2400 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Chimeway Purchased

Hi Manuel,

Since two days the ‘add element’ button doesn’t respond anymore. So I can’t add elements to the slideshow anymore, either for the background and adding a slideshow to a post.

Are you familiar with this problem? And do you know a way to resolve it?

Thanks in advance.

Kind regards, Jørgen

pixedelic

Hi Jørgen,

it depends on what you did two days ago. Did you activate something or update something? Generally it could be a javascript problem, but without seeing your admin panel I can’t be sure, sorry.

Manuel :-)

Default-user
Chimeway Purchased

Hi Manuel,

Thanks for your reply. Last two days we’ve updated to Wordpress 3.5, started using W3 Total Cache, Smush.it and CloudFlare as a CDN (with good results, the website is now much quicker).

Is there a way to replace the javascript back to the original? Or in the worst case reset the wordpress page without losing my data/info/settings?

If you wish, I can give you our admin-logins..

Thanks a lot in advance!

Jørgen

pixedelic

Sorry Jørgen,

I’m afraid I didn’t understand what you mean… to replace the javascript back to the original? Could you clarify?

Manuel :-)

Default-user
Chimeway Purchased

Hi Manuel,

Sorry English isn’t my native language. I’ll try to be more precise!

I told you the ‘add element’ button doesn’t work anymore resulting in not being able to make slideshows. You said it could be a Javascript problem, so I was wondering if there is a way to: trace the problem / or import the old javascript so it’s ‘back to the original’ again / or you taking a little look in my admin panel?

I hope this is more clear for you and I hope you have the time to help us out! Much appreciated!

Kind regards, Jørgen

pixedelic

Hi Jørgen,

english is not my native language either, so maybe this is the biggest problem :-)

However, I think the only way we have to try to fix the problem is letting me to enter your admin panel to have a look. Please, send me an email with an access as administrator: manu[at]pixedelic[dot]com (remind me who you are and what the problem is in the email itself).

Manuel :-)

pixedelic

Sorry Jørgen,

I was looking in the admin panel and not in the page back end. I just found a bug in a plugin I used for Delight with WP 3.5 (I think). Fixed, the new release will be ready and available in a few days.

My apologies.

Manuel :-)

Default-user
Chimeway Purchased

Hi Manuel!

You are the best haha. Thanks for your great support. Looking forward to the fix. Many thanks : )

Jørgen

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

My theme is not resize images on the fly in my slideshow.. My server has php5, and have already given permission folders “delight”, “scripts” and “cache” (777 or 755) also set up the media settings as described in the document theme .. still does not work .. can you help me?

pixedelic

Hi raidd,

I paste here an old thread:

For security reasons TimThumb resizes the images on fly without using any folder on your server, but not all the servers support this feature. So, if you sometimes (it depends on the layout) can’t see the thumbnails, try to enter the Delight admin panel, and go to General -> Scripts. Then switch on the button called “Use cache folder with TimThumb”.

If you can’t see the thumbnails after switching this field on, you must change the file permissions (the CHMOD , here is a link about that: http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions) of this folder on your server:

wp-content / themes / delight / scripts / cache

Try 777, or 755 (it depends on the server).

So first of all check if you activated the right mode for your server and let me know.

Manuel :-)

Default-user

thanks for the reply, but i can see the images but they are not resizes to fullscreen

Default-user
you can see here.. http://www.agoramecaso.com.br/mensageiro/

can you help me? please

pixedelic

Hi raidd,

I think you activated the portrait view: please check in Delight admin panel -> General -> Slideshow -> Fit portraits (switch it off).

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ndcfoto Purchased

Manuel, Is it ok to upgrade to Wordpress 3.5?

pixedelic

Yes, but make a backup always because the file permissions can change automatically or some files can be wrong uploaded.

Manuel :-)

  • Turkey
  • Exclusive Author
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
serra Purchased

Hi Manuel ,

thank you for your great work such a greta theme , i am using it at my website ,

however when i create pages ( tsatic pages ) comments,reply table at the bottom , i want to disable those reply and sharing options ( such as google+ , twitter , facebook etc ) and those reply ,leaving comment tables which appears at the bottom of my pages ,

you can check my link at : egesoft.com ,

as a second issue , i want to upload my own logo image , the place on top left which appears the site title and name , is it possible to upload my own logo image that place ,

thank you in advance and keep up great work ,

regards ,

pixedelic

hi Serra,

on Delight admin panel -> Blog -> Posts you can disable the share section for all the posts (the same for the pages in Delight -> blog -> Pages and for the portfolio items in Delight -> Portfolio -> Portfolio items).

