223 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Hogash,

I got your template EOS Template for Joomla, and am in need of support.

For grid portfolio, when I include images on Blog K2 as attachments, they appear correctly in the template, but I noticed a detail, when I enter the details of the portfolio, the first image appears, but when I click on it the following error appears ‘image can not be loaded. Make sure to pach image is correct and exist. “

In the post I put the image with the attribute ‘main’ in only one of the files, yet it is not loaded in the pop up effect.

It is noteworthy that the other images, second, third, fourth, open correctly in the pop up …

How to solve this problem?

hogash

Hey there! Thank you very much for purchasing, i really appreciate it! For a better, precise and organized support i have conducted it to the Hogash Support Board. If you’d like to start a new topic over there, me or my colleagues will have a look at your issue and help you in that matter. Also one of the advantages is that you can search and perhaps find the answer.

Support Board | Create an Account | Find the “Item Purchase Code”

  • Has been a member for 3-4 years

Hi, Hogash!

Nice theme! I have a client who had bought EOS template for joomla and have a problem with fonts. If in the circular content slider tab header I type a ‘Š, ?, ?’ or other symbol it appears in bold. It seems that included league_gothic font is not utf-8 ready. How to fix this problem?

Thank You!

hogash

Hey there! Thank you very much for purchasing, i really appreciate it! For a better, precise and organized support i have conducted it to the Hogash Support Board. If you’d like to start a new topic over there, me or my colleagues will have a look at your issue and help you in that matter. Also one of the advantages is that you can search and perhaps find the answer.

Support Board | Create an Account | Find the “Item Purchase Code” Hey there! Thank you very much for purchasing, i really appreciate it! For a better, precise and organized support i have conducted it to the Hogash Support Board. If you’d like to start a new topic over there, me or my colleagues will have a look at your issue and help you in that matter. Also one of the advantages is that you can search and perhaps find the answer.

Support Board | Create an Account | Find the “Item Purchase Code”

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United Kingdom
d311boy Purchased

I purchased your latest theme and upoaded to my servers using your quickstart, updated to the latest version of Joomla and Gantry as the system requested and since doing this the site does not work correctly on the contact page, the map does not load, the menu system is not working correctly and the home page takes around 10 – 12 seconds to load so the website is unusable at the moment, have emailed a couple of times about this and left a note on your support forum, so still waiting for a reply.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United Kingdom
d311boy Purchased

I have just setup the quickstart again on a new server as I needed to get on and have not had a reply from your support BUT a fresh install starting from scratch gives the same problems, the google map does not work or the menu system on contact page and the site is very very slow, so it has nothing to do with updating the gantry to the latest version as I have not yet done that….there is a problem with your quickstart installation.

I really do need an answer on this problem ASAP please

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United Kingdom
d311boy Purchased

I have followed the instruction on your page about downloading the gatry file but this has not helped, I have left another message on the support forum and really have come to a dead end on this now, the template is pretty well non useable due to the slow loading times on the home page in particular (10 seconds) and the issues with the menu and google map on the contact page.

I will try support once again tomorrow in the hope that I get a response. :(

hogash

Hi Darren,

I understood from Daniel you got the problem fixed, is everything ok?

Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Spain
xferx Purchased

What about the HiRes pictures you show on the demo template???

I installed it and cheked and i cant find them. I thought they where part of the pack.

hogash

Unfortunately no. To include them in the template to be downloaded i have to pay for extended licenses (which are around 25$ each). You can find them on photodune.net .

Thank you for understanding!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United Kingdom
d311boy Purchased

Yes I managed to find the error on the contact page by going through your support forum and seeing what others did to correct, so all good now thanks

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi Hogash,

I should have looked before I purchased…I have Joomla 1.5 & 2.5 this version does not support either I guess? am I’m right.

Thanks Allan

hogash

Hi Allan,

Thank you for purchasing!

Unfortunately no, the template is only available for Joomla 2.5 . Now that you have bought it, i strongly recommend using the template by starting a new website from scratch with it. J2.5 is much much better, safer, stable and so on, i personally love it. The single reason why i would consider developing a website on J1.5 is because of the extensions, however most of them (the important ones) have updated to also 2.5

Sorry for this and hope you will find a solution to use it after all!

Hope you have a really great day,

Marius

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United Kingdom
d311boy Purchased

Marius

On the contact page map I am not getting the marker showing, there was an error with the google map section which I fixed with your download and it seems since doing this the marker is no longer working, I have only just noticed this.

SO you have another fix for this please, tried your www.hogash.com website but it states ‘Not Found’

hogash

Hi there,

Please send me the url of the page so i can have a look inside the code.

THanks!!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Spain
xferx Purchased

Hi hogash

Im so very happy qith the template but i need 3 things only to be done.

1. The newsletter module works fine when clicked but if i type in the email and press enter it sends me a 500 error. I think this one is a new bug cause hapends also in the template demo.

2. Id like to add pinterest to the bottom facebook, twitter, +1 module and perhaps you could point me in the right direction?

3. In the k2 portfolio sortable when im inside one of the ¡tems and the optins below the pictures are diabled it shows the character ”:” two times and i have mo clue how to get rid of them.

http://www.zesis.com/zesisnew/index.php/component/k2/item/39-web_ecoiberica

Thanks a lot.

hogash

Hey there! Thank you very much for purchasing, i really appreciate it! For a better, precise and organized support i have conducted it to the Hogash Support Board. If you’d like to start a new topic over there, me or my colleagues will have a look at your issue and help you in that matter. Also one of the advantages is that you can search and perhaps find the answer.

