34 comments found

Beautiful theme,

One point – Upon rollover of a main navigation ink and hover over the drop down menu, the top link turn white and it looks a little odd from my perspective. Perhaps keeping the rollover activated as your are in the menu link dropdown….

Just a thought! Best of luck with Sales

imediapixel

Hello sticker, may I know what browser that you used? I checked this and did not found any issue as you mentioned.

Thanks.

sticker

Hi,

I don’t think its a browser issues, its the same in Chrome & Firefox.

What I mean is this: If I’m on the hompeage and I move the mouse over “Pages” – the link highlights green (rollover) but when the mouse moves down to the “Pages” dropdown menu items below, the green rollover of “Pages” turn white again.

It looks like a design choice – not an error.

I’m not saying its wrong(!) It just looks a little odd to me. If no-one else has mentioned it, then feel free to disregard! Just an observation!

Any change of previewing the additional skins, either on the live demo or with screenshots?

Really nice theme, well done.

imediapixel
Hello, thanks for your interest, ok I provided you the screenshot for another color :

Thanks.

phensta Purchased

Hi, I’ve just purchased this, but didn’t read it properly, I thought it was a Wordpress theme! Will you be bringing out a Wordpress theme for it?

imediapixel

Hello, for now there’s no WordPress version for efolio theme, but you can contact themeforest support for this regarding your purchased if you want to get refund.

Thanks.

I’ve also noticed the same “issue” as stickersays reported.

If you hover over a menu and then move the mouse to the sub-items, the top selection will be “lost”. It doesn’t look very good as it is.

Also, if javascript is disabled, then no sub-menus are displayed. It should be highly recommended if it degraded gracefully by showing the sub-menus even if javascript is disabled as most themes do.

rokcarl Purchased

I agree with smartins. I have bought this theme, but I would like to see these two problems fixed.

rokcarl
rokcarl Purchased

Yes, I have cleared the browser cache. This is what happens:

imediapixel

hello, this is not a bug, the active menu will be blocked in green and the dropdown menu have the same color with the active and hover menu.

Thanks.

rokcarl
rokcarl Purchased

No, this is not so, check the picture again. See that when the mouse is over the submenu, the “Pricing” block is not colored green, but it should be.

Love your design and interface. But I am reluctant to purchase until the navigation menu is fixed like others have mentioned.

I also can’t get anything in the demo to work under the Services menu.

Also get a popup error on the Contact page (for google api).

imediapixel

Hello,

regarding menu, please to my answer above.

- the services dropdown menu just placeholder menu, you can change the permalinks with your own custom permalinks.

- for the contact page, you just need to add your google map key for this, I have not setup the google map key in my demo site.

Thanks.

rammer Purchased

I did some changes to source to fix menu navigation problem. changes are listed below:

1. add browsing class to css
.jqueryslidemenu ul li a:hover,
.jqueryslidemenu ul li a.browsing,
.jqueryslidemenu ul li a.selected {
  background: #5cb3d1; /*tab link background during hover state*/
  color: #ffffff;
}
2. and following to js
$curobj.hover(
    function(e){
        var $targetul=$(this).children("ul:eq(0)");
        this._offsets={left:$(this).offset().left,             top:$(this).offset().top};
        var menuleft=this.istopheader? 0 : this._dimensions.w;
        menuleft=(this._offsets.left+menuleft+this._dimensions.subulw>$(window).width())? (this.istopheader? -this._dimensions.subulw+this._dimensions.w : -this._dimensions.w) : menuleft;
        if ($targetul.queue().length<=1) //if 1 or less queued animations
        $targetul.css({left:menuleft+"px", width:this._dimensions.subulw+'px'}).slideDown(jqueryslidemenu.animateduration.over);
        $(this).children("a:eq(0)").addClass("browsing");
    },
    function(e){
        var $targetul=$(this).children("ul:eq(0)");
        $targetul.slideUp(jqueryslidemenu.animateduration.out);
        $(this).children(".browsing").removeClass("browsing");
    }
); //end hover

but it have a bug: some times it lefts menu “Color: white”. Could Author fix it?

imediapixel

Hello, here the simple code : add the following at the end of jqueryslidemenu.css file :

.jqueryslidemenu ul li:hover {
  background: #72a200; 
  color: #ffffff; 
}
now add the following code in functions.js that located in js folder :
$('.jqueryslidemenu li:not(.jqueryslidemenu li ul li a)').hover( function() {
    $(this).css({'color': '#ffffff'})
    },function() {
    $(this).css({'color': '#474343'});
  });

Thanks.

rammer Purchased

Thanks for quick help. There is one more thing to fix: When mouse goes to sub menu color becomes black while background color is as it should be(blue in my case). as shown on image.

