45 comments found

I am running your provided child theme. However when I edit style.css or in the child I cannot make changes. Making changes in the parent theme style.css also does nothing—only when I use your editor in the dashboard will changes appear.

I haven’t found anything in your documentation about needing to enable this…am I missing something?

starshade

We need to have a closer look at this – please send us the wordpress login details and also FTP to your site via email so we can make some tests.

I’ve had the same issue as hozomeen. The child theme css is not overwriting the styles of the parent theme. The only way the styles in the child theme works is if you declare each style as ”!important,” but that’s not good coding practice. Please let me know the solution to this issue. Thanks!

hozomeen Purchased

The page I have set for my posts page has one of your super hero headers, but in the page settings I have “Nothing” set for the page header type. Am I doing something wrong?

starshade

Hello hozomeen,

We might need to have a look at your theme settings to see exactly what happens. In case you set “Posts page” (from Settings – Reading) to a certain page you need to revert it back to no option( select ).

If this is not the case, please send us an email with user / password and link to the site via email(use our contact form from our themeforest profile).

Kind regards,

Goldenworks team.

Default-user
hozomeen Purchased

But then how do I set my posts page?

starshade

Hello hozomeen,

You need to use the blog template when you create the page. The documentation that comes with the theme explains step by step how to achieve this, make sure you take a closer look at it.

Kind regards,

Goldenworks team.

For some reason the blog template pages aren’t working on my website. I’ve tried assigning a specific page as my blog page in the Reading settings as well with no avail.

I’ve used the custom field mycat to assign the proper slug and it’s still not working.

Also, your support forums are down ?

starshade

Hello invanweb,

In the reading settings you don’t have to set anything else than your homepage, otherwise it won’t work.

We need your site login details so we can see what is wrong in your configuration and fix it. Please drop us an email with user, pass and link to your site via our Themeforest contact form profile from here:

http://themeforest.net/user/starshade

Also the support forum is available here:

http://goldenworks.eu/support/

Kind regards,

Goldenworks team.

Default-user

I’ve emailed you the information. When I posted the original comment here your forums were down for some reason.

starshade

Hello invanweb,

We fixed those for you. It was a wordpress conflicting issue, since the theme comes with a custom post named “news”, you can’t have a category with exactly the same slug(“news”). We renamed the the category and the blog page to our news(that has “our-news” slug) and now the blog works.

Also, for more issues, please don’t heistate to use our support forum. The support might had been down(host issues most likely), but this occurs very seldom and it should be back within minutes / 1-2 hours.

Kind regards,

Goldenworks team.

Dennis29 Purchased

SInce a while the revolution slider is not showing up anymore. Also in the backend a lot of functions in the revolution slider menu are not working. When i delete the plugin and install it again everything works fine for 15 minutes and then the slider breakes again? I have updates the theme, wordpress and the revolution slider plugin. i tried it with version 4.3.8 and 4.6 of the rev sliders but the problem is still the same?

Regards Dennis

starshade

Hello Dennis,

From what you are describing it’s likely to be an issue with a cache plugin that you might use. If that not’s the case, please drop us an email through our contact form from our themeforest profile with more details: link to the site and backend login data.

If we can’t figure out what is wrong then we will contact the plugin author. Also make sure you are using the latest version of the plugin, even though this is not related with your issue.

Kind regards,

Goldenworks team.

by
by
by
by
by
by