27 comments found

studiolux Purchased

twitter? i download now and it it the same old verision

cmsmasters

Hello. Most likely you have no PHP on your server, that’s why your Twitter is not working

The files were updated and the twitter should work, just upload it to your server and make sure you have PHP there.

Also, there is a support forum thread on this matter – see it here. Please, follow the instructions given there to update your files.

Should you have some questions or problems feel free to contact our support using this link.

Thank you.

Default-user
studiolux Purchased

now i get mail from themeforest that have update on Expresso ,,, they late

Default-user
studiolux Purchased

Thank you ,,, working fine

studio11 Purchased

top slides are not working

cmsmasters

Hi, thanks for purchasing our product!
It’s hard to say what happened. Need to see your web site first.

We kindly advice you to submit a personal support ticket here, as providing help via comments is not quite convenient. Please explain as clearly as you can the issue you are having and what you were trying to do when the problem occurred, preferably using screenshots.

Don’t forget to provide the link to your web site and FTP credentials so we could study your issue deeply.

Thanks!

spkon Purchased

Have updated all files according to instructions, Twitter still does not work. It was working fine with previous version (so there is no PHP problem). Any ideas of what else could be the problem?

Default-user
spkon Purchased

www.commit-global.com/tweets.html. Thank you.

cmsmasters

Thanks for the link. We have taken a look at your website, looks like there is a syntax error in a load_tweets.php file. Please submit us a ticket so that we could help you out.
Thank you!

Default-user
spkon Purchased

Will do, thank you

webridder Purchased

Hello dear CMSmasters, Sometimes I get this http://www.webridder.nl/expresso/Expresso_vast.png Do you how this can happen?

Also Quick contact form is not working http://www.webridder.nl/expresso/contacts.html

Regards from Holland

cmsmasters

Hello, webridder, nice to hear from you! :)

It would be great to have access to your FTP. Let’s proceed in the personal support ticket.
Please, use this form to create a support request.
We will examine the issue and provide a fix as soon as possible.

Thank you!

webridder
webridder Purchased

I did get some marvellous great help. All problems are solved. I rated this template with 5 stars!

Only two things I missing yet. I mis the social icons for Linkedin and YouTube. Can I download them somewhere?

Thanks from Holland

cmsmasters

Thank you for such a wonderful feedback! We really appreciate it.

As for Linkedin and YouTube icons. They can be found in the main archive. Please see the screenshot: http://screencast.com/t/7wCvlWzN

Just proceed to \Expresso version 1.1\images\socicons

hi, i think i might have made a mistake in purchasing – is this a wp theme?

cmsmasters

Thanks for being interested in Expresso!

In fact this is a HTML5 template, but there is a Wordpress theme available too – see Expresso WP.

Unfortunately there is no way we can help you with product substitution, as this is completely under Themeforest control, though you can try contacting envato support about this.

Thank you!

Juststeev Purchased

Firstly, I’d like to say that I love this theme :)

The only (small) problem I am having is with the contact form. I have added the email address in the correct places in the .php file, and included the path to said .php file in the contacts.html, but I am not getting the “Email Sent” message when I complete the form.

This may sound dumb, but could it have anything to do with the ”#” ref in the “send a message” button? it currently has no destination. Should it?

If not, any other clues as to where I’ve slipped up?

Many thanks in advance

Juststeev

Hey again (again)

I’m now getting the “sent” message, but the emails are not coming through! :( boo

My server says php 5.3 is installed, and that it doesn’t support php 4, could that be the problem?

Thanks in advance!

Juststeev

Oh, using Chrome browser! :)

cmsmasters

Hi again!

Please make sure to perform all the needed changes for the contact form. First of all you need to change the route to sendmail.php: see the screenshot.

And change the default email to yours: see the screenshot.

Please note, that you can find all the information about contact form in our How To included to the template archive – that’s index file, open it with your browser.

And please see the following link, that can be helpful for you in altering and customizing the contact form: open link.

Also please should you have done all this and the problem still persists, please submit us a ticket. You can find the purchase code in this file at “Downolads” tab on your Envato account – see the screenshot: open.

Thank you!

Hi there,

Love, love, LOOOOVE this! Superb, beautiful and exceptional work! Thank you for offering it. Quick question though… how do I change the color scheme from turquoise to something else? I know how to change the link color, I just need to change the button colors, the top menu color and the hover on the top menu color, etc.

Many thanks! :)

cmsmasters

Thanks for your great feedback!

To substitute the turquoise color with your custom, you need to open a style.css and a fonts.css file and do the Ctrl+F search for a #00BEE7 color and subsitute this color number with the number of the color you would like to have on your website.

Thank you, hope this will help!

gothaunts

Hi again,

Yes I have already done this prior to messaging you and it does not change the items I listed. It changes other items, which is necessary, but for some reason does not change the buttons, the menu active bit, the hover menu, etc. Is there another place I need to search?

Thanks so much for your help.

cmsmasters

See what you mean, there are 2 basic colors that are used, you need to search for both of them : #00B9E5 and #00BEE7.

Thanks!

by
by
by
by
by
by