Brighter Purchased

Hello, many thanks for the update to the menu code. A couple of quick comments,

1. what is the number to make menu items purple? I copied the code as above for for the site I am working on, the top menu item now stays green whilst the drop downs are purple.

2. In IE7 but not Chrome, the menus drop down and fall behind the text below rather than coming to the front.

many thanks, great theme.

imediapixel

hello,

ok I will answer your questions :

1. please replace #72A200 with #b94b89

2. ok I will check and make and update for this.

Thanks.

Love the template but the roundabout slider does not appear correctly in IE8 . Can that be fixed?

Good work, nice template.

What about fixing the problem in IE7 (Comment from Brighter 3 posts above)? How can I fix this immediatly? Thanks!

Ok, I think I got the solution:

In my case I only need 2 layers in my navigation.

I deleted the z-index: 9999 in

/* Sub level menu links style */
(near line 80). After that I wrote into the parent container
.jqueryslidemenu ul li{
...
...
z-index: 199;
}

Now it runs in IE 7 . This link was a good help:

http://brenelz.com/blog/squish-the-internet-explorer-z-index-bug/

Thank

Hi Imediapixel

Firstly, thanks for your template!

I’m just styling a form and notice that your buttons are styled for tags only. Can you show me how to easily modify this to suit a button?

Thanks

Brighter Purchased

Hello, many thanks MrFunkyVogelfutter, but not being particularly great a coding this sort of thing can anyone provide some more detailed instructions?

I have opened jqueryslidemenu.css and removed z-index: 9999, replacing it with z-index: 199 but this hasn’t worked. Nor has placing z-index: 199 in the section above.

I have three layers in the menus.

Many thanks

imediapixel

Hello, already fixed this issue in latest version, please download the efolio template from your themeforest download link.

Thanks.

Template Update

  • Fixed parent menu background color menu state

I am having a few errors. I am getting the raw

shown on each of my pages.

Please help me fix this

imediapixel

Hello, If you purchased WordPress version, please post your question at http://themeforest.net/item/efolio-business-and-portfolio-wordpress-theme/discussion/1161284

I have replied your email regarding your question.

thanks.

Nice template. It’s a shame that the menu is a complete mess in IE7 , 8 & 9. It misses images and is buggy and therefore unusable. IE6 isn’t supported at all, lots of elements in the theme look bad while that’s not needed at all. I know it’s a crap browser, but there are still many users using it, expecially in the corporate world. Designers should be more aware that templates are used for real live use, and should be supported in every browser out there. Don’t create templates for other designers, but for their end clients.

imediapixel

Hello, thanks for your information, I will fix this issue soon.

Thanks.

Hi i want to purchase the theme but i want to know what colour purple is used for the skin? do you have the pallet colour or possibly send me a screenshot of the skin when it is in purple? thanks

imediapixel

Hi, thanks for your interest, you can view the purple color at this link

thanks.

Hi there!

I recently bought your theme and like it very much, but I got one big issue. Your contact form simply doesn’t work. I changed the e-mail address, but I don’t get any messages sent through the contact form. Could you please check this?

Thanks in advance!

imediapixel

Hello, I checked your site looks like there’s a problem with send email processing, be sure ajax processing allow to be executed at your site.

Thanks.

Sorry to bother you again, but I got another problem. If you open my website with IE8 , you’ll get an ugly shadow around the descriptions of the pictures in the slider. See for yourself: http://www.massagen-dalecki.de

Can you please tell me where I can delete/deactivate the shadow function?

imediapixel

Already fixed this issue in latest version of efolio template, you can download the latest version from your themeforest download link.

Thanks.

by
by
by
by
by
by