About the comment: it doesn’t depend on the theme but on Wordpress. To disallow the comments on a page or on a post, enter the page admin panel, click “Screen options” tab (right top of the screen) and enable the ”Discussion” checkbox. A box at the very bottom of the page will appear, disallow from there comments, trackback etc.

To disallow the comments from everywhere, go to Settings -> Discuss and disable the checkboxes you want, but this change will be applied for the new posts and pages only. For the pages and posts you already created, you must do what I said previously.

As I said, that’s not a Delight feature of course, but a Wordpress feature.

About the logo issue: I explained how to do that on the documentation included in the theme. Just open it and click Admin panel -> Colors & images -> Header colors & images.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi! I have the same problem as Jørgen! The “Add element” to the slideshows-button doesn’t work anymore! Help help help :) Maria, Norway

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi again; I just discovered that I can’t add images into the text either… Something weird has happened, and it’s a bit of a crisis because the website for the school is being published any day now… Help appreciated!! Maria

pixedelic

Hi buskerudfhs,

I just found a bug in a plugin I used for Delight with WP 3.5 (I think). Fixed, the new release will be ready and available in a few days. This fixes the issue regarding the slideshow, but I don’t have any issue on the text editor with the images. Can you provide more info or an access as administrator via email (manu[at]pixedelic[dot]com)?

Manuel :-)

Default-user

Hi, I have emailed you about the issues, which look to me as they’re not fixed yet. I can not insert pictures or create slideshows or do anything with images on my site now, and it’s urgent for us to have this done now. We are a school and people need to see the information, so please hurry and fix this or tell me how to uninstall the update or ANYTHING, this just isn’t good enough! Maria, Norway

pixedelic

Hi Maria,

sorry, I was k.o because of a bad flu… but I can’t find any email from you, what is your email address? Could you email me again? Please, use the form you can find on my profile page this time: http://themeforest.net/user/pixedelic and send me the login details so I can enter your site to see what the problem is.

Manuel :-)

Default-user

I just sent you one! :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

Urgent Help Manuel … I changed my hosting plan from windows to linux .. the theme did work & errors appears as below

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/var/chroot/home/content/48/5444048/tmp/sess_6ag9hkdbflg7skpsflta7om4l1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/content/48/5444048/html/wp-content/themes/delight/functions/lib/pix_interface.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie – headers already sent by (output started at /home/content/48/5444048/html/wp-content/themes/delight/functions/lib/pix_interface.php:2) in /home/content/48/5444048/html/wp-content/themes/delight/functions/lib/pix_interface.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/content/48/5444048/html/wp-content/themes/delight/functions/lib/pix_interface.php:2) in /home/content/48/5444048/html/wp-content/themes/delight/functions/lib/pix_interface.php on line 2

also 2 more errors .. unknown open .. know such file in directory .. & website cant load I uninstall the theme & install it again .. but same errors here :(

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

Theme Didnt* work :(

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

the 2 other errors is Warning: Unknown: open(/var/chroot/home/content/48/5444048/tmp/sess_rupg7ep4742vrq1htgpttvv501, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

Dear All.. Finally I fix it .. would like to share with u how i did it..

Create a new folder on your root directory and call it sessions Change its permissions to 777 (Check all the options from GD’s control panel viewable – writable – executable )

At this point you should have a folder like yourdomain.com/sessions

open wp-config.php with your text/code editor and put

session_save_path(’/home/content/04/8260904/html/sessions’);

for anyone else with the same problem just replace “04/8260904” with your GoDaddy user folders.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased
Opppsss . another Error in previewing the pix .. please support .. check portfolios http://www.ph-agency.com
pixedelic

Sorry about the issue with the session, but it is related to the server, like the issue of the thumbnails I’m afraid: it could depend on TimThumb, the plugin that resizes the images.

For security reasons TimThumb resizes this images on fly without using any folder on your server, but not all the servers support this feature. So, if you can’t see the thumbnails, try to enter the Delight admin panel, and go to General -> Scripts. Then switch on the button called “Use cache folder with TimThumb”.

If you can’t see the thumbnails after switching this field on, you must change the file permissions (the CHMOD , here is a link about that: http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions) of this folder on your server:

wp-content / themes / delight / scripts / cache

Try 777, or 755 (it depends on the server).

Let me know

Manuel :-)

P.S.: the Google fonts are disabled on your site. To enable them go to Delight admin panel -> General -> Scripts -> Block the download from Google’s servers (switch it off).

