22 comments found

  • Bought between 50 and 99 items
  • Canada
  • Has been a member for 2-3 years
leafboy Purchased

I am using your theme on this website: http://www.mimicoco-op.ca

I also am using a calendar plugin – All in one Event Calendar. I am wondering if it is incompatible with your theme? The calendar itself doesn’t show any events even though events have been posted. This is confirmed by the fact that the sidebar widget – Agenda View is showing the events.

Haven’t had an issue with this plugin on other sites.

Default-user

We dug into the source code of the All in one Event Calendar plugin. When a page is selected for the Calendar Page option, then the plugin adds the calendar to the end of the page. The problem is that the plugin hooks a function to the “the_content” WordPress filter to add the calendar to the end of the page, but the “the_content” filter fires multiple times on a page that displays post lists. This is why the plugin doesn’t work on your home page but should work on your contact page. A possible workaround is to put an Agenda View widget into the content. The theme allows you to create custom widget areas that can be displayed in the content. Go to Theme Options > Widget Areas, click on the “Create New Widget Area” button, give your widget area a name and click “Save Changes”. Then go to Appearance > Widgets and put an Agenda View widget into your new widget area. Finally, add a widget_area shortcode ([widget_area name=”NAME_OF_YOUR_WIDGET_AREA” /]) to the content of your home page to display your widget area. You are done. The calendar should appear on your home page.

If you need further instructions, please open a thread in our support forum and do not forget to mention that you are using the Studio theme (we have other themes, as well). Thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello,

I’m getting this error when trying to set up the menus for this theme…

Warning: require_once(/home/content/50/11442550/html/test/mayindoorair/wp-admin/includes/ajax-actions.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/50/11442550/html/test/mayindoorair/wp-admin/admin-ajax.php on line 33

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ’/home/content/50/11442550/html/test/mayindoorair/wp-admin/includes/ajax-actions.php’ (include_path=’.:/usr/local/php5_3/lib/php’) in /home/content/50/11442550/html/test/mayindoorair/wp-admin/admin-ajax.php on line 33

Screenshot: https://www.dropbox.com/s/v2u0jqvf36ddxw0/Screenshot%202014-03-26%2011.26.00.png

Any ideas for how I can fix this? I’m running WP 3.8.1

by
by
by
by
by
by