, so for this time visitor can see only blank page. Maybe there is a way to load at first menu and text? Example: http://photokubik.com/new/wedding-anna-ruslan/

2. I tried to reduce the height of the footer, but copyright text and navigation arrows have fixed position. How can I move them to the top of footer?

Sorry for my bad english. Thank you!

pixedelic

Hi mist_on,

I’m sorry (for the late reply too), but no, there isn’t a way, the menu needs that the page is loaded to calculate some widths…

About the footer: just change its line-height too:

footer {
line-height: 32px!important;
}

Manuel :-)

Default-user
mist_on Purchased

One more question. How can I change color and transparency of drop-down (black) part of menu: http://photokubik.com/wp-content/uploads/2013/01/SNAG-0090.jpg

pixedelic

Sorry, no way by using the admin panel. But you can go to Delight -> Styles and type:

nav > ul > li > ul li a {
background: rgba(0,0,0,0.5)
}

It doesn’t work with old browsers.

Manuel :-)

Default-user
mist_on Purchased

Code don’t work :(

pixedelic

Sorry I can’t check if there’s something wrong in the code you typed since you switched to another theme…

Manuel :-)

Default-user
mist_on Purchased

I have same theme.

pixedelic

Hi mist_on… I’m sorry, but I can’t give immediate support often. The theme I can see is still Sidewinder

Manuel :-)

Default-user
mist_on Purchased

Sorry, I have another theme in the blog posts. Please look at the main page: http://photokubik.com/

pixedelic

You’re right, I’m afraid the code I provided was incomplete. Please try this:

nav > ul > li > ul {
background-color: transparent!important;
}
nav > ul > li > ul li a,
nav > ul > li > ul .slash_li {
background: rgba(0,0,0,0.5)!important;
}

My apologies.

Manuel :-)

Default-user
mist_on Purchased

So strange, but nothing changes.

pixedelic

sorry, as far as I can see you missed the first part of the snipper:

nav > ul > li > ul {
background-color: transparent!important;
}

Manuel :-)

Default-user
mist_on Purchased

many thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello,

Updated the theme to last version and All in one event calendar pro (1.9.1); Now when I click in a event, a get the following error:

PHP Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in E:\home\possanteba\Web\bar\wp-content\themes\delight\functions\lib\pix_functions.php on line 859

some tip??

thanks

pixedelic

Hi ffpaniago… sorry for my late reply.

Not sure, but I’m afraid it is not compatible with the breadcrumbs. In this case you should disable them in Delight admin panel -> General -> Navigation -> Show / hide breadcrunbs

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ssandow Purchased

Hi,

Great theme! I am wondering if for pages is there a way to move the arrow that calls the page up to the left, instead of the right? And possibly to remove the title of the page and just have an arrow?

Thanks, Susannah

pixedelic

Hi Susannah,

I’m sorry, but I’m afraid you can’t without hacking the code itself. I tried to find a solution via CSS or the admin panel, but with no luck, I’m sorry. The arrow is in the same container of the title, so if you hide the title you hide the arrow too…

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Manuel, sorry, me again—our website is also frequently acting very strange and taking a long, long time to load even though we have not changed the background images and it didn’t use to do this before. Do you have any suggestions? This only started happening recently.

pixedelic

Hi, sorry for the late reply… could you provide a URL? Or an access as administrator too? (Via email of course: manu[at]pixedelic[dot]com)

Manuel :-)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Just resolved the PHP Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in E:\home\possanteba\Web\bar\wp-content\themes\delight\functions\lib\pix_functions.php on line 859

that was a problem with the them and All in one events calendar

Changed line 859 of pix_functions.php echo '<li>'.get_category_parents($cat, TRUE, '</li><li> / </li><li>'); </li>

With

echo is_wp_error( $cat_parents = get_category_parents($cat, TRUE, ‘’ . $delimiter . ’’) ) ? ’’ : $cat_parents;
pixedelic

Thank you for sharing :-)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
chellrox Purchased

Hello, I’m having trouble with the fonts. None of the google fonts change on the site when I update them in the admin panel.

Any advice?

