132 comments found

I have found an issue that might be helpful, on my local machine I get images inside cache directory:

wp-content\themes\duotive-one\includes\duotive_slider\cache

but online cache directory remains empty ( although permissions are set to 777)

duotive

replied at your email. as i told you before, lets solve this over email.

I want to use a short code in the content area at the top of a portfolio page. However, when I insert the short code, function of the short code is not working, and only the short code itself is displaying. Is this something I can easily change?

sandymeier

As on this page: http://demo.duotive.com/duotive-one/portfolio-full-style-2/ Can shortcodes be used in the description area before portfolio items?

duotive

No. There is no filter for shortcodes on that text.

sandymeier

Thank you. I appreciate your fast response. Your service is wonderful!

Excellent theme !

Got one question; When using the front page manager I selected ‘One 2/3 width and one 1/3 width’ I want Welcome to… on the left and Contact (with rounded corners) on the right. It seems to be doing the exact opposite. How can I change this? Has it got something to do with the ordering?

Regards,

Yorick

duotive

Hello. Can you show me the website you are working on? Please send me wordpress and FTP details via email ( duotive at yahoo dot com ) so i can see how you set it up. Also please specift the problem in the email so i know what to look for.

Help!

Two of my galleries don’t seem to be working properly through the fancybox built into duotive one and I can’t figure out why. Please visit http://tgreenglass.com/photo-gallery/fused-glass-pendants/ and click on any of the images to see the error. Most of the galleries work, but those two do not and it is driving me nuts trying to fix it!

It tells me the file does not exist, however, the file does exist and it is a proper jpg extension.

duotive

Hello. The problem is that the image names start with capital letters. There are two solutions:
1. You can rename the images, from ex.: IMG _447991.jpg to img_447991.jpg
2. I can try a modal window script upgrade, but i will need you FTP info and WORDPRESS info sent over email : duotive [at] yahoo [dot] com

Okay.

If I were to rename the files manually, would I need to recreate the gallery (if I renamed them via ftp)?

duotive

The easies way would be to delete the images and recreate the gallery.

aabele Purchased

Hello duotive,

For some reason, my scroller refuses to scroll. I do not have any other plugins installed and I have nominated 8 of my 8 posts which fall under my scroller category – however, only 4 show (the arrow buttons do not work)

Any ideas?

Also, how can I upgrade to version 1.1?

Thanks in advance, Andrew

duotive

Hello. Thanks for the purchase. Can you send over email ( duotive at yahoo dot com ) your wordpress details so i can have a look at the website? PS. The theme is already at V1.1

Default-user
aabele Purchased

Thanks duotive – that solved it :)

duotive

Glad to hear that :)

Hi there, where do I find your shortcodes?

duotive

Hi. At the end of the documentation is the shortcode list.

Hi there, I’ve just about completed my site and now the home page slider has an error “The slider doesn’t seem to be set upcorrectly.” It has been working the entire time and I’m not sure what I could have done. I haven’t been working in any code…just using the front end options.

Also, I created a home button that I would like to be my default page. So that when someone is viewing the site they can always go to the home. Right now it goes blank…can you also take a look at that?

Can you take a look and if you need my ftp can you send your email address and I’ll send you my info.

My site is http://bramfordstreetdesign.com/

Thanks again….Julie

duotive

Hello. Are you talking about the fatal error? The website you linked me to is giving out a fatal error.

duotive

Nevermind about that. It recovered. You should talk with your host about that problem. Tell them you get this fatal error: “Maximum execution time of 30 seconds exceeded” – this is not caused by the theme. Now about the theme, yes, please send us your details so we can take a closer look ( WP + FTP ). Thanks.

duotive

Hey there! Could you please send us your FTP and WP details by e-mail, at duotive [at] yahoo [dot] com ?

The theme is not functioning properly in IE9 . The same problems occurring on my website are occurring on your live demo. The headings are not displaying. The home page bottom content slider isn’t functioning properly. The top menu displays properly on the home page, but not on any other pages. Will you be updating this theme?

