26 comments found

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hey, IE question here. Having a display problem w/ cuber only in IE. I’m running IE8 . Shouldn’t be a problem but on the cuber bottom 15-20px and right side 20-25px show up red as flipping, then after it flips, the picture is off center? http://ccbc.vswebdesigns.com. Any suggestions? Works fine in ff, chrome, safari. Stupid IE. But love the theme.

I don’t mind losing the cuber if that’s the only option. In fact, prefer simple right-to-left transition and was wondering if that’s an option w/ cuber but could find the right syntax to put in the file. Thanks!

Joe

  • Author had a Free File of the Month
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Repeatedly helped protect Envato Market against copyright violations
  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Indonesia
  • Has been a member for 4-5 years
+3 more

@ joemanier

Could you send me a screenshot about this via profile page, let me check this

Thanks,
Indonez

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Didn’t see a place to attach stuff. File is posted here: http://ccbc.vswebdesigns.com/devster-ie-screenshot.jpg

Also, I tested a few of the other skins that I didn’t touch at all after unzipping. They have the same issue in IE.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi, any update on this issue? Much thanks. Joe

Indonez

Hello,

I checked your site with IE8 and there’s no any problem from here.

thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom

Hey there. Am having a problem with setup. I a) can’t make any of the thumbnails appear, and b) can’t pull them into the slideshow. I can see the large image on the ‘detail link’ page, but there’s nothing on the portfolio page, or the homepage.

I’ve followed the setup instructions- I’ve assigned a post to the ‘portfolio’ category, and put live image links in the relevant boxes, but I’m just not getting anything. Can I get some help please? Thanks!

(sorry, just realised I was posting this in HTML , it’s the WP one I’m using, will repost there!)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years

This template doesn’t work in IE9 (the demo on here). Is this something that will be corrected in the future? I’m thinking about buying this but the top menu doesn’t show in IE9 and some headings too.

Indonez

Hi, To get fix, please download from this link :
http://www.indonez.com/cufon-yui.zip

Unzip the file and replace your old “cufon-yui.js” in “js” folder

Thanks,
Indonez

by
by
by
by
by
by