Michelle

pixedelic

Hi Michelle,

by default the Google fonts are disabled. You must activate them in Delight admin panel -> General -> Scripts -> Block the download from Google’s servers (switch it off). Sorry for the inconvenient.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ashelley Purchased

Hello! For a few hours I’ve been trying to post video as the background for a page and have had no luck. I’ve uploaded files from my computer and have had success when uploading hard files from my comp, but not when streaming from an outside location (youtube/vimeo) which is my main priority.

I’ve gone along and embedded as a URL in as many ways possible I can think of, but I cannot get it to work.

Please help

pixedelic

Hi ashelley,

could you try to set again your FLV video as background and provide the URL of the page with the background not working? I need to see the problem…

Manuel :-)

Default-user
ashelley Purchased

When uploading an .flv I have no problems, but I’m planning on using video that will be rather large and feel more comfortable streaming it from an outside source. I also plan on having it visible on an iPad and which I don’t think is a fan of .flv. When using an outside source (youtube/vimeo) I’ve used the embedded extension and have also copied and pasted the exact URL. None of them have worked and I’ve tried w/ several youtube/vimeo videos. Not sure what I’m doing wrong.

I also have several other questions that take are less priority, so feel free to answer them at your convenience:

- Is it possible to have one of the Menu buttons lead to a direct download? Let’s say I click on the “Resume” button, is it possible to have it automatically download a .pdf of a resume instead of taking me to a page?

- I know that you have button links that appear in the header section (facebook, rss, etc), but is it possible to place those onto a page? On my “Contacts” page, I’d like to add the Facebook link, Twitter link and Linkedin link. BUT more importantly, I’d like to add an IMDB link, which I noticed you don’t have as an option. How would I go a/b adding it??

- Can I have the menu buttons disappear upon a page opening up? For example, when I click on the “Acting Reel” page and the background video starts to play, can the buttons disappear so all that’s visible is the the logo in the top left so that there’s less distractions from the video?

- Lastly (and I’m sorry) how would I adjust the size of the font on the Menu buttons? I know you can change the font, but is it possible to change the size?

Thanks so much! The last several questions aren’t as important as the first at the moment and I know it’s alot, but I thank you SO much.

pixedelic

Hi ashelley,

I’m sorry, only FLV self-hosted videos are allowed as background. Unfortunately, as you you said, iPads/iPhones don’t support it. But I provided some work-arounds. The best idea would be to disable the background for mobile devices only and replace it with a simple video embedded in the text editor.

I provided some shortcodes to make something visible or not in the mobile applications:

[pix_mobile]Some content to display on mobile (touch screen) devices[/pix_mobile]

[pix_not_mobile]Some content to display on desktop (not touch screen) devices[/pix_not_mobile]

At the same time, the body has got a particular class if you are using a mobile device: body.is_mobile, otherwise the class is body.is_not_mobile (this feature is not compatible with the plugin that caches the code, such as Super Cache and similar, because they show always the same source code, regardless of the device you are using. So for instance you can disable the video on the background for the mobile devices with some lines of code into Delight admin panel -> Style:

body.is_mobile #wide_flash {
display: none!important;
}

Then you can put the video directly in the post content with the condition shortcode:

video shortcode[/pix_mobile]

Then, about the other questions:

(menu button) you can upload a PDF onto your server and then paste its URL in a custom button in the menu (in Settings -> Menus there is a box below “Theme locations” called “Custom link”)

(facebook on a page) you can enable the share section in Delight -> Blog -> Pages -> Show share section in pages

(button that disappear) no, sorry, you can’t, there isn’t any feature in Delight that allows that

(font size) the font size the menu is customizable from Delight -> Typography -> Navigation

Manuel :-)

Default-user
ashelley Purchased

Hi Manuel,

Thank you so much for the detailed response. It was extremely helpful, although I’ve ran into a few other issues in addition to not explaining myself w/ for one of them very well. I’ll outline to make it simple:

- IMDB LINK.. I know in the section of Blog > Pages, you can enable a share option for Facebook, Google+ and Twitter. But what I’m trying to achieve is something similar to what you have in the drop down header of your sample page, but instead I want to place those links in the upper portion of a Contact Page. I’m hoping to have social media icons that will direct you straight to a link. But MORE importantly… I’m putting this site together for an actor and need an icon that will link to an IMDB page (imdb.com). It’s really important and I noticed you didn’t have one and I’m hoping there’s some type of way to achieve this w/ coding in addition to a Facebook and twitter page.

