109 comments found

bugrino Purchased

Hello, I decided this last problem on the background image. But I’m with the other problems, the blog index (HOME) is not working the pagination – www.ladivina.com.br / blog.

And how do I increase the font size of the side of the blog?

And you can view the full post on the main page and categories?

Thanks for the help.

Sorry for bad English

Dannci

You can increase the siz of sidebar font in admin panel > Headings. It is H4 heading.

Q: Can i add fonts using TypeKit and WebInk to this theme?

thanks

francesco

digl Purchased

Hi There,

“Hello, please replace old admin-shortcodes.pfp file (located in functions folder) with this new one: http://www.mediafire.com/?xhhjuqkuqfjk026 I’m sorry for inconvenience.”

It seemes the problem has been fixed, thanx!

don’t get this though: “New theme version will be availabe in few hours. Then you will update old version (easily via WP dashboard).” Theme not updated yet, I presume?

bugrino Purchased

Hi, friend!

Pagination blog is not working at home, how do I resolve?

the blog address is http://blog.ladivina.com.br

Thank you,

Right now I’m getting this message:

Fatal error: Cannot redeclare tmnf_enqueue_shortcode_js() (previously declared in /home/tedrubin/public_html/wp-content/themes/ducos/functions/admin-shortcodes.php:56) in /home/tedrubin/public_html/wp-content/themes/ducos/functions/admin-shortcode-generator.php on line 58

when I’m trying to access both my blog: http://www.tedrubin.com/ and where I access my wordpress.

I can’t even log on or access my wordpress to change the theme. How do I proceed?

Dannci

The best solution is delete theme folder via FTP . Then your website will use default theme and you can move on.
But most important thing is resolve your issue. When did you experience this problem? What did you doing? Did you use some shortcode plugins or theme built-in shortcodes before?
I’m asking because I use this shortcode framework for all my themes (a year now) and I never have this problem!
Thank you

vborges Purchased

Hello,

I installed the theme, but am having problems.

The system returns the following message on all posts:

“Warning: Missing argument 1 for add_shortcode(), called in /home/vborges/public_html/vblognew/wp-content/themes/ducos/functions/admin-shortcodes.php on line 30 and defined in /home/vborges/public_html/vblognew/wp-includes/shortcodes.php on line 93

Warning: Missing argument 2 for add_shortcode(), called in /home/vborges/public_html/vblognew/wp-content/themes/ducos/functions/admin-shortcodes.php on line 30 and defined in /home/vborges/public_html/vblognew/wp-includes/shortcodes.php on line 93”

How do I fix this?

Please forgive my English :)

thank you

Dannci

Hello, there is new version available – 1.2. Go to download section, download new version and update old theme. This new version fix this problem. Thank you

bugrino Purchased

Hi,

The categories of the portfolio are displaying only one image per page, how do I display eight images on every page?

Thanks,

dazeduno Purchased

Hi,

Great theme!

The site in question is pink-puppies.com

I have 2 questions…

1. How do we get the small icons next to the menu items? (e.g. shopping trolly on “Shop” etc 2. The blog is the main screen, but it does not show the full post nor image. In the Wordpress settings it’s set to full article but it’s only showing text. How do we fix this?

Cheers!

Default-user
dazeduno Purchased

Thanks for the reply

What I mean is, is that the blog posts on the front page have images which we would like to see, as well as the whole post.

How do you get rid of the “read more” under each blog post and show the images etc?

Default-user
dazeduno Purchased

i am also wondering how to show image thumbnails on the “related posts” in the posts? On the site “Related Posts” show up but I cannot see where we turn on the option to show images as well.

EG: http://pink-puppies.com/mt-casa-pink-puppies-studio-makeover/

Dannci
Hello, you need to set featured images (in add/edit post screen) to get thumbnails (eg. in related section). To see whole post on homepage:
open medpost.php (includes\post-types folder) delete lin 32 and paste there
<?php the_content('Read more...'); ?>
kalifek Purchased

What should I paste to medpost.php if i want cut lead text after more tag (”<!-more->”)? Default in blog template “read more” button display after definite number of words.