Support Board | Create an Account | Find the “Item Purchase Code”

  • Europe
  • Has been a member for 6-7 years
  • Bought between 100 and 499 items

Hi hogash,

really hot template! Do you plan support mobile and tablet devices in a future release?

hogash

Hi @xeomueller,

The template works for both tablets & mobiles (it also has a custom iphone theme generic from Gantry framework). Were you reffering to something else?

Thank you very much for the awesome feedback!!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Spain

Hi, what line of code / file can I change in the “Slideshow Supersized” to display the thumbnails by default without having to press the button? Thank you and congratulations for the template!

hogash

Hi there,

Thank you very much!!

From what i know, it doesnt have an option for this, however you can do this via css. Just add this line in templates/rt_gantry/css/custom.css:

thumb-tray {bottom:0 !important;}

Hope this helped!

Default-user

what line?

hogash

Sorry seems the tf editor removed the css code:

#thumb-tray {bottom:0 !important;}
Default-user

It works! I also added this line to hide the controls: #controls {display: none;}. Thanks for your support

Default-user

I only have the same problem that Rodrigo (the first comment in this page):

“I got your template EOS Template for Joomla, and am in need of support.

For grid portfolio, when I include images on Blog K2 as attachments, they appear correctly in the template, but I noticed a detail, when I enter the details of the portfolio, the first image appears, but when I click on it the following error appears ‘image can not be loaded. Make sure to pach image is correct and exist. “

In the post I put the image with the attribute ‘main’ in only one of the files, yet it is not loaded in the pop up effect.

It is noteworthy that the other images, second, third, fourth, open correctly in the pop up …

How to solve this problem?”

hogash

Hmm, could you send me an email (via my themeforest’s profile page’s contact form) with the administrator details and url of the website? It would be very useful for me to figure out hte problem. Also copy the message you previously sent me so i could know what it’s about.

Thanks!

  • Italy
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 6-7 years
devidg Purchased

Hi Hogash, i bought your wonderful template some months ago. I need to create an horizontal menu on the bottom bar on every page, where to load a classic joomla menu. I cannot find how to resolve this problem, could you help me? Is there a css class to load on the menu in order to have a horizontal menu? Thanks. Dave

hogash

Hi Dave,

Sorry for my late reply, just got back from vacation.

Let’s try this, publish a menu inside a bottom position (or where you want in the footer or bottom) and then send me the link of the website. I will prepare a css code for you with some quick instructions how to achive it. It should be fairly simple.

Or better, to make the job quicker, when you send me the link, drop me an email with the administrator details (or create a new super-admin for me) and i will take care of this.

Looking forward in your reply!

Marius

  • Has been a member for 2-3 years

Hi is it support RTL ?

hogash

Hi @mkayali ,

The gantry framwork has RTL options and it’s active, however i don’t know how to test it and see if it’s ok, but like i said, the option is active in the framework.

Thank you for your interest!

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

Can you instruct me how to “NOT” show the main component on the home page?

Respectfully, Leonard Michael

hogash

Hi Leonard,

1) Go to Main Menu > Home > Choose the menu item type as Featured articles and make sure you don’t have any article that’s marked as Featured.

2) Please go to Template Manager > EOS (master) > Advanced tab > Look for the option called DISPLAY COMPONENT and make sure it’s disabled.

Let me know if it doesn’t work!

Marius

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

Perfect! Thank you for the quick response!

One more question:

I’m trying to add a button to the “Our Team” text below the phone number and it’s not working as I thought.

Can you explain?

Does it have something to do with Shortcodes maybe?

Respectfully, Leonard Michael

hogash

Hi Leonard,

Yes it does. The shortcodes need to be changed to work like this. Please send me an email using the form in my profile page, with the link of your website (and the our team page) along with the administrator details (or create new admin username for me).

Then, i will reply back to you with a tweak you need to add in the shortcodes script file.

Also please explain a bit more, what link you would like.

Thank you,

Marius

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Slovenia
gkgold Purchased

hi,

i have problem accessing administrator panel, i get 502 error. My server is running nginx 1.05. Any help would be apreciated! ;)

hogash

Hi there,

Thank you for purchasing!

Unfortunately i’m not that good with handling servers. All i can try to do is search on the joomla’s forum for this type of error, perhaps this thread could help http://goo.gl/lMNCW or this http://goo.gl/P4slj ?

Regards,

Marius

gkgold
gkgold Purchased

I have solved the problem. The thing not working properly was the K2 component, which i disabled and reinstaled. Now site is working properly.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I just bpught and download the latest eos template but, after quick install on local notebook why does it doesnt look like live preview on theme forest? There is no image slider and the main menu mestup, please help me desparate.

hogash

Hi there,

Could you please provide me a link to your website? Also try sending me an email (through my themeforest profile page’s contact form) along with the administrator credentials (or create a new super-admin for me) and i will take a look.

THank you,

MArius

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

I filled out the contact form and I am not receiving the email. It shows as being sent.

*Checked my trash – not there.
  • Edited the module parameters correctly also.

Any ideas?

Respectfully, Leonard Michael

hogash

Hi Leonard,

Can you please send me an email through my themeforest profile page’s contact form along with the administrator details (or create a new admin for me) so i could have a look?

In regards to your second question “How can I remove the social links from the photo gallery popup?”, please try this:

Open plugins/system/prettyphoto/prettyphoto.php and on line 44 you should have this:
theme:\''.$theme.'\'

simply replace it with:

theme:\''.$theme.'\',
social_tools:false

It should work. If not, please let me know!

Marius

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

Also, one more thing…

How can I remove the social links from the photo gallery popup?

Respectfully, Leonard Michael

by
by
by
by
by
by