- PORTFOLIO… I’m having trouble creating an image portfolio that looks EXACTLY like the one you have listed in your sample site located in the following path: Portfolio > Wide Gallery. And if possible, can you have it go directly to that page w/ out having using Second Levels? Note that what I have up now is a crude attempt.

- SITE LOADS VERY SLOWLY… I know my site probably loads extremely slow b/c it’s probably loading all of the content on the site before being able to use it. I’m sure a lot of it has to do w/ the fact that I have an FLV (and not an outside source) as a background for one of the pages. I noticed your sample page has a video and a ton of files, but loads VERY quickly. If you need to check it out what I’m talking a/b, the page is located at michaelgucciardo.com

- LOGO… I also noticed that the logo disappears when clicking any page outside of the Home Page. Kind of weird.

I’m so sorry for the extreme detail. I’m just trying to explain this as best as possible. You’ve been very helpful thus far and I can’t thank you enough

Default-user
ashelley Purchased

Oh! Sorry.. Lastly, when enabling a menu button to download a PDF, how do I direct it to open an outside window and not in the same browser window?

pixedelic

Hi ashelley,

about the icons: the icons on the top can only refer to the site, they can’t be the “like” buttons or the “tweet” buttons, also because Facebook (for instance) doesn’t allow to customize the design of the the “Like/Share” button. If you want to add an icon on the social bar on the top of the page: the icons on the header are Cufon elements, it means I created a font (dingbats) that replaces some letters with a social icons, so you can change their color according with the text color. If you want to change them you must upload your own set of icon and edit the file called header.php, from line 455 to 470. this requires a good skill in html, php and css.

To create a portfolio item just follow the video tutorial: http://www.pixedelic.com/themes/delight/how-to-create-a-portfolio/ To display a gallery with the same layout I used for the “Wide gallery” example, go to Delight -> Portfolio -> The name of your gallery and select “Wide page” in the first field called “Template”.

Slow site: the first image of your background slideshow is about 5MB… please optimize the images of your slideshow, I use images of 250KB in the demo site.

The issue about the logo: replace this code into Delight -> Styles:

header #logo h1 a {
height: 500px!important;
padding: 0!important;
text-indent: -9999px!important;
width: 600px!important;
}

with this:

header #logo a {
height: 500px!important;
padding: 0!important;
text-indent: -9999px!important;
width: 600px!important;
}

To open a link in a different window you can use the attribute target with the _blank property ( http://www.w3schools.com/tags/att_a_target.asp ) or, if you add the link by using the button available in the TinyMCE editor, just check the checkbox: https://www.diigo.com/item/image/1fza7/d8q1?size=o

Manuel :-)

Default-user
ashelley Purchased

Thank you for your patience and getting back to me so quickly.

Following the video tutorial gets my page to look like the following, even when I have “WidePage” selected in the admin panel: http://www.pixedelic.com/themes/delight/gallery/one-column-gallery/

What I’m trying to achieve is what you have here: http://www.pixedelic.com/themes/delight/gallery/wide-gallery/

Where it has no white background and is just the floating images. I think it has something to do with galleries and image tags, but I can’t figure it out. Am I to create a separate Portfolio for each section like you have.. “Morocco”, “Italy”, “Inida”, “Thailand”, etc?

pixedelic

Hi ashelley,

maybe the best way to help you is enter your admin panel… can you provide via email (manu[at]pixedelic[dot]com) the details to enter your admin panel please? Remind me in the email who you are and what the problem is.

Manuel :-)

Default-user
ashelley Purchased

Just recently sent. Thank so much for being so helpful

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
gkaye Purchased

Can I hide the bottom page slider for this fullscreen slideshow? For example – this is a “PORTFOLIO” but I do not need the “Night Shots” page at the bottom….can I add some CSS to get rid of it?

http://www.grantkaye.com/portfolio/portfolio/night-shots/ Thanks Manuel. Grant
pixedelic

I’m pretty sure to have already replied… but maybe I’m wrong… however, you can simply leave blank the title of the page, the content, the payoff and the subtitle.