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

Thanx for your replay Manuel .. but i already fix it before see ur replay & i wanna share with u how I did it .. I notice that there is an errors appears in the images with the Jetpack path so I uninstall Jetpack & try to preview my gallery .. it works well & now I install jetpack again & everything is ok

thanx for your Support :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
aessar Purchased

Dear Manuel,

I’d like to change validation effect in form – default effect is red border of input form. I want use red shadow instead border:

CSS code: -moz-box-shadow: 0 0 5px #ff00; -webkit-box-shadow: 0 0 5px #ff00; box-shadow: 0 0 5px #ff00;

Could you please tell me, which file and fragment shall I change to apply effect?

Regards

pixedelic

Sorry aessar,

the border color depends on the javascript file. I’m afraid I can’t help you in this case.

Manuel :-)

Default-user
aessar Purchased

It’s js_include.js file. But when I changed below css values, it’s not working… :(

css({‘border-color’:’#f00’});

to

css({‘-moz-box-shadow’:’ 0 0 5px #ff00’,’-webkit-box-shadow’:’ 0 0 5px #ff00’,’box-shadow’:’ 0 0 5px ##ff00’});

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Netherlands

Hi Manuel,

I want to update the theme, but I modified some files myself including for example the css files and some php-files too.

Can I just update / overwrite the files that you have modified in the latest update? Or is there another way to solve this?

Hope to hear from you soon!

Gr

Alphonso

pixedelic

Hi Alphonso,

you can see the changelog for a list of modified file: http://www.pixedelic.com/delight_current_version_changelog.php.

But I can’t tell you what lines I modified, unfortunately.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Manuel, I want to manually crop my photos on Photoshop for the slideshow on the homepage. Can you please tell me the dimension?

Thanks, Kaylan

pixedelic

Hi Kaylan,

it depends on your page: if you have the sidebar the slideshow has a width of 690 pixels, on a wide page it is 930 pixels. The height depends on the values you set on the slideshow back end: the width and the height you can set from the backend give you the ratio, just calculate it.

Manuel :-)

pixedelic

Sorry, my bad, I guessed you talked about another theme.

There isn’t a right size for the background slideshow. The images fit the monitor and they are cropped so they don’t leave any space empty. Since the most popular resolutions is about 16/9 use images with this ratio. I used images with a width of 1280 pixels (about 200/300KB) and about 16/9 as ratio.

Manuel :-)

Default-user

Hi Manuel, I was talking about the Delight theme. Sorry I didn’t make it clear. What height would you recommend?

pixedelic

No no, I see you are a purchaser of Delight, but I think I was veeery tired when I replied to you… my apologies, again.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Manuel, How do you remove all the line dividers on the portfolio page so that it looks minimalistic like the demo?

Thanks,

pixedelic

Hi Kailan,

what portfolio layout are you talking about? I didn’t remove anything via CSS.

Manuel :-)

Default-user

Hi Manuel, What I meant was the line dividers underneath the tags and the breadcrumb. I want to remove all of those things so that my portfolio will look like the one on your demo. Can you please provide me the code to remove those things? thanks

This is the portfolio page http://kaylantran.com/gallery/portfolio/

pixedelic

Hi Kailan,

the portfolio of my demo is a different layout: if you go to Delight admin panel -> Portfolio -> The name of your gallery (I think it’s “Portfolio” again) and select the option “Wide page” for the field “Template” you can get the same look of my demo site.

Manuel :-)

Default-user

Problem solved! Thank you so much

Cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello Manuel, many thanks for that beautiful theme!

can you please fix the “add element” bug asap? (or describe where we can do it). the feature is indispensable and i need it very much! :(

thank you!

pixedelic

Hi moustacheToGo,

it is already fixed… if you want to know if a theme has been updated follow the author and see on the item description page the date of the last update: http://www.diigo.com/item/image/1fza7/socq?size=o

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

Dear Manuel .. my theme is running in a good way now .. thanx alot for your previous support .. but i have one problem .. when i open my website from computer or pc the theme is good but when i,m open it from mobile device it opens with the ten eleven theme ???

what can i do now

pixedelic

Hi,

with iPad works fine, with my Galaxy I’m afraid it loads something due to Jetpack settings. I’m afraid you must work with the settings of the plugin or deactivate the mobile optimization module.

Manuel :-)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ksoliman Purchased

my website: www.ph-agency.com

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

hi manuel

My name is Josep. I have some problems with pix wall plugin running on delight theme.

I´m trying to make fullscreen slideshows, but dosn´t work. Supposed to be ” z-index ”, can you help me?

also I have some problems with multi language selector on header.php and I don´t know if is also the same thing

the site is: http://elegantmob.com

cheers

pd. if you prefer I can write to you in italian

josep

by
by
by
by
by
by