345 comments found

Permalinks for blog posts are not appearing. Have not updated theme files. Currently all blog posts appear as http://domain.com/category/blog. How do I get the post title to appear in the URL?

imediapixel

Hi, be sure you have managed your menu items from Appearance => menus menu, you can include your blog page from there.

Thanks.

Default-user

I checked and that is correct. When visiting the site and selecting Blog from the navigation menu, you are taken to http://domain.com/category/blog. You can see a list of blog posts. When you select a post to read, the URL doesn’t change, therefore getting a link to paste on other sites is impossible. It doesn’t matter which post you select, the URL remains the same.

imediapixel

ok if you dont mind just provide me your site login from my profile page, let me check directly at your site.

Thanks.

Hello – I am having to re-upload this theme and I keep getting this message:

“The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.”

I am trying to upload the zip file. Help please?

imediapixel

Hello,

Please extract your theme download package first, now go to theme folder and upload ebiz.zip file from theme manager or you can extract it first and upload ebiz folder to your wp-content/themes from the ftp.

Thanks.

micmc Purchased

Upgrade to WP 3.6 completely broke the Slider? Any updates?

imediapixel

I have tested with WordPress 3.6 and there’s no problem with the slider section, could you please provide me your site url regarding your issue?

Thanks.

Default-user
micmc Purchased

Hello it is bloggerspal.com still works on Chrome though, but broken in IE and Safari AND FIrefox.

Default-user
micmc Purchased

Hey imediapixel, you can reply immediately at the first post to make you look good but then if you don’t follow up it doesn’t look good. Please reply thanks 8)

Hello – I am not sure if you are still supporting this theme, butI have an issue. I’m trying to use the slideshow, and there is text that I want to remove and can’t. See ExperienceMezcal.com

There are links for “Permanent link to this post”and the text “(16 words, estimated 4 secs reading time)”

Where is this coming from and how canI remove it? Thank you!

imediapixel

Hello,

did checked your slideshow content? be sure there’s no more tag feature in your slideshow content

Thanks.

g86 Purchased

hi, if you still support this theme, I have two questions:

1st:

default TAG cloud by wordpress: it shows tags, but when I click on any link inside tag cloud, theme shows nothing. link structure is http://sample-domain.com/tag/sample-keyword/. Is there any easy workaround to make tag cloud links actually usable? Just asking.

2nd:

I cannot get excerpt text back on my portfolio items! When I’m on main portfolio page, filter works great when I’m selecting category “All”, but as soon I use filter to show specific portfolio category, excerpt text is gone.

I can send you PM if you’d want to check it out on the actual site. Might bi possibile that I edited something wrong. I was checking the code already, cant find where it went wrong.

Regards, g86

by
by
by
by
by
by