Let me know

Manuel :-)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Manuel, I made an update of DELIGHT and now the pictures are so small on my blog site. (http://zeitmaschine.org/category/blog/) A friend of mine told me that its because: .category .imgHentry { float: left; height: 150px; margin: 0 5px 5px 0; width: 150px; }

where can I define this without hardcoding in the css? please help me. thank you best from berlin marie

pixedelic

Hi Marie,

yes, but this is the normal layout for the category pages: http://www.pixedelic.com/themes/delight/category/blog/ different from the layout of the Main Blog page (settable in Settings -> Reading): http://www.pixedelic.com/themes/delight/blog/

If you want to play with the CSS you can in Delight -> Styles.

Manuel :-)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi

I have just updated wordpress and the Delight Theme and I have lost my header logo and the data put in to teh Delight tab. images and colors for the header does not seem to make any change to the site.

I have tried many attempts and turned off all plugins and still no change to the logo.

My site is www.studiotimephoto.com

Martin

pixedelic

Hi Martin,

sorry for the late reply, I see the logo at the URL you provided… did you already fixed or… something else?

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi Manuel,

Thanks again for the great work and the support. Since I’ve updated to the news Delight version, I’ve got some issues with the social bar (links are not available on icons and the description I’ve put just near them isn’t visible anymore). Here is the site updated : http://www.sensationocean.com and this is where we worked before the update (links & description in the header) : http://pepperjobs.org/sensation/

Do you have any idea what might be the problem ? Thank you very much.

Best, Lloyd

pixedelic

Hi Lloyd,

if the text was a change to html of the file header.php, of course you must repeat the change each time you update the theme, otherwise the old files are simply replaced by the new ones.

About the social links: I’m afraid you touched something in the html (is that possible?), and I’m afraid you forget to close a div, please check.

Manuel :-)

Default-user

Hi Manuel, You are right for the phrase in the header.php The links problem are due to css problems. I’ve got really strange issues with them. It looks like the site won’t load correctly the Styles panel in the admin. I’ve got weird behaviors… I took back the styles I put in the development styles but it doesn’t do the same thing at all in the new one… On the server I’ve got style.php and style_2.php (?) and even there, the results are not correct. When I look with the Chrome inspector, there is a css_include.css listed as an image ? Can it be a corruption problem or something ? In the old one, there was a “style.php” but no css_includes.

Any idea ? (Maybe I could be clearer by email with images…) Thank you very much Lloyd

pixedelic

Hi PepperOnly,

on Delight -> General -> Scripts there is a field called “Put your custom CSS inline”. If you switch it off, Delight will use style_2.php to generate a static file called “css_include.css”, otherwise it will use a php file called “style.php”. The first solution can assure faster performances, but not all the server allow it.

Manuel :-)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
danoli Purchased

Hi Manuel,

were having some issues. Since upgrading the full sized image is now cropped on the sides, previously it stretched the whole screen. The other issue we have is our client uses a screen of 1024×769. When he does the main header is much bigger and the posts section is off screen and needs to be scrolled to see…. he is not happy about this. Can you suggest anything? I can send the URL in a PM.

pixedelic

Hi danoli,

please, go to Delight -> General -> Slideshow and check that the switch called “Fit portraits” is off, then save.

About the screen resolution… I’m sorry, but Delight has been built for big monitors, as many other fullscreen themes that time. However the layout fit a small resolution too, such as 1024×768, as you can see: http://www.diigo.com/item/image/1fza7/02d4?size=o... I can’t do much more than this, I’m sorry.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
Dear Manuel, great theme! thank you! Although I have a problem setting up a slideshow for the homepage in the background… I don’t understand the difference between the Site Background settings and Wide bg settings… Please help! Thank you in advance, Best, Charles http://royalspades.co.uk
pixedelic

Hi Charles,

the site background is a simply CSS2 background, it doesn’t fit the screen, it doesn’t change its size with the monitor resolution. The wide bg does.

Let me know if you need further informations.

Manuel :-)

Default-user

Hi Manuel, thank you for your help! I was wondering if I could change the logo of the login page? remove the Delight logo and put my own? Thank you again, best, Charles

pixedelic

Hi charlesvvalk,

unfortunately I didn’t provide the ability to brand the login page, I’m sorry. I’m afraid the only way is to physically change the image on your server: delight/images/custom-login-logo.png

Or you can try some plugins that can do that.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Manual,

I’m having trouble changing the background of my site. I can upload images no problem but when I select insert into post it freezes and nothing happens. Is this a bug?

by
by
by
by
by
by