Thanks for your time and the excellent customer service you always provide.

duotive

Hello again. Please look at the demo and if it work for you as it does for me under ie9 please send me your ftp so i can update cufon and mootools for you. :)

sandymeier

Thank you very much. I have downloaded the updated file and it is working great! The support you offer is wonderful.

duotive

You are welcome :D

I love your theme. Very clean . I am having one problem. The menu and home page are not showing properly. How can I fix this?

duotive

Hello. Thanks :D Can you please show me the url?

lampre Purchased

Hello,

Impossible to Edit/Modify the content of the blocks in FPM …. it’s a shame

duotive

Sorry for the inconvenience.

lampre Purchased

do you think that next update will fix this little problem ...when ;-) Thanks

duotive

it will, when we have more requests for it and when we have the time, because now we are under development.

Hello:

I`m Motion, I have a problem with this wp template. I added a lot of products in different items, but if I try to add another [accordion-item] the hole information dissapear inmediately. I tried to check all the code but I really don`t know what else can I do.

Please If you can help me sending me an answer, would be great. I always buy a lot of WP templates from your site and I`ve never had a problem like this before.

Thank you very much, I`ll be waiting for your answer.

Regards

duotive

Hi,

Could you please show us your website, where this is happening ?

Also please send us an e-mail at duotive [at] yahoo [dot] com with your Wordpress details (url, admin and pass), so we can take a closer look.

Thank you.

Dear customers,

We have been informed that one of the components, that our themes are using in order to function properly has been recently found responsible for a security breach and a new version has been released, that will help you prevent that. We strongly advise to update your version of the theme, by downloading the new version from our portfolio (which will be available shortly) or if you have modified the theme, a simple file replacement process wouldn’t discard your customizations.

Here are the instructions for updating the file:

1. Download the latest version of “timthumb.php”, by right-clicking on this link and selecting the “Save file” option, depending on your operating system: http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php

2. Open the following folder ”/themes/duotive_theme/includes/”, where “duotive_theme” is one of the three themes we’ve released so far

3. Replace the file “timthumb.php” with the one you just downloaded

We’re really sorry about this and we would like to tell you that the code in question is not our own, but it would’ve been fair to inform you so.

Thank you!

Nice theme and I may purchase it. Can anyone confirm it displays well in Safari?

Thanks, Chris

duotive

Hi,

Thank you for taking interest in our theme! We’re happy to hear you like it. We’ve tested it on all major browsers and it’s fine. Here’s the link to the demo website, so you can test it yourself: http://demo.duotive.com/duotive-one

Thank you!

Hi there,

I’m having trouble installing this theme and I’m wondering if it’s because your theme is for a 3.0 version of Wordpress and I’ve recently updated to 3.2.1?

Thanks.

duotive

Hey!

Could you please be more specific, with what’s wrong ? We’ve tested the theme on 3.2.x and it works just fine.

Also have you watched the video tutorials, on how to install the theme and set it up ?

Hi there,

Yes I’ve watched the tutorials and following it exactly.

When I press Install Now nothing happens, the egg timer just hangs for ages and nothing more happens.

Any thoughts?

Vicky

duotive

Hi,

I think it’s because of your server. Could you try installing a free theme ? See if that’s causing the same issue.

No, that seems to work fine.

duotive

Did you unzip the package from theme forest first? And inside is the theme. Also if that does not work you have to upload the theme using FTP , because the file size is too big for the server to upload. Of course you have to unzip the theme on the server. If this causes problems please send a request to duotive [at] yahoo [dot] com and we will have a look for you. In the request we will need access to your HOST ’s control panel and your WP control panel.

I’ve sorted it! Thank you so much for your help. I hadn’t unzipped it and followed the instructions from within in it, and all done. Thanks again.

duotive

You’re welcome! :D

tuxradio Purchased

Is there documentation on how to upgrade the theme to the latest version? And, is the latest version also compatible with WP 3 .2.1? If not, what’s the latest version of WP it’s been tested with?

I’m happy with the theme, but didn’t know how to upgrade my v1.0.

Thanks,

//rt

duotive

It’s simple. Remove the old, upload the new :)

tuxradio
tuxradio Purchased

I just edited my question. If you could answers those questions, too, I’d appreciate it.

duotive

Yes, WP 3 .2.1 is fine.

by
by
by
by
by
by