20 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Really great theme! Any chance to run it on Joomla! 1.6?

Twincore

Hi pajnappel,

Thank you so much :)

We have not tested this template in Joomla 1.6. But on the next update, we also think to make it compatible for joomla 1.6.

Best Regards,

Twincore

Twincore

Hi pijnappel,

Enterprise Pro Theme is now available for Joomla 1.6

Best Regards,

Twincore

  • Bought between 10 and 49 items
  • France
  • Has been a member for 3-4 years

Hello Twincore, Very nice template! I agree with pijnappel, it would be great to have it in Joomla 1.6!!!!!!

Twincore

Hi flanselle,

Thank you Flanselle :)

We will make it on joomla 1.6 after all Module and plugin that we use it on this template compatible with joomla 1.6.

Best Regards

Twincore

Twincore

Hi flanselle,

Enterprise Pro Theme is now available for Joomla 1.6.

Best Regards,

Twincore

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
maxmmize Purchased

This template does not install correctly in stand-alone. When I install the template on a clean J1.5, the template system does not load. JA3 and the rest of the plugins are installed and enabled.

My server houses hundreds of J sites. All I get is a clean front end page with no CSS or images, no styling. Just bare text. All other templates work fine.

I have found this to be true on two different servers using the stand alone template installation.

Twincore

Hi maxmmize,

can we log in to your joomla administrator. Please send us the log in to our email.

You can find our e-mail in index.html on Help Doc (Folder: MainFiles\Help Documentation\index.html). We will try to resolve your problem.

Best regards,

Twincore

Twincore

Hi pijnappel,

Please update EnterprisePro version 1.0.2 for joomla 1.5 or Enterprise Pro Theme is now available for Joomla 1.6

Best Regards,

Twincore

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 and 100 dollars

Nice looking site, but why doesnt the menu go away when you stop mousing over it?

Twincore

Hi ajhstudios,

Thank you :)

We don’t see any problem with megamenu. everything went smoothly.

Best Regards

Twincore

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
bcamacho Purchased

Buyers please be aware. This template takes alot of work to get functional and the frameworks that is uesd when the author created it are outdated, if you decide to attempt an update the site will fail to load. In the instructions after purchase the author decides to express that you must use old outdated framework to work correctly. However, this is a security risk. In addition to outdated frameworks, the template system is a slow performer. I installed this template within shared hosting providers and the performance was horrible. I then install LAMP server that was fully updated on solid dedicated hardware and sure enough the site was still a SLOW PERFORMER .

I love the design, think it is clean and professional. Albeit, it was not worth the time or effort due to pure neglect for security and performance.

Twincore

Dear bcamacho,

Our big question for you : HAVE YOU UPGRADED THE TEMPLATE TO VERSION 1 .0.2 ?? Because after almost 2 weeks ago, exactly on 16 February 2011, we’ve released the latest version of templates that can be used in the latest JA T3 System plugin for Joomla 1.5 version 1.2.3

We always do our best to update all the templates that we make. So it is wise, before you give negative comments, please contact us first, to get support from us. In case you had not received any response at all from us, you have the right to complaints here.

So, please download Enterprise Pro Template version 1.0.2 at Themeforest.

In fact we have also struggled to make this template to be used in Joomla version 1.6 too. And please note : T3 Framework is the one best framework that we ever use.

Best Regards,

Twincore

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
bcamacho Purchased

When I first purchased I immediately started implementation and testing. I was frustrated very quickly and figured you would have an update as I have reviewed previous comments. just the other day I was at my whit’s ends and checked to see if there was an update. I downloaded and installed the Quick Install that includes a pre-configured Joomla 1.5. The performance was horrible and I must be honest at this point when I already wasted so much time testing and creating a dedicated server I figured I did not want to continue any longer. In addition I will add that after I downloaded the update I did not check to see if you updated the T3 Framework, but, I am no longer interested in trying to make this work, I have moved on and would like a refund.

Thank you

Twincore

Too bad you did not previously contact us via our email support. Maybe we can help reduce your frustration.

Interest or not interest is not our problem.

As we stated previously, We always do our best to update all the templates that we make and please note this template worked well.

Thank you.

Best Regards

Twincore

  • Has been a member for 3-4 years

Fantastic product and very dynamic template. I highly recommend it and the support after buying is great. Also there are tutorials and help documentation that makes the product unique.

Special thanks Twincore.

Best regards,

Daniel

Twincore

Hi Daniel,

thank you very much :)

and good luck for your project.

Best regards,

Twincore

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Peru

Please, help me i have a problem with cufon and fonts i need use this letters: áÁéÉíÍóÓúÚñÑ my site is in Spanish

Twincore

Hi eduardotalledo,

please send us email, We will try to resolve your problem.

