259 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years
grunze Purchased

Hi,

I’m having trouble adding links to my posts. Whenever I add a link, either to an external page, or to one of my own, it doesn’t appear when I pre video, or publish..

Any ideas? This is obviously a bit problem that I need to solve.

Thanks!

EvGreen

send me a mail with link/acc/pass to the wordpress, and possibly more details, I don’t really know what could be the problem without seeing it

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Just purchased… GREAT theme cant wait to mess around with it!

EvGreen

:) hope you gonna like it

  • Bought between 50 and 99 items
  • Finland
  • Has been a member for 3-4 years

Where do I change (translate) the Posted by: part? In the ´language pack´ is found the file called design_sentry.po but I use fi.po and your file doesn´t copy with the theme. Can I copy it to somewhere to be found or to be called? I found the <?php _e(‘Posted by’, ‘design_sentry’); ?> (single.php) but wasn´t able to make any difference at the end by changing the Posted by: part.

EvGreen

hmm you use an fi.po file from some other theme? Because that won’t work. It should be created in poEdit program http://www.poedit.net/download.php from design_sentry.po file into fi_FI.mo, then you just drop the fi_FI.mo into wordpress/wp-content/themes/Eekon_WP/ folder. Is this the way you’re doing it?

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

im having a hard time trying to figure out how to change the light grey font thats in the blog pages and the search bar…. any help?

besides that the theme is really kool thanks!

EvGreen

the one that’s in paragraphs? it’s line 201 in css/style.css . The color is #E5DFE0 so if you’ll search for it in that file you will find all occurencies

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi, love the theme, is there a way to remove the categories underneath the post titles so that it just says Posted by Author | # Comments? Working on a deadline so a speedy response would be much appreciated, thanks!

EvGreen

yep – you need to edit all the php files where this occurs and just remove those parts, what you are looking for is a line like this:

<p>Posted by <?php the_author_link() ?> in <?php the_category(', '); ?> | <?php comments_number('0 Comments', '1 Comment', '% Comments'); ?></p>
  • Bought between 100 and 499 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years
grunze Purchased

Hi,

I’m having trouble allowing comments to be posted on my blog posts. I seem to have enabled comments in the discussion settings, but there is nowhere for people to leave a comment..

What am I doing wrong? www.imaginationcreations.com

EvGreen

hmm check if you got comments setting in “screen options” when editing post (top right) and then at the bottom “comments allowed”, other than that – try disabling some plugins and see if it changes anything

cheers

grunze
grunze Purchased

Bingo! Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hey, bought your template for a client with an existing wordpress site. He wanted to switch over to your template however when I activated it this string comes on screen. Fatal error: Call to undefined function get_option_tree() in /home/content/01/8169901/html/wp-content/themes/Eekon_WP/header.php on line 19 Please let me know when you are available and I will re-activate the theme.

EvGreen

you need to install option tree plugin, it’s supplied in the files. All is explained in help folder :)

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Well i guess it would have made sense for me to read the help file.

Thank you

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United Kingdom

Hi,

I’m using your theme for my blog below (thanks!) but I’d like to know how to get the tags for each post to show?

www.lambloghini.com

Thanks Tom

EvGreen

Hey Tom,

just put tags call into the php file (if for blog then in blog.php, if for single post then single.php, etc.) more on how the call looks here: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_tags

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Referred between 1 and 9 users

Hey there,

I am just trying to manipulate the width of the nav bar to include one more item without it creating two lines…. I tried everything but cannot find the line of code that points to this. I have been able to move it more to the left but it still keeps the second line even though there is a ton of room for the new item

Thanks in advance

EvGreen

hmm try editing header.php and find

<div id="navix" class="grid_8 omega" />

then switch it to grid_9 or grid_10, should help

cheers

Inhousewebsolutions

Perfect! Worked with no problem! Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I just install this wordpress theme but this problem is happening: Fatal error: Call to undefined function get_option_tree() in /home/robrac/public_html/wp-content/themes/Eekon_WP/header.php on line 19

www.atlanna.co

What can I do?

