2235 comments found

I know you e-mailed me saying you had looked at my site and said it was working for this issue. But, I had changed the menu layout to make it work temporarily until I could see if it could be fixed. I setup one menu item the way I would like for it to work for you to check out. Here you go. 1. Visit my site at www.inspired2fly.com 2. Hover over Photos (USA) 3. Hover over USA 4. Hover over California Photos 5. Try to hover over La Jolla, CA

You won’t be able to get to La Jolla, CA because there is a gap in the menu and the mouse over goes away before you can click on a link to open the photo gallery.

Can you help me with this, I would really appreciate it. I want to have photos from various countries all under one photos menu instead of having multiple photos menus across the top of the main page.

Thanks,

Wes Hughey

ThemeGoods

Hi,

Sorry currently 4th level menu is not support. I will look for the better solution and release the update soon.

Default-user

Thanks, that would be awsome! I took the 4th level menu down in the meantime. Thanks for your help.

Default-user

Any luck on on getting the gap to disappear on the 4th level menu? Thanks.

Hello. I have a problem with the menu. I can not order by dragging menu. Another problem is that I can not upload image to gallery slide, the screen goes gray. I am running WordPress 4.0.1 DK theme. Help me please. Christian.

ThemeGoods

Please login with your purchased account.

Hello. I have a problem with the menu. I can not order by dragging menu. Another problem is that I can not upload image to gallery slide, the screen goes gray. I am running WordPress 4.0.1 DK theme. Help me please. Aileen.

ThemeGoods

Please login with your purchased account.

Hi I bought the theme 2½ years ago and has gone from my intranet, so I can not download the update. Could you help? I still have the purchase email sent to me Envato in middle 2012 time of purchase. Thank you very much.

ThemeGoods

Please login with your purchased account.

Default-user

yes off course it is what i do, i can see 5 products but i can’t see the dk theme there, can you give some download link if i send you the purchase email? I need urgently the update due to a contact form problem…. thanks a lot!

ThemeGoods

I can’t see purchase record from this account. If you are sure you logged in to correct account. Please contact Themeforest support.

Hi there,

I have problems with the menu. I created a menu with third level . I can’t reach the third level just because it appears detached from the second level.

Can you help me please

Thanks

ThemeGoods

Hi,

Sorry currently 3rd level menu is not support.

Default-user

Are you going to fix it ?

Thanks

I am using the google maps widget for my contact page, but the map is getting cut off and is not showing the marker.

Thanks

Hi, I just had two questions before I purchased this theme. I wanted to have multiple galleries with multiple images, rather than have a page of over 100 pictures can I have one thumbnail for each with 10-15 images linked to it, so a page full of thumbnails, one for each gallery which would hold 10-15 images. Also, can you have a sidebar where I can have my magic members log in box? Thanks :)

ThemeGoods

Hi,

1. Yes you can have multiple galleries with multiple images.

2. Sorry gallery page is not support sidebar.

Hello. I am using the google maps widget for my contact page, but the map is getting cut off and is not showing the marker.

Any idea how to fix this?

lairissa Purchased

Hi!! I would like add a new gallery but suddenly the control panel don’t works for this.

A solution please.

Thanks!

ThemeGoods

Hi,

Please check. There are javascript conflicts between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins.

Also please make sure you update to the latest version of theme.

lairissa
lairissa Purchased

Thanks!

trw41 Purchased

Hi.

I have change my domain and now i can’t find the editor? I would like to translate some of the theme in to danish? How do i do that now?

ThemeGoods

Hi,

Did you mean you want to translate site? Also provide URL of your site please.

Default-user
trw41 Purchased

I just uploadede the files via ftp. But why is it that the editor isnt showing in my control panel?

Hi, is it possible to change the color of the quotes? (“) thanks

ThemeGoods

Hi,

It couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Did you know about Firebug a Firefox plugin? http://getfirebug.com/ and here video tutorial http://www.youtube.com/watch?v=tdIk2PztcL0

Or you can use Chrome Developer tool instead. Here are video tutorials https://developer.chrome.com/devtools/docs/videos

It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

mfrs Purchased

Contact page is sending as follows:

Name: Name* Email: Email

Message: Message

Do you have the contact .php that works? Thank you

ThemeGoods

Hi,

Please update to the latest version of theme. It should fix your issue.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

All of your settings and contents remain the same.

Default-user
mfrs Purchased

I have bought the latest ONE!!!!!

mfrs Purchased

3 YEARS LATER ..

Have you fixes the issue below??

Peerapong, are you still looking to fix the ”SETS” background as I borought up a couple of weeks ago … below your answer

===== “I see. Currently, it doesn’t have admin page to select background gallery for portfolio’s set.

But I will look for the proper solution for this and release the update soon”

======

It would be really nice to choose a custom background for Sets as well

Thanks

Default-user
mfrs Purchased

NO ANSWER. ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mfrs Purchased

Hi

Two years ago ‘milesab’ has raised the issue pasted below. I have confirmed with my webhost that the problem is NOT a “server PHP date time setting”. I have bought this year 2015 on March, and the problem MUST BE in the code. Can you please solve it and email me a straightforward solution?

The issue: NEGATIVE seconds ago Frederick commented, and the issue:

Federick -744 seconds ago

Thanks

======== milesab Purchased

2 years ago
Flag

Hi Peerapong,

I have noticed a small issue when people leave comments. The time is displayed in seconds and is wrong. When someone leaves a comment is states 5851 seconds ago. Is this something to do with your theme?

Thanks,

Miles

Default-user
mfrs Purchased

any answer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????

HI There,

i’m having trouble with the twitter widget, can you give me some pointers please?

thanks

Mark

ThemeGoods

Hi,

Please provide more detail what’s the issue you have please?

by
by
by
by
by
by