You can find our e-mail in index.html on Help Doc (Folder: MainFiles\Help Documentation\index.html).

Best regards,

Twincore

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

This is the second time I crashed my complete database by installing your theme. I just didn’t think about your sample data sql script using the default table prefix (jos_). When installing using another prefix all my jos_ tables were deleted and replaced by sample crap.

Luckily I had a backup. But still, I lost a whole days work. :x

USERS BE WARNED ! Do not install the sample data unless you are performing a default installation!

Twincore

Hi Timo,

what you have done ? why you use the sample data SQL from quickstart if you have already your own database ??

You have a option to install the sample data or not and If you want install only the template, why you use the quickstart ?

And YES , the sampledata is only for default installation with Quickstart (if you want the same look like a demo).

And please please for webmaster do always a backup, if you don’t want lost your work and time. :)

MfG,

Twincore

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I love the template and I am using it with a couple of design changes for a site DreamKey4U, however the mega menu is not working and I am getting error messages in the console.

Please could you take a look and let me know.

Thanks

Sarah

Twincore

Hi Sarah,

please send us your question again to http://themeforest.net/user/Twincore to get support.

Thank you

Best Regards,

Twincore

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Twincore,

I’d like to use this template as an html template; it just looks so professional and so cool. Could you give me some direction on this? Thank YOu!

Twincore

Hi Lucius681,

thank you :)

But we make Enterprise Pro not in HTML version. You can use it just in joomla.

Best regards,

Twincore

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, Twincore,

does template work with Joomla 1.7?

Thanks

Twincore

Hi nikideskovic,

the Enterprise pro template is not available for joomla 1.7. We will update soon to joomla 1.7

Best regards,

Twincore

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello Twincore,

I have a similar problem as eduardotalledo.

I would like to have my language characters (croatian) in slogan text “??žš?”. And I can’t get it. In the page source it is correctly written, but it simply doesn’t get displayed. Page language code is hr-hr. In the article content these characters are correctly written.

They also don’t get displayed in the menu items.

Please help with this one, it is important to me.

I have also noticed that although in administration there is an option to change logo and slogan fonts to Google fonts, it has no effect. What can be done to enable this?

Thanks,

Niki
Twincore

Hi Nikideskovic,

please send us your question again to http://themeforest.net/user/Twincore.

Best regards,

Twincore

Default-user

Hello Twincore,

did you receive my post? I still have no reply at the email.

Do I need to send it again?

Regards,

Niki
Twincore

Hi Niki,

we have send you email, please take a look your email =)

Best regards

Twincore

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, Twincore,

I am using the template, and I am satisfied with it. Good job! I have a small issue, I am trying to change the text logo to a image logo and it doesn’t work.

I have put the logo.png into images folder and changed the default layout to work with image logo in the administration.

What am I doing wrong?

Thanks,

Niki
Twincore

Hi Niki,

thank you :)

please send us your question again to http://themeforest.net/user/Twincore.

And please provide us the admin access, if you allow us to log into your admin joomla.

Best regards,

Twincore

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

I purchased and installed theme, set it to light-greyish-olive colors, which looks great in all browsers but IE – in IE it is yellow. Please advise – I emailed you the link to the site.

Twincore

Hi zenweezil,

we have replied to your email, please see your email :)

Best regards,

Twincore

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I have sent a mail quite sometime back now. there has been no response from you since then. This is a bit urgent. Your help would be highly appreciated.

Hoping to receive a mail soon from your end.

Regards

Twincore

Hi Edward,

please check your mail.

Best Regards,

Twincore

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Unicoba Purchased

Hello, congratulations on the template. I’m having problems in the accentuation of words in the component modules and Zoo in “Leave your comment” The language I’m working on is en. Could you help me? following link www.naestrada.jrdiesel.com.br

Twincore

Hi Unicoba,

we visit your site and see all looks good. Can you explain us more details about the issue. Please see too the Zoo doc in http://www.yootheme.com/zoo/documentation?view=docs

Best Regards,

Twincore

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Unicoba Purchased

hello, I’m worsening problems in modules and “leave your comment” at the zoo component. I am using the template in joomla 1.7, br Portuguese language. Please help me.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
lykosis Purchased

Hello there, I’m having troubles with special characters to be shown in titles, specifically spanish accents and letters such as á,é,í,ó,ú,ñ,¿,¡, is there something I can do to fix this?

Regards.

Twincore

Hi Lykosis,

we replay to your e-mail, please check your e-mail :)

Best Regards,

Twincore

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
meetgerry Purchased

The top menu is in Russina (Cyrillic) letters and its not showing up. Only if the menu is in English its showing up. Please help, I need this urgent!

Twincore

Hi meetgerry,

We reply to your email, please check your email :)

Best Regards,

Twincore


by
by
by
by
by
by