I Just solve my problem thankyou

EvGreen

Install optiontree plugin :) it’s all in the help

cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Chile
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, I have a problem with the theme Eekon Photoblog to create a post does not lead me to the content, neceisto an urgent solution, excuse my English.

I leave my website www.cassettedesign.cl

mi mail: catherine.sil@gmail.com

EvGreen

Hi, you probably missed part of installation settings (most likely settings=>reading), check the help again step by step it’s all there

cheers

cattsil

Hello!

The problem with my blog doesn't resolve. I uninstall and update  the theme ekon photoblog and their plugins, but it doesn't work to. I need a solution for this problem as soon as you can. If you want the ftp data we can talk by email. thanks
catherine.sil@gmail.com
cattsil

Hello!

The problem with my blog doesn't resolve. I uninstall and update  the theme ekon photoblog and their plugins, but it doesn't work to. I need a solution for this problem as soon as you can. If you want the ftp data we can talk by email. thanks
catherine.sil@gmail.com
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

I’m having some troubles with showing featured images from blog posts in slider correctly. Right now I went trough all comments here and managed to assign url to each image so it would link to corresponding post. I also managed to remove the caption from slider images (it was putting all the text from each post – making it cover half of the image). But still I would like to use option to add some specific titles to slider images.

I found that I can make slider caption to take Title of each post but then it is shown in very small font. I would like to have an option to add different slider titles to each featured image – so that they would show up in large enough font – e.g. like in your live preview where it is written ” NEXT SLIDE WITH SMALLER HEADING (H3)”

my site – www.rocknphotos.com

EvGreen

mailed you just a moment ago :) you’ll have to wait till next week mate, I don’t have neccessary files with me here to help you atm

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
ehausen Purchased

Hi – I apologize if this question has been asked before.

I want to make the slider a static image – how do I go about doing this?

Thanks!

EvGreen

hmm, have 1 post in the category you use as a slider, then in optiontree=>slider tab select 1 slide, animation speed 0 and arrows to “off”. If it still tries to animate the thing, then make the pause time a big number, like 100000

cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Would I be able to do a site with the framework similar to www.uncrate.com or www.gearhungry.com with this template?

Thanks

Bryan

EvGreen

framework is similar, changing the colors to white-background is a bit of work tho, you’d need to dive into css a bit, so all depends on your knowledge on that part

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Sweden

Hi!

Can u please help me? I can’t understand how to use the slider with posts properly.

1. When setting the proper size for the featured image in a post its to small for the slider.

2. Setting the proper size of the featured image for use in slider it gets a ugly crop in the in the post.

3. All text i write in a post shows up inside the slider!?

I want to be able to add a post with a featured image that also shows up in the slider with the proper cropping and control the text to be shown in the slider. Is this possible?

Cheers

EvGreen

Hey,

the slider posts are considered a separate beings from the blog posts, even though they seem to be the same. So, slider is not supposed to be “fed” with blog posts for the reasons you just mentioned. Make sure you’ve created a new category for slider posts, and that you use only that category in option tree as slider category.

cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Can you remove the border and “arrows” around the large picture on the mainpage?

EvGreen

arrows-yes by changing an option in optiontree, the border however stays and if you want to remove it, then you have to play with css code a bit

cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
chrisdm Purchased

I just install this wordpress theme (great!) but i don’t find rss file! Where is?

http://laretrovia.com/
EvGreen

Hey, what do you mean by the rss file? :) Your feed should be under http://laretrovia.com/?feed=rss2

cheers!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
BryGuy2 Purchased

Awesome thank you

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
ehausen Purchased

Hi – I’m not sure what’s going on, but nothing is showing up on my site after I updated WordPress. Is your theme compatible with the latest version? Or is something else wrong? Here’s my site:

http://www.lordmalignance.com
EvGreen

just updated the preview to 3.4.1 to check and it works: http://prntscr.com/cxz0u http://eekon.themeforest.designsentry.com/ so it must be something else. Try disabling all plugins (except the optiontree) and see what happens

cheers

by
by
by
by
by
by