208 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
jkahen Purchased

Hello,

I installed this template on windows server and worked well. The logo on the left upper corner appeared ok. Now I changed hosting to Linux Redhat and the logo is not showing anymore and its blank?? Anyone else had this problem??

Thank you

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years

Purchased the item

Installed twice but some the functionality is not working

links wont show up in the side bar or main menu.

http://www.markappeal.com

Please advise

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
jkahen Purchased

No worries, I fixed it. In Linux hosting, CSS style you have to change logo.JPG tp logo.jpg otherwise it won’t show the logo for future referrence anyone who will have this problem.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
exfakto Purchased

Hi kriesi, Excellent work on this fine template. I am having an issu on the “portfolio section”. I replaced the first file with this:

a href=”videos/video1.mov” rel=’prettyPhoto[portfolio]’ width=”864” height=”500”- -img src=”videos/pic/pic1.jpg” alt=”” />

the video plays fine but the size of the window is too small. It appears square as the original picture that was there.

Why wont the window re-sixe like it does on the other vimeo and image examples you have.

the width of my .mov video is 864×500. Please help as I need to deliver this site in 2 days.

Thanks alot!

JP

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
highend Purchased

Kriesi,

I tried to add a dropdown select box to the contact.php formular but I’m unable to get the input from it (in the mail that is send to me).

These are the changes to the three files:

custom.js line 142:

jQuery(".ajax_form input, .ajax_form select ")

send.php:

$the_name = $_POST['yourname']; $the_email = $_POST['email']; $the_website = $_POST['website']; $the_message = $_POST['message']; $the_os = $_POST['operatingsystem']; $message = "Nachricht von: $the_name <br /> E-Mail: $the_email<br /> Website: $the_website <br /> Betriebssystem: $the_os <br /><br /> Inhalt: <br />$the_message <br />";

contact.php:

<p> <select name="operatingsystem"> <option value="Unbekannt"<?php if (isset($the_os)) echo $the_os?>>Keine Angabe <option value="Windows_2000"<?php if (isset($the_os)) echo $the_os?>>Windows 2000 <option value="Windows_XP"<?php if (isset($the_os)) echo $the_os?>>Windows XP <option value="Windows_Vista"<?php if (isset($the_os)) echo $the_os?>>Windows Vista <option value="Windows_7"<?php if (isset($the_os)) echo $the_os?>>Windows 7 </select> Ihr Betriebssystem </p>

I even tried it in a simple way (same code but left out all <?php if (isset($the_os)) echo $the_os?> entries).

The line “Betriebssystem:” is always empty in the mail that I get (and I posted a few by myself to test all entries of the dropdown select box).

I could need some help with ist ;)

Regards, Highend

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • United States

how do you specify on the contact form where the email gets sent to?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

Is there any way to get the java rotating pictures to start displaying faster? I am running of my local server and also off online server and pictures can take up to 15 sec to start initially. If not is there a way of inserting a timer gif to let user know to expect something to appear.

Tks garret

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

Is there any way to get the java rotating pictures to start displaying faster? I am running of my local server and also off online server and pictures can take up to 15 sec to start initially. If not is there a way of inserting a timer gif to let user know to expect something to appear.

Tks garret

  • Power Elite Author
  • Referred more than 2000 users
  • Power Elite Author: Sold between 2 000 000 - 4 999 999 dollars
  • Austria
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
+4 more

Important Announcement

From this day on, support for all my themes will be available again, but only at the support forum I’ve setup at my website:

http://www.kriesi.at/support

The reason I have choosen to use my own forum are quite simple:

Themeforest support threads are not searchable. Since most questions are asked over and over again a searchable forum will make it possible that you dont even need to wait for my response, because its already there.

Second Reason: people can’t respond to each other at themeforest to help each other out, while I am busy with other tasks.

Third Reason: it is very inconvenient for me to check multiple places if support requests where made (here at themeforest, my themeforest mail account, my websites mail account, facebook group, twitter etc) Therefore I decided to channel those requests at one place and make it available to everyone so all of you guys can benefit.

For more information read the sidebar instructions on how to setup an account and get support :)

Best regards Kriesi

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi Kriesi

Sorry that I’m not using your support page, but so far I haven’t bought your template and as far as I can gather it is only for your existing customers.

I need my site to be in 2 languages but don’t want to use Wordpress. I was hoping to edit the site template with Dreamweaver and upload the result to my hosting service, without a CMS system. I saw your comment about qTranslate, but I don’t need a translation function, just an option to view the site in one of two languages. A dropdown menu, or two simple hyperlinks. Is that possible?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
mmavoice Purchased

Hey Kriesi, quick question. I added a jquery accordion to a couple of the pages and I noticed the bottom design that was black all the way across is now only black in the middle and is white on the left and right sides. I can’t seem to figure out what I’m doing wrong.

Any suggestions?

Thanks!

MMAVOICE

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

Does it come with Wordpress Theme included?

Display 3 in 1 – Business & Portfolio HTML Theme

Kriesi

no, the wordpress version is a separate file here on themeforet :)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years

How do I change the color of the dropdown menu box? Which style controls that?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
loeye Purchased

I’ve tried to put my mail into the top of contact.php as it says in the info file.

$ name_of_your_site = “Test Site”; $ email_adress_reciever = “my@email.com”;

What am I doing wrong?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
ralucaN Purchased

Hi,

I am having problem too with the php form, it doesn’t have an error, when sending, though I can not find the email in the inbox, tried several test, but doesn’t show up, could you help me with this.

Thanks a lot…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • United States

I don’t see any HTML5 video support with fallback for older browsers. The video pop-ups display only Flash based videos from Vimeo. Will the template support MP4 (H.264) video files? As you know Flash is not supported on iPads/iPhones. Any updates in this matter?

Kriesi

All videos are displayed with the help of the prettyphoto lightbox. once the lightbox is capable of doing so the theme will recieve the update as well. :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

I installed the theme then did a few custom changes. The site runs fine using cu3er on my three computers which have XP, Chrome, Firefox, IE7and IE8 installed, but my client and other visitors have mentioned that cu3er doesn’t load the images. I’ve temporarily switched to using the jquery slider and the site works fine for all visitors.

Is cu3er buggy or do I need a new version?

The site is: www.colegioaustriaco.mx

Thanks for any help.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • United States
grantb88 Purchased

I’d totally go to your support site but it’s down right now. :-(

Is there some JS that I can insert to set the timeout for the navigation? It’d be much appreciated if I could delay the menu from leaving immediately after the mouse moves away.

Thanks!

Kriesi

Unfortunatley not. I ahve tried this myself before and couldnt really get it to work properly, seems it needs a better javascript coder than me to fix this.

Only suggestion I could make is to use a third party dropdown menu to make that work. I leave it up to you if its worth the time developing the solution :)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi

Can I adjust the width of the you tube videos?

thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
tibgdm1 Purchased

I have purchased this item but your support page is not recognising my licence code when registering. Please can you contact so that I can post a support question.

Kind regards

by
by
by
by
by
by