Maybe resolve this problem is in function.php in line 151?

Dannci

Hi, in medpost.php delete lines 32 and 33 and and paste there:

 <?php the_content('Read more...'); ?> 
kalifek Purchased

When i paste this code, main page blog theme shows complete posts. I want cut it by “read more” button, but not for default lenght, but only I paste in post editor tag:

<!--more-->

I hope that you understand my problem :) Sorry for my simple english :) Thank you for reply.

Dannci
When you paste
<?php the_content('Read more...'); ?> 
into medpost.php, then you need to add <!--more--> quicktag/button in post editor.
Where you add <!--more--> tag there will be post ‘cutted off’
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_content

Can I have my blog as my front page: (see www.tedrubin.com) and then have a tab that is called Videos that is showing videos in a portfolio view? If so, how do I do this? :-)

About the comment above, it was me who messed up something in the coding. I went in to FTP and removed and started over again.

Thanks!

Dannci

It is easy, create page (called Video) using portfolio template and add some portfolio posts with videos.

Thank you!

Another question… I only see the “first page” of my blog. When I click on “2,3,4….next” it’s just the same page coming up. How do I fix this? I can access the posts through the archive but I don’t know how I can fix this. See http://www.tedrubin.com/

Thank you SO much for being so patient with me and all my questions. I love the theme so far.

Dannci

I think that you have permaliks set incorrectly. Try different (or default) settings/possibilities

grelins Purchased
Hi Dannci, facebbok box widget doesn’t work. It gives me error message: “an errore occurred whlie loading the page”... I copied the URL (for example: https://www.facebook.com/lbfree.granmogol... http://www.facebook.com/lbfree.granmogol...). What is the right URL to copy? Thank you.

Lorenzo

Dannci

Is this problem only Firefox related? Or you get thit error on other browser

Default-user
grelins Purchased

The same with Safari. Sorry, I deleted your post…

Dannci

Hi, I’ve found that the Facebook Social Plugin will not recognise certain pages and profiles – can only be used for a facebook page and not for a facebook user profile. I am sorry but the problem is on Facebook side.

How do I get Lightbox to work on posts galleries?

Dannci

Hi, just add quicktag [gallery link=”file”] into post/page content.

I did, but it doesn’t seem to be working… [gallery link=”file”]

Dannci

Hi, and what exactly doesn’t work? It is default wordpress functionality.

I know the gallery itself is a default functionality but the lightbox effect isn’t being triggered by clicking on any image of the gallery. Do I need a plugin to enable the lightbox effect?

Dannci

No, no plugin is needed! Please send me a link of your website. Thank you

grelins Purchased

Hi Dannci, I’d like my media mag homepage only show 8 square preview articles? Is it possible? How cad I do? Thanks

Dannci

Hello do you heve more than 8 posts in the category (set as featured)?

Hi,

Great work with this theme. BTW , I’m having issues with it. first, it throws the following error:

Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method ‘easytabs’ ownScript.js,qver=3.4.2.pagespeed.jm.eJtoAVEtfc.js:1

But also, Mediabox is not showing, and I don’t know if I must activate it, but I don’t see any option.

Please could you help me?

Dannci

Hello, can you send me a link of your website? My email is in documentation. Thanks

Email sent!

Hi,

I seen to have run into an issue where I’m unable to place a header image on to my site, as seen in the screen cap below:

http://oi47.tinypic.com/1t0u14.jpg

I’m uploading the picture under the ‘Header’ option without error, but it’s still not showing up. Any idea what I’m doing wrong?

Dannci

Hello, yan you send me a link of your website? I will check it. Thank you.

Default-user

right now we have an ‘Under Construction’ page up. Do you have an email I could message you at to provide admin info??

Dannci

Yes, email address is in documentation. Thank you

by
